emiranda 21.05.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 A ja tez ostatni kawałek( malutki)buchty zjadłam i rabarberowiec jeszcze z imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.05.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 wszedzie czytam ze impra udana. Uklony dla gospodyni przyjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.05.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 wszedzie czytam ze impra udana. Uklony dla gospodyni przyjecia Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 21.05.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Witaj Monia Witam się oficjalnie Bardzo miło było Cię poznać Jestem pod urokiem nie tylko Twojej osoby ale i pyszności jakie wyczarowałaś Choć po figurze patrząc to niewiarygodne jak taka chudzinka tak cudownie kucharzy Jeszcze nie przebrnęłam przez Twój wątek ale mam zamiar to uczynić Jeśli nie ma tego w wątku na padam na kolana i błagam o przepis na to coś pysznego co na ciepło ukucharzyłaś (tylko mi tak trzeba jak krowie na granicy bo kiepski ze mnie kucharz) Buziaki Ania/Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 21.05.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 (edytowane) Edit Już znalazłam przepis tarty - więc D nie truje mam zamiar go wypróbować jak juz będe w nowym domku mieszkać jako pierwsze danie z nowego piekarnika Edytowane 21 Maja 2012 przez Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.05.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 O matko, ale dałyscie czadu ! Ja tutaj spokojnie, po przepiski i takich rzeczy się dowiaduję ... Monia - cieszę się, ze Cię mogłam poznać (choć nie nagadałyśmy się ). I odgapiam przepisiki, swoim kucharzeniem wymiatasz kobieto .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.05.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Monia łobuzie przecież ty chudzinka jesteś!!!!! i jaka śliczniusia. ten twoj avatar jest do kitu!!!! dawaj nowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.05.2012 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Monia łobuzie przecież ty chudzinka jesteś!!!!! i jaka śliczniusia. ten twoj avatar jest do kitu!!!! dawaj nowy:) ale ze jaki jest? Ze brzydki? A do chudzinki to mi jakis 10 kg brakuje, no ale z tych 7 tez jestem zadowolona. Od razu sie ludziom mozna pokazac Saly, dzieki! (i za desperadosa doniesienie ) Cos mi sie wydaje ze Ty juz kiedys u mnie bylas I nie wyglupiaj sie tylko rob tarte jutro (albo pojutrze), to chwila moment roboty (mniej niz sprzatania). A nie Ty mowisz ze poczekasz do przeprowadzki Mirelko i Tobie dzieki. Tez zaluje ze tak zdawkowo wymienilysmy pare slow. To znaczy ze trzeba to nadrobic A tarta taka troche mirelkowa co? (bo z mascarpone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.05.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Jak tylko spacyfikuję całe moje potomstwo to robię sałatkę ze szpinaku truskawek sosu balsamicznego i być moze avokado obyć moze bazyli, to co mi zostanie przerobię jutro na tartę, czy powinno być tego szpinaku pól kilo po ugotowaniu? Pewnie tyle jest w paczce? Wiesz ile czasu trzeba go gotować, 20 min? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.05.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Monia stary avatarek nA NIM DO SIEBIE NIE JESTEŚ PODOBNA i Lil taki bobo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.05.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 A do chudzinki to mi jakis 10 kg brakuje Monia a Ty znalas faceta, ktory chudzinki lubił ? Super wyglądałas na spotkaniu, piękne zdjęcia, jestes super laska No ale jak potzrebujesz jeszcze schudnąć to rób to teraz i trzymaj wagę, bo później jest duzo trudniej i skóra jest o numer większa od ciala Jak dla mnie nie jesteś ani chudzinka, ani grubinka taka w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.05.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 emolku, absolutnie nie 20 minut!. Zgorzknieje i bedzie fuj. Szpinak wrzucasz sobie na odrobine tluszczu, dodajesz z lyzke, dwie wody i przykrywasz. Jest gotowy za pare chwil jak zmieknie i drastycznie zmniejszy swoja objetosc. Jak wystygnie koniecznie dobrze go odcisnac A salatke bedziesz miala pyszniasta! A ja wlasnie z braku laku stworzylam salatke nic. Mialam juz sobie darowac kolacje, ale ostatni posilek byl zdecydowanie za daleko od tego wiec zaczelam kombinowac.Myslalam ze zmieszam tunczyka napoczetego przez K z kukurydza i dodam odrobine majonezu. Ale wyciagnelam rzodkiewke, szalotke, koperek (dalam sporo), starlam odrobine zoltego sera, pieprz, sol, jogurt naturalny, majo ... wyszlo pycha! Moni, a ludzie to chyba nie za bardzo przepadaja za zmianami avatarow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.05.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 taka w sam raz no to mnie wcale nie pociesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.05.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Jutro jadę po naczynie ( bo nie mam:P) i robię tartę niebo w gębie , chlebuś też pyszny Monia, a ja chciałam zapytać co to za kolor i lakier-firma lakieru do paznokci który miałaś na stopach :lol2: piękny!! pewnie malowałaś u kosmetyczki i nie wiesz Fajnie Cię było zobaczyć taką wylaszczoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.05.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 no to mnie wcale nie pociesza A co chciałabyś byc skóra i kości ???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.05.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Jutro jadę po naczynie ( bo nie mam:P) i robię tartę niebo w gębie , chlebuś też pyszny Monia, a ja chciałam zapytać co to za kolor i lakier-firma lakieru do paznokci który miałaś na stopach :lol2: piękny!! pewnie malowałaś u kosmetyczki i nie wiesz Fajnie Cię było zobaczyć taką wylaszczoną no nie!!!!że się na spotkanie wylaszczyła:) a na stopy ja zwróciłam uwagę !!!!! jakie buty:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.05.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 A co chciałabyś byc skóra i kości ???????????????????????? i malutka odrobinka tluszczyku Chociaz chodzac dzis po Ikea w za malych zeslzego roku na mnie spodniach ktore tym razem zjezdzaly mi z tylka i odstawaly strasznie w pasie (w biodrach) bylam na te cala diete wsciekla. Kobiecie nie dogodzisz Marta, tarte we wszystkim zrobisz, brytfanke prostokatna, niska masz? a dzieki! mua mua, lakier Inglot moj ulubiony ostatnio, choc w sumie nie powinien, bo poswiecilam nim podloge i kanape! (w niemalej ilosci) i nie, nie malowalam u kosmetyczki, bo jakos swoje (malowanie i ciecie) mi sie bardziej podoba Zaraz sprawdze numerek A buty sprezentowalam sobie na urodziny, sama bylam, smutno mi bylo to sobie poszlam i kupilam szpile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.05.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 i malutka odrobinka tluszczyku Chociaz chodzac dzis po Ikea w za malych zeslzego roku na mnie spodniach ktore tym razem zjezdzaly mi z tylka i odstawaly strasznie w pasie (w biodrach) bylam na te cala diete wsciekla. Kobiecie nie dogodzisz Nie dogodzisz nie dogodzisz, zawsze jest z czegos niezadowolona, przynajmniej ja tak mam, no cóż musisz kupic spodnie troche mniejsze i nie, nie malowalam u kosmetyczki, bo jakos swoje (malowanie i ciecie) mi sie bardziej podoba Ja jak poszłamw Milanowku robic peducure to dwa miesiące palec leczyłam nigdy więcej, a kobieta mi tak pomalowała paznokcie że dramat. Znam tylko jedna dobra kosmetyczkę w Gdyni (moja bratowa zreszta) ona to robi profesjonalnie, totez baby do niej drzwiami i oknami sie pchaja A buty sprezentowalam sobie na urodziny, sama bylam, smutno mi bylo to sobie poszlam i kupilam szpile BUty super no nie mogłam sie na Cie napatrzyć, super wyglądalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.05.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 BUty super no nie mogłam sie na Cie napatrzyć, super wyglądalas Pojade Rasiowym Ksieciuniem ... "doooobrze mi" tylko cygara nie mam Lakier, numerek 71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Monia dzięki za przepis na tartę, właśnie się nią zapycham - wyszła rewelacyjnie, jak wszystko z Twojego przepisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts