pasie 01.06.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ha:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.06.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ha:D Teraz Monika ma z górki No dobra dziewczyny, to Wy sobie oglądajcie, a ja idę spać. Boję się ostatnio FB coraz bardziej i zastanawiam się czy się stamtąd nie wylogować, więc jak za jakiś czas zniknę z Waszych monitorów, to bez obrazy pls:) Miłej nocy! Monia, nie wiem już jak się z Tobą umawiać. Może w Boże Ciało?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No to pooglądałam:D i dalej nie wiem:yes:a co tam fb, taki grożny, przecież jak dawkujesz informacje o sobie jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Nie, nie, nie da rady Nie wiem kiedy Ty do mnie dotrzesz. nie no, tak jak my to chyba nikt sie umowic nie moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ania trafiłam:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 TYlko nie pisz tu nazwisk! Dobrze ze wspomnialas, bo wiesz jak to z nasza Monika jest Ostatnio nie chciala na fb sie ujawnic zeby nikt jej z fm nie skojarzyl. Po czym u mnie na fb napisala - dasz przepis tu czy na muratorze Kochana Krakowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.06.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Teraz Monika ma z górki No dobra dziewczyny, to Wy sobie oglądajcie, a ja idę spać. Boję się ostatnio FB coraz bardziej i zastanawiam się czy się stamtąd nie wylogować, więc jak za jakiś czas zniknę z Waszych monitorów, to bez obrazy pls:) Miłej nocy! ja kiedyś już byłam potem zniknęłam i teraz znowu jestem ale tez nie wiem na jak długo... ja też spadam bo jutro ciężki dzień - teściowie i szwagier z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 no i sami bedziemy w tym vapiano siedziec ... ale i tak fajnie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.06.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 uff!!!! to Paśku do spania i do jutra jak to sami w vapiano???? z dzieciakami planujecie wyjście???? żeby to w krk było Monia dobrze ,ze czujna jesteś bo ja rzeczywiście czasami jestem rozgalopowana:lol2: QUOTE] Jezu Monika, wykasuj te posty błagam, przecież takie inicjały to tak jak nazwisko Wykasujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.06.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 beza upieczona PS> Dodaję do Twojego tortu Monia truskawki, pychota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Monia dla ciebie wszystko!!! done!!! Edytowane 1 Czerwca 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 beza upieczona PS> Dodaję do Twojego tortu Monia truskawki, pychota. no ja nie watpie, pyszota a tort nie moj, z przepisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 beza upieczona PS> Dodaję do Twojego tortu Monia truskawki, pychota. spróbuj Ania jeszcze pestki granatu, albo kiwi:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.06.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 o, i wszystkie spac ida .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.06.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) nie wszystkie Edit: na fb nigdy mnie nie ciągnęło, jakoś chyba z przekory, że tam wszyscy tak tłumnie pognali za to fm to co innego, taki exclusive Monia, ja do Ciebie jak do helpdesku Tarta siedzi w piekarniu, już z wkładem, ale nie wiem, czy dobrze zrobiłam, że w taką samą temperaturę włożyłam jak samo kruche zmniejszyła lekko temperaturę, bo szpinak zaczyna się przypiekać, a masa dalej nie ścięta... Dżizas, zaraz chłop do domu wróci, nie wiem czy zdążę wyrzucić jak się nie uda Edytowane 1 Czerwca 2012 przez Elena76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.06.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ja dopiero siadłam. Cały dzień w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.06.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 doczytałam, że vapiano jutro - prędzej bym Was posądziła o Bieg Ursynowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.06.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 doczytałam, że vapiano jutro - prędzej bym Was posądziła o Bieg Ursynowa bo my vapiano uwielbiamy, poza tym ta pogoda .... no i dla dziecka trzeba cos zrobic tarta w 180 ok 30min ma sie piec Nefer, witaj. Co zdzialalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.06.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 i na pewno w Vapiano jest pyszne włoskie żarełko:yes: Monia ja dziś jeszcze botwinkową i młode ziemniaki , z jajkiem sadzonym i kefirem. potem koktail truskawkowy na jogurcie i śmietanie:yes: dietetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts