Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cooo za dzień

Miało być ładnie, miało być ciepło, miało nie padać. Było brzydko, zimno i padało. Sprawdzalność pogody - 0

Mąż biegł dziś w nocnym biegu powstania warszawskiego. W deszczu. Mieliśmy spędzić dzień na powietrzu (przyjechali moi rodzice), do startu biegu siedzieliśmy w Złotych Tarasach i wydawaliśmy kasę ;) pożalsieboże

Tak sobie przyszłam ponarzakać i idę*spać chyba

U mnie zrobili kotłownię, jutro leją pralnię, dziś robili cokoły, z garażem jest kłopot, bo nie wiadomo skąd na pierwszej warstwie (położonej w piątek) dziś rano znalazła się woda:(

Skąd ta woda??? Tak na środku, jakby z kratki, ale sprawdzali rurę, szambo, nic nie mogło się cofnąć, nie wiem o co chodzi.

Poza tym mamy mokre ściany i cokół może nam odpaść. Bez sensu to wszystko:(

Anula, jakaś paranoja z tą wilgocią !!!!! (mam na myśli ściany) :confused:

I jak ta żywica? Podoba Ci się?

Za to u nas ściany suche (cem-wap, więc wyschło w ciągu 3-4 tyg) a i tak prace się ślimaczą.

Jak zaklepałam kuchnię na sierpień mąż prawie się oburzył, dlaczego tak późno. Dziś nie wiem czy mam się z siebie śmiać (z niego podwójnie) czy płakać*nad losem.

I co będziecie robić? Ruszacie z tym grzaniem?