malgos2 22.05.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Przypadkiem. Ale Ty Monia po prostu nie masz sie z czego za bardzo odchudzac, to nie powod do dumy, ze sie tak zapuscilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.05.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 A ja trzeci raz w życiu obudziiłam sie z głodu(poprzednie dwa finisz ciąży) i poszłam coś zjeść, masakra, myślałam ze łaski wszystko ze mnie sciagną ze zdwojoną siła a tu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.05.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Skoro sie budzisz w nocy z glodu, to znaczy ze wyciagaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.05.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Monia uprzejmie donoszę że kradnę przepis na tartę i wklejam na swój wątek bo dziewczyny miauczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.05.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Cześć monsambia Co to za tarta taką furorę robi? Chętnie się zapoznam z przepisem, bo ostatnio kompletnie mi nie wyszła Lecę do Venuski poczytać Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.05.2012 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 monsambia ta na pewno wyjdzie, ciezko ja zepsuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Dzięki za info o szpinaku, salatka wyszła świetna, polecam, i ja tez się do Tatry przymierzam,a avatar dobrze ze zmienilas bo bardziej to teraz Ty, tyle sie tu o Twojej figurze gada, ile Ty wazysz, wrzuć jakąś fotę, może być od "dupy strony" żeby powtórnie wiedzieli o czym ta cała dyskusja. Foty Moni na FB;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.05.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Skoro sie budzisz w nocy z glodu, to znaczy ze wyciagaja Ale wolałabym żeby to było z bloczkow, a nie z żołądka. Foty Moni na FB;) Ale to trzeba by ja było z nazwiska znać, albo ja za słabła z FB jestem. Monia dasz jakiś przepis na pyszny nabialowy sos ze szpinakiem do makaronu, najlepiej niskotłuczący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.05.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Monia dasz jakiś przepis na pyszny nabialowy sos ze szpinakiem do makaronu, najlepiej niskotłuczący. A to Ty nie robilas mojego nieskromnie mowiac slynnego sosu ze szpinakiem??? Jest rownie dobry jak ten tunczykowy, a moj maz lubi chyba nawet bardziej Ale na pewno ne jest dietetyczny. Mozna go odchudzic, ale chyba by nie smakowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.05.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Haha, teraz widzę, że pokręciłam literki w Twoim nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.05.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 No jakoś nie robiłam, zdaje sie ze z mascarpone? Juz idę szukać, czyli na szczupło się nie da? Kupiłam właśnie rabarbar, strasznego ochoty nabralam na tertę z nim, jakieś doświadczenia w tej materii posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.05.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Monia Ja nie nadążam - chwila i 3 str zapisane Musze swoje 3 grosze Buty buty - MIAŁAŚ BOSKIE WSPANIAŁE CUDOWNE !!!! Co do tarty - no dobra w sobotę spróbuje - wiesz to dla mnie wyczyn bo kucharka ze mnie jak ....... Teraz mam pytanko ogólne : Kto zrobił sałatkę w takim ładnym kielichu podaną : Plisss o przepis i namiar na samą salaterkę Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.05.2012 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 nie nie, z serkiem gorgonzola (ew lazurem), z topionym emmentalerem/maasdamerem i ze smietanka 18%, czosnek, cytryna, pieprz cytrynowy, w to podsmazony chwilke kurczak. PychaTylko koniecznie dobry szpinak. Zawsze to powtarzam bo kiedys kupilam cos obrzydliwego i zamiast slicznego jaskrawo zielonego koloru wyszla mi brunatna zgnila masa. Bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.05.2012 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Monia Ja nie nadążam - chwila i 3 str zapisane Musze swoje 3 grosze Buty buty - MIAŁAŚ BOSKIE WSPANIAŁE CUDOWNE !!!! Co do tarty - no dobra w sobotę spróbuje - wiesz to dla mnie wyczyn bo kucharka ze mnie jak ....... Teraz mam pytanko ogólne : Kto zrobił sałatkę w takim ładnym kielichu podaną : Plisss o przepis i namiar na samą salaterkę Pozdrawiam Saly Dziekuje Salatka MarJelki z roszponki, pomidorkow suszonych, oliwek, blue cheese, prazonych pestek slonecznika, kielkow slonecznika, oliwy z pomidorow i zola Salaterka z Almi za ok 40-50pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 No jakoś nie robiłam, zdaje sie ze z mascarpone? Juz idę szukać, czyli na szczupło się nie da? Kupiłam właśnie rabarbar, strasznego ochoty nabralam na tertę z nim, jakieś doświadczenia w tej materii posiadasz? hihihi temat rabarbaru w zeszym tygodniu przerabialysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.05.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 hihihi temat rabarbaru w zeszym tygodniu przerabialysmy yhy i pisalam wtedy ze rabarbar najbardziej lubie w zwyklym ucieranym ciescie. Sa zwolennicy ciasta rabarbarowego z budyniem i innymi wynalazkami. Ja nim nie jestem TAR, wlasnie ide smazyc lososia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.05.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 No to wczytuje sie wstecz, był tez przepis na tartę rabarbarową?Ja tez tylko z ucieranym i drozdzowym lubię, ale ta tarta w głowie mi sie zrodziła i nie zaznam spokoju jak nie upiekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 ale zadroszcze, ja dzis piersiatka indyka + swieze ziemniaczki z koperkiem + mizeria po mojemu. za to na weekend same rybki beda jutro i pojutrze maz jedzie do wawy na jakies kolejne bzdurne szkolenie, wiec moze na szybko muli bym gdzies sobie kupila, chociaz je sie je najlepiej w towarzystwie. prosze o przepis na szybki obiad dla samotnej, zmeczonej, pracujacej kobiety ps. pizze na telefon do nas dowiaza ale ja nie lubie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.05.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 emolku, to moze na kruchym spodzie rabarbar i do tego piana z bialek? TAR szybki obiad, np smazony ryz z warzywami, ale oczywiscie moj najukochanszy to curry z kurczaka/krewetek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 22.05.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Dziekuje Salatka MarJelki z roszponki, pomidorkow suszonych, oliwek, blue cheese, prazonych pestek slonecznika, kielkow slonecznika, oliwy z pomidorow i zola Salaterka z Almi za ok 40-50pln dzięki dzięki za szybką odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts