Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Monia

Witam się oficjalnie :welcome:

Bardzo miło było Cię poznać

Jestem pod urokiem nie tylko Twojej osoby ale i pyszności jakie wyczarowałaś

Choć po figurze patrząc to niewiarygodne jak taka chudzinka tak cudownie kucharzy

Jeszcze nie przebrnęłam przez Twój wątek ale mam zamiar to uczynić

Jeśli nie ma tego w wątku na padam na kolana i błagam o przepis na to coś pysznego co na ciepło ukucharzyłaś

(tylko mi tak trzeba jak krowie na granicy bo kiepski ze mnie kucharz)

Buziaki

Ania/Saly

Monia łobuzie przecież ty chudzinka jesteś!!!!! i jaka śliczniusia. ten twoj avatar jest do kitu!!!! dawaj nowy:)

ale ze jaki jest? Ze brzydki? :p

A do chudzinki to mi jakis 10 kg brakuje, no ale z tych 7 tez jestem zadowolona. Od razu sie ludziom mozna pokazac :lol:

Saly, dzieki! (i za desperadosa doniesienie :lol:)

Cos mi sie wydaje ze Ty juz kiedys u mnie bylas ;)

I nie wyglupiaj sie tylko rob tarte jutro (albo pojutrze), to chwila moment roboty (mniej niz sprzatania). A nie Ty mowisz ze poczekasz do przeprowadzki ;)

Mirelko i Tobie dzieki. Tez zaluje ze tak zdawkowo wymienilysmy pare slow. To znaczy ze trzeba to nadrobic :)

A tarta taka troche mirelkowa co? (bo z mascarpone) :D

Jak tylko spacyfikuję całe moje potomstwo to robię sałatkę ze szpinaku truskawek sosu balsamicznego i być moze avokado obyć moze bazyli, to co mi zostanie przerobię jutro na tartę, czy powinno być tego szpinaku pól kilo po ugotowaniu? Pewnie tyle jest w paczce? Wiesz ile czasu trzeba go gotować, 20 min?

A do chudzinki to mi jakis 10 kg brakuje

Monia a Ty znalas faceta, ktory chudzinki lubił ? Super wyglądałas na spotkaniu, piękne zdjęcia, jestes super laska :)

No ale jak potzrebujesz jeszcze schudnąć to rób to teraz i trzymaj wagę, bo później jest duzo trudniej i skóra jest o numer większa od ciala :(

Jak dla mnie nie jesteś ani chudzinka, ani grubinka taka w sam raz :)

emolku, absolutnie nie 20 minut!. Zgorzknieje i bedzie fuj. Szpinak wrzucasz sobie na odrobine tluszczu, dodajesz z lyzke, dwie wody i przykrywasz. Jest gotowy za pare chwil jak zmieknie i drastycznie zmniejszy swoja objetosc. Jak wystygnie koniecznie dobrze go odcisnac

A salatke bedziesz miala pyszniasta!

A ja wlasnie z braku laku stworzylam salatke nic. Mialam juz sobie darowac kolacje, ale ostatni posilek byl zdecydowanie za daleko od tego wiec zaczelam kombinowac.

Myslalam ze zmieszam tunczyka napoczetego przez K z kukurydza i dodam odrobine majonezu. Ale wyciagnelam rzodkiewke, szalotke, koperek (dalam sporo), starlam odrobine zoltego sera, pieprz, sol, jogurt naturalny, majo ... wyszlo pycha!

Moni, a ludzie to chyba nie za bardzo przepadaja za zmianami avatarow?

Jutro jadę po naczynie ( bo nie mam:P) i robię tartę :yes: niebo w gębie :rolleyes:, chlebuś też pyszny :yes:

Monia, a ja chciałam zapytać co to za kolor i lakier-firma lakieru do paznokci który miałaś na stopach :lol2::lol2: piękny!!

pewnie malowałaś u kosmetyczki i nie wiesz :bash:

Fajnie Cię było zobaczyć taką wylaszczoną :eek:

Jutro jadę po naczynie ( bo nie mam:P) i robię tartę :yes: niebo w gębie :rolleyes:, chlebuś też pyszny :yes:

Monia, a ja chciałam zapytać co to za kolor i lakier-firma lakieru do paznokci który miałaś na stopach :lol2::lol2: piękny!!

pewnie malowałaś u kosmetyczki i nie wiesz :bash:

Fajnie Cię było zobaczyć taką wylaszczoną :eek:

no nie!!!!że się na spotkanie wylaszczyła:) a na stopy ja zwróciłam uwagę !!!!! jakie buty:jawdrop:

A co chciałabyś byc skóra i kości ????????????????????????

i malutka odrobinka tluszczyku

Chociaz chodzac dzis po Ikea w za malych zeslzego roku na mnie spodniach ktore tym razem zjezdzaly mi z tylka i odstawaly strasznie w pasie (w biodrach) bylam na te cala diete wsciekla. Kobiecie nie dogodzisz

Marta, tarte we wszystkim zrobisz, brytfanke prostokatna, niska masz?

a dzieki! mua mua, lakier Inglot moj ulubiony ostatnio, choc w sumie nie powinien, bo poswiecilam nim podloge i kanape! (w niemalej ilosci)

i nie, nie malowalam u kosmetyczki, bo jakos swoje (malowanie i ciecie) mi sie bardziej podoba

Zaraz sprawdze numerek

A buty sprezentowalam sobie na urodziny, sama bylam, smutno mi bylo to sobie poszlam i kupilam szpile :D

i malutka odrobinka tluszczyku

Chociaz chodzac dzis po Ikea w za malych zeslzego roku na mnie spodniach ktore tym razem zjezdzaly mi z tylka i odstawaly strasznie w pasie (w biodrach) bylam na te cala diete wsciekla. Kobiecie nie dogodzisz

Nie dogodzisz nie dogodzisz, zawsze jest z czegos niezadowolona, przynajmniej ja tak mam, no cóż musisz kupic spodnie troche mniejsze :)

i nie, nie malowalam u kosmetyczki, bo jakos swoje (malowanie i ciecie) mi sie bardziej podoba

Ja jak poszłamw Milanowku robic peducure to dwa miesiące palec leczyłam nigdy więcej, a kobieta mi tak pomalowała paznokcie że dramat. :(

Znam tylko jedna dobra kosmetyczkę w Gdyni (moja bratowa zreszta) ona to robi profesjonalnie, totez baby do niej drzwiami i oknami sie pchaja :)

A buty sprezentowalam sobie na urodziny, sama bylam, smutno mi bylo to sobie poszlam i kupilam szpile :D

BUty super no nie mogłam sie na Cie napatrzyć, super wyglądalas :)