lidszu 24.05.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 (edytowane) Monia tylko nie przedłużajcie kawki:yes: do 12 godzin bardzo się starałyśmy, ale jednak trzeba było dzieci odebrać ze szkoły i przedszkola Edytowane 24 Maja 2012 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.05.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 domyślcie się za co to;) Magda, a co tak język wystawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.05.2012 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 bardzo się starałyśmy, ale jednak trzeba było dzieci odebrać ze szkoły i przedszkola dzieki Lidzia za odwiedziny Teraz Lili kaze dzwonic do cioc, bo dlaczego ona ich nie widziala Ale mnie boli gardlo. Przelykanie sliny boli jak cholera ... "sasiedzi ..." Magda, a co tak język wystawiasz wlasnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.05.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Monia nagraj tych sąsiadów i wrzuć do sieci:D ja też się kiepsko czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.05.2012 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Monia nagraj tych sąsiadów i wrzuć do sieci:D dobre zarty ciesze sie ze wpadlas obysmy sie nie rozlozyly, bo ja ledwo zipie juz, a jeszcze zrobilam drozdzowe buleczki z cynamonem (gooopia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.05.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Dzisiaj mąż mi kupił formę do Tarty z wyjmowanym dnem i drugą normalną tylko po obwodzie na jakiś 1cm szer dno jest odnizone, jest głębiej, wie któraś po co tak? Dzisiaj rabarbarową tartę piekę,a w weekend pewnie szpinakową.Wie któraś ile czasu białka można w lodówce przechowywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.05.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Wie któraś ile czasu białka można w lodówce przechowywać? bardzo dlugo (co jest oczywiscie pojeciem wzglednym), na francuskie makaroniki bialka trzeba przechowywac 2-3 doby w temperaturze pokojowej. Mysle ze do tygodnia bedzie ok. No i bialka mozna tez zamrozic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Moniu dzięki za możliwość obejrzenia pięknego domku i pyszną kawkę a przepis na tartę poproszę to zrobię w domu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.05.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Moniu dzięki za możliwość obejrzenia pięknego domku i pyszną kawkę a przepis na tartę poproszę to zrobię w domu:rotfl: Ja tez dziekuje za co prawda za szybkie, ale mile odwiedziny Szybko Wam z mezem poszlo? Jestescie juz w domu? A przepis na tarte jest tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?177236-Moni-i-dom-się-wykańczają-komentarze-do-Parkowej&p=5382591&viewfull=1#post5382591 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Monia - ogromne dzięki za dzisiejsze spotkanie. Super, że miałam okazję poznać Ciebie i Twojego męża. Dom piękny, towarzystwo wyborne, tarta boska , a sałatka jeszcze bardziej. Mam nadzieję, że to nie nasze ostatnie spotkanie (teraz Twoja kolej wprosić się do mnie :). Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.05.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Neferko, ja rowniez dziekuje! Jestes wulkanem energii!!! Musialam K pokazac Twoj dziennik, i trafilam na strone na ktorej mnie olsnilo. Prawda to, ze wynajmowalas mieszkanie mojemu glazurnikowi (zbyszek), tak? Oczywiscie ze nie omieszkam sie do Ciebie wprosic. Nie odstraszyla mnie odleglosc Musze zobaczyc Twoja kostke A wiecie co robi teraz Rasia? wybiera sposrod 10 gat pomidorkow koktajlowych. Zgadnijcie po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Moniu z mężem poszło szybko i nie tak jakbyśmy chcieli:( w domku już jesteśmy przyturlaliśmy się wpół siódmej:( w pewnym momencie miałam wrażenie że mnie w jakiejś pętli czasu zamknęli bo spojrzłam na cipiesa to trzy godziny do domu jedziemy jedziemy patrzę i dalej trzy godziny do domu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Neferko, ja rowniez dziekuje! Jestes wulkanem energii!!! Musialam K pokazac Twoj dziennik, i trafilam na strone na ktorej mnie olsnilo. Prawda to, ze wynajmowalas mieszkanie mojemu glazurnikowi (zbyszek), tak? Oczywiscie ze nie omieszkam sie do Ciebie wprosic. Nie odstraszyla mnie odleglosc Musze zobaczyc Twoja kostke A wiecie co robi teraz Rasia? wybiera sposrod 10 gat pomidorkow koktajlowych. Zgadnijcie po co Prawda to , że pewien Zbyszek u mnie mieszkał z ekipą :) Ale nie wiedziałam, że to Twój glazurnik No to ta płytka przy filarze do skuuuuuuuuuuucia :) W kwestii energii to dziś byłam raczej ospała... dziewczyny zaświadczą A wprosić Ci sie nie uda- czuj się permanentnie zaproszona Do mnie łatwo trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.05.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Moniu z mężem poszło szybko i nie tak jakbyśmy chcieli:( oj, to szkoda zaluje ze Ci chociaz chlebka nie dalam. A wczoraj swiezy pieklam. Dopiero K mi po tarcie przypomnial no jelopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Monia to na następny raz będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.05.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Wusienko a co to sie dzieje z Twoim chlopem?? Zazdroszcze ci spotkania z dziewuszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.05.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Zazdroszcze ci spotkania z dziewuszkami jedziemy na wycieczke, bierzemy misia w teczke ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.05.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No, żeby to było takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Monia, jestem tak zmęczona, że padam na pyszczek... powiem tylko krótko: dziękuję... Tobie, K... i wszystkim Babeczkom:), ale przede wszystkim Tobie, wiesz za co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 25.05.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Monia, mówiłam Ci już, że Twój chleb był po prostu boski!Żaden już mi teraz nie smakuje:-(Koniecznie muszę zorganizować zakwas...Monia, przy okazji - gdzie w końcu kupowałaś Tupaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts