MarJel 21.05.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Dzięki Moni za numerek Ja to tylko sama podpiłuję paznokcie , a tak regularnie chodzę, tak się przyzwyczaiłam, a i w domu czasu nie mam na takie rzeczy, a że w pracy mam kosmetyczkę to korzystam Tarta i naczynie to tak jak moja sałatka u Ali, musiała mieć swoją salaterkę W starej blaszce robić nie będę Zresztą cały urok tej tarty to ten talerz specjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.05.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Monia dzięki za przepis na tartę, właśnie się nią zapycham - wyszła rewelacyjnie, jak wszystko z Twojego przepisu O! Takie szybkie akcje lubie. Bierze przepis o robi Super! No i ciesze sie ze smakuje (sama ja jesz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Ja ją jem (a się miałam odchudzać) i mąż (jeść nie będę bo się odchudzam), zgodnie twierdzimy że jest rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.05.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Tarta i naczynie to tak jak moja sałatka u Ali, musiała mieć swoją salaterkę W starej blaszce robić nie będę Zresztą cały urok tej tarty to ten talerz specjalny Ano, tyz racja Fajne formy ma duka (tyle ze mniejsze i wysokie). Ja mam z Ikea (nizsza i wieksza). W jednej i w drugiej wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.05.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Monia chociaz super tu wyglądasz ja nie lubie zmian i wole stary awatarek Pewno będę musiała sie przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.05.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Ano, tyz racja Fajne formy ma duka (tyle ze mniejsze i wysokie). Ja mam z Ikea (nizsza i wieksza). W jednej i w drugiej wyjdzie No ostatnio jak byłam to sie koło niej kręciłam, ale myślę eee po co mi przecież ja w życiu tarty nie robiłam:rolleyes: Trzeba by zaplanować wyjaździk do ikea:D, może Lady wezmę, będzie weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.05.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Ja ją jem (a się miałam odchudzać) i mąż (jeść nie będę bo się odchudzam), zgodnie twierdzimy że jest rewelacyjna a ja tarte jem (na obiad) i nie czuje sie winna Przy okazji polecam do niej salate z roszponki z vinegretem (moze byc czosnkowy) i z dodatkami (pomidorki, te uzyte do tarty, czerwona cebulka, rzodkiewka, jakies ziarenka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.05.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Lejdi to chyba nie za bardzo może się tak gruchotać w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.05.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Monia mi siem podobasz taka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.05.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Monia chociaz super tu wyglądasz ja nie lubie zmian i wole stary awatarek Pewno będę musiała sie przyzwyczaić Alu ja tez nie lubie i zawsze sie wkurzam jak ktos zmieni. Ale faktycznie kilkumiesieczna Lili i moje rudawe wlosy nijak sie maja do rzeczywistosci. A tu nie dosc ze teraz, to jeszcze klimat forumowy, i u Ciebie ,może Lady wezmę, będzie weselej no tamten zjazd z tym rownac sie nie moze, ale Ikea trip bylo niezapomniane. Wycieczka z przeszkodami, z pelnymi niewyrabiajacymi na zakretach wozkami po parkinku - best of best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.05.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 no tamten zjazd z tym rownac sie nie moze, ale Ikea trip bylo niezapomniane. Wycieczka z przeszkodami, z pelnymi niewyrabiajacymi na zakretach wozkami po parkinku - best of best :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.05.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Monia mi siem podobasz taka:D Jesli bym miala zgadywac trafilabym w dyche, ze to powiedziala Pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.05.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.05.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Alu ja tez nie lubie i zawsze sie wkurzam jak ktos zmieni. Ale faktycznie kilkumiesieczna Lili i moje rudawe wlosy nijak sie maja do rzeczywistosci. A tu nie dosc ze teraz, to jeszcze klimat forumowy, i u Ciebie Pięknie wyglądasz z dziewczynki przekształciłaś sie w kobietę (piękną) wiec juz nic nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.05.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 ja też się noszę od jakiegoś czasu ze zmianą avatarka ale jakoś brak mi odwagi:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.05.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 ja też się noszę od jakiegoś czasu ze zmianą avatarka ale jakoś brak mi odwagi:oops: ja to nawet pamietam poprzedni z zu bobaskiem (slicznym zreszta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.05.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 wrzucę na chwilę i zobaczę jak z nim mi będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.05.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 wrzucę na chwilę i zobaczę jak z nim mi będzie.... ja nie moglam na chwile bo tamtego nigdy znalezc nie moglam w swoim komputerowym burdello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.05.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 do jutra potrzymam i pomyślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.05.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 do jutra potrzymam i pomyślę... rock and roll! jest bosko. I nie ma szoku bo od razu wiesz z kim gadasz (gorzej dla tych co nie widzieli na zywo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts