salik 30.07.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 A mówią że to faceci podobno ciągle myślą o... Ktoś tu chyba jest bardzo... wygłodniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.07.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 nad nie, ale w - mam nadzieję i tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.07.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Cooo za dzień Miało być ładnie, miało być ciepło, miało nie padać. Było brzydko, zimno i padało. Sprawdzalność pogody - 0 Mąż biegł dziś w nocnym biegu powstania warszawskiego. W deszczu. Mieliśmy spędzić dzień na powietrzu (przyjechali moi rodzice), do startu biegu siedzieliśmy w Złotych Tarasach i wydawaliśmy kasę pożalsieboże Tak sobie przyszłam ponarzakać i idę*spać chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 30.07.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Tak wcześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.07.2011 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Tak wcześnie? no dla mnie to środek wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.07.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Ja też dalam się nabrac na ładne oczy pogodynek i pogodynków W taką pogodę to faktycznie centra handlowe zarobią a nie sprzedawcy orzeszków i lodów nad morzem Moni, a Twój małżonek to tak regularnie w maratonach pomyka czy wyjątkowo w biegu powstania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.07.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Moni, a Twój małżonek to tak regularnie w maratonach pomyka czy wyjątkowo w biegu powstania ? W miarę regularnie (stolnicowe imprezy zawsze obstawia, ma na koncie też thriatlon w US) A ja kolekcjonuję koszulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.07.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Oooo monia, kolejny mąż maratończyk na fm Kaśki Maciej mąż też biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 31.07.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 WOW nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.08.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 HejMacie może jakiś program którym mogłabym "pomalować" sobie dom? Dulux ma jakiś badziewny, bo farba jest transparentna i widać cegły, ceresitu nie mogę ściągnąć (jest chyba tylko na peceta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.08.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 a tutaj sprawdzałaś? http://tikkurila.pl/farby_dekoracyjne/kolory/colour_planner_2.5/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.08.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Cześć, masz żywicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.08.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Elena, nie sprawdzałam. Dzięki! Jak wrócę do stolnicy to się z nim zaprzyjaźnię (na razie jesteśmy u rodzinki i mamy inne obowiązki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.08.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Cześć, masz żywicę? A wiesz, że nawet nie wiemy W sobotę kiedy coś robili już nas nie było, mieli podjechać dziś dokończyć, ale w końcu nie wiem czy byli dziś, czy przyjadą jutro. Mamy się*zdzwonić. A jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.08.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 U mnie zrobili kotłownię, jutro leją pralnię, dziś robili cokoły, z garażem jest kłopot, bo nie wiadomo skąd na pierwszej warstwie (położonej w piątek) dziś rano znalazła się woda:(Skąd ta woda??? Tak na środku, jakby z kratki, ale sprawdzali rurę, szambo, nic nie mogło się cofnąć, nie wiem o co chodzi.Poza tym mamy mokre ściany i cokół może nam odpaść. Bez sensu to wszystko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.08.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Anula, jakaś paranoja z tą wilgocią !!!!! (mam na myśli ściany) I jak ta żywica? Podoba Ci się? Za to u nas ściany suche (cem-wap, więc wyschło w ciągu 3-4 tyg) a i tak prace się ślimaczą. Jak zaklepałam kuchnię na sierpień mąż prawie się oburzył, dlaczego tak późno. Dziś nie wiem czy mam się z siebie śmiać (z niego podwójnie) czy płakać*nad losem. I co będziecie robić? Ruszacie z tym grzaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.08.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 RuszamyŻywica w kotłowni wygląda b ładnie (kolor jak Twój) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.08.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 A ja nadal kuchni nie zamówiłam:( Napisz mi na priv ile kosztuje Twoja kuchnia w H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.08.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Ruszamy Żywica w kotłowni wygląda b ładnie (kolor jak Twój) No to szybkiego wysuszenia wszystkiego do cna Pokaż jakieś zdjęcie kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.08.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Jutro, dziś pojechalam bez baterii w aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts