monsanbia 30.05.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Monia multikino ma z orange. a w cinema city w srody jest ich promocja 2 bilety w cenie 1:p. trzeba tylko przy kasie powiedzieć ,że chcesz skorzystać z promocji:wiggle: bo jak nie powiesz to sprzedadzą ci bilety w normalnej cenie;) aaaa widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.05.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 aaaa widzisz idziemy dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.05.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Tak - Michaś. A wiesz, że blisko było Leosia, którego sugerowałaś? tylko nie pasowało mi do nastolatka i dorosłego faceta, a teraz to już wszyscy przyzwyczaili się do Michasia i klamka zapadła. Chyba pasuje: Zosia, Tosia i Michaś Ale piekne imiona dla dzieci, dla dorosłych oczywiscei też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.05.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 idziemy dziś my sie nie wyrobilismy, bo K cos grzebal przy alarmie, i zla jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.05.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Monia chciałaś zdążyć , poki Lil w przedszkolu?????my wieczorem dopiero sie wyrobimy:p a do ciasta kruchego do tarty to wbijasz całe jajo????? ja tak zrobiłam. w/g twojego przepisu.:)bo jak robię kruche to daje tylko żółtka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 31.05.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Cześć, sto lat mnie tu nie było, wchodzę zobaczyć "co tam na budowie", a Wy o chłodnikach... Awatar zmieniłaś, ładny:) Dobranoc:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.05.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Aniu u nas budowa to już przeszłośc:confused: teraz mamy dzień jak co dzień. brak wrażen budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.05.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Cześć, sto lat mnie tu nie było, wchodzę zobaczyć "co tam na budowie", chetnie bym zmienila temat z chlodnikowego na chodnikowy. Niestety nie mam takiej mozliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.06.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Monsanbia, zastanawiam się czy dopłacać do powłoki ceramicplus V&B. Wyczytałam, że masz z powłoką. Warto dopłacać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Spirea, nie jestem obiektywna bo nie mam sanitariatu bez powloki, ale wiesz co? Jeszcze nie mylam zadnego od przeprowadzki (pol roku) Po prostu wycieram, jesli zrobi sie osad na umywalce od chlapania, wystarczy przetrzec wilgotna scierka (albo po uzyciu po prostu do sucha) Do kibelkow uzywam tylko szczotki. Wydaje mi sie ze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 i jako pierwszy zrobilam taki prosciutki - szkl zakwasu, szklanka maki zytniej, 2 szkl maki pszennej, szklanka mieszanych ziaren (slonecznik, siemie), otrab i platkow, 1,5-2szkl wody. Wymieszac tylko, odstawic na 12 godz w misce, potem przelozyc do keksowki, do wyrastania. Piec w rozgrzanym do 230 st piekarniku 20min i w dopiekac w 190st ok 40min Monia a ile soli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Monia a ile soli?? 2 plaskie lyzeczki (jak zwykle zapominam o soli, w czasie robienia chleba tez sie zdarza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 to ja dalam mniej no nic najwyzej maslo posole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 to ja dalam mniej no nic najwyzej maslo posole spokojnie, i tak bedzie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.06.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Monsanbia, dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.06.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 to ja dalam mniej no nic najwyzej maslo posole ja też zawsze daje mniej i jest dobry:) doberek Monia:) mnie jeszcze trzyma a jak Twoje zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ciekawe czy mi wyjdzie bo te no-knea to jakos slabo mi rosna jak je walne do garnka, lepiej jak je wyrastam i delikatnie przekladam na papierze. Jutro planuje znowu zrobic ten z serem ale bez sera chyba i z 2 porcji Monia a zrobilas fotke bo mialas piec ?? i czy twoje ciasto po ulozeniu do wyrastania zamienia sie w grubszy nalesnik czy trzyma forme chleba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 doberek Monia:) mnie jeszcze trzyma a jak Twoje zdrówko? No wreszcie mi przeszlo. Jeszcze czasem zakaszle Ciekawe czy mi wyjdzie bo te no-knea to jakos slabo mi rosna jak je walne do garnka, lepiej jak je wyrastam i delikatnie przekladam na papierze. Jutro planuje znowu zrobic ten z serem ale bez sera chyba i z 2 porcji Monia a zrobilas fotke bo mialas piec ?? i czy twoje ciasto po ulozeniu do wyrastania zamienia sie w grubszy nalesnik czy trzyma forme chleba? Marta, ten zawsze wychodzi. Jak Ci podwoi objetosc szybciej to go przemieszaj i wloz do foremki na wyrastanie wczesniej. Ja no knead przekladam ze scierki wprost do garnka. To ciasto jest tak "plynne" ze faktycznie nie trzyma formy (stad pieczenie w garnku), no takie jest na kilka cm wysokie. Jeszcze nie robilam bo mamy caly czas wielka brytfanke ziarnistego. Ale na niedziele zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.06.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Helou Chlebowo to ja nie poszaleję, ale wczoraj zakupiłam wczoraj formę na tartę i dziś wypróbuję ten słynny przepis Tylko nie wiem, czy z formą nie przesadziłam, bo wzięłam sobie do serca że ta 23cm to za mała i capnęłam 32cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Helou Chlebowo to ja nie poszaleję, ale wczoraj zakupiłam wczoraj formę na tartę i dziś wypróbuję ten słynny przepis Tylko nie wiem, czy z formą nie przesadziłam, bo wzięłam sobie do serca że ta 23cm to za mała i capnęłam 32cm Ciasta bedzie idealnie akurat, Wejdzie Ci wiecej pomidorkow i szpinaku i mozesz dodac 2-3 lyzki smietany do masy wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.