Elena76 02.06.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 ja tam vapiano też lubię, a lokalizacja za blisko pracy i generalnie w weekendy omijam to zagłębie z daleka Monika, ja uwielbiam koktajl truskawkowy z bananem - miksujesz 10-12 truskawek i jednego banana - nic nie trzeba dosładzać, smakuje idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.06.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 ja tam vapiano też lubię, a lokalizacja za blisko pracy i generalnie w weekendy omijam to zagłębie z daleka Monika, ja uwielbiam koktajl truskawkowy z bananem - miksujesz 10-12 truskawek i jednego banana - nic nie trzeba dosładzać, smakuje idealnie I do tego kilka migdałów trzeba zmiksować pyszości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Zajrzałam... A że chleba piec nie będę, tatry też nie... bo nie umiem, ale zjeść to bym chciała... Idę więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.06.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 ok dziewczyny!!!! jutro banany i truskawki i migdały( bez jogurtu???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.06.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 I do tego kilka migdałów trzeba zmiksować pyszości u mnie migdałki nigdy za długo nie poleżą Zajrzałam... A że chleba piec nie będę, tatry też nie... bo nie umiem, ale zjeść to bym chciała... Idę więc... Arniczko, ja też nie umiem, ale taka mnie ochota naszła, że upiekłam, mimo że ta moja mąka do wypieków jest beznadziejna. Wprawdzie mam wrażenie, że deczko przesoliłam, a i szpinak za bardzo wysechł w trakcie pieczenia, to już nawet okruszków nie ma, wszystko zjedliśmy, a z piekarnika wyciągałam dziś przed 2-gą w nocy Spokojnie dasz radę ok dziewczyny!!!! jutro banany i truskawki i migdały( bez jogurtu???) bez jogurtu i bez cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.06.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 bo my vapiano uwielbiamy, poza tym ta pogoda .... no i dla dziecka trzeba cos zrobic tarta w 180 ok 30min ma sie piec I co - byliście w VaPiano? My też mieliśmy dziś tam jechać... ale jakoś w końcu nie wyszło;) Pzdr:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.06.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 I co - byliście w VaPiano? My też mieliśmy dziś tam jechać... ale jakoś w końcu nie wyszło;) Pzdr:bye: Nie sledzis fb? Bylismy i bylo super. Jutro powtorka wiec macie jeszcze szanse Ja dopiero co usiadlam, zaolejowalam podlogi w lazienkach (pierwszy raz od przeprowadzki). Ze tez wczesniej sie za to nie wzielam ... Teraz podloga wyglada cudnie. K chodzi i sie zachwyca Ugotowalam wywar na jutrzejsza botwinkowa, przygotowalam miesko do musaki, upieklam ciasto rabarbarowe. Jutro zaprosilam na obiad babcie z dziadkiem i moich rodzicow Pije winko i ide spac Aha, ja tez czesto robie taki koktajl truskawki+banan, ale dodaje jogurt nat albo maslanke, bo z jednego banana i kilkunastu truskawek robie dla naszej trojki. Oczywiscie najlepszy jest dobrze dojrzaly banan Elena, znaczy ze smakowala. A szpinak nie byl caly zatopiony w masie? Bo on nie powinien wyschnac. Jak go wkladalas? Arnika te tarte to i dziecko zrobi. Nic prostszego. Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.06.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Pije winko i ide spac Tratatata, zapomnialam ze musze wymieszac jeszcze chleb na wyrastanie. No ladnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.06.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 oooo ale miałaś pracowity wieczorek;)kiedy wy jeszcze po obiadku rodzinnym zdążycie do tego Vapiano???? chyba ,że już jesteście????? Musaka zrobię jutro!!!!! Monia przepisik pliseee:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.06.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) U mnie koktajle z bananami i truskawkami odkąd pojawiły się truskawy serwujemy na śniadanie codziennie mniam maniam. A co do Vapiano zaskoczyłyście mnie ... Miejsce przyjemne, prodzieciowe, szerokie menu, fajna organizacja ale za KAŻDYM razem jak tam byłam (miałam podyplomówkę niedaleko i żywiliśmy się co weekend) bolało mnie brzucho po ... moim zdaniem mocno sodowali wszystko co robią. Monia jak olejowałaś sama podłogę? Nie masz żadnych zacieków, wszystko ładnie się rozprowadziło? Moja podłoga na całym parterze wygląda katastrofalnie ... biję się nawet z myślami czy nie cyklinować i nie polakierować ... alternatywa to kolejny olej ale boję się że damy ciała i narobimy więcej szkód niż pożytku Edytowane 3 Czerwca 2012 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.06.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Ja jestem cykorem i na Moniową tartę nie mam odwagi sie porwac.... Monia, na jakich Ty garnkach "pracujesz"?Ceramiczno-stalowych czy stalowych? Co myslisz o tych pierwszych? Na patelnię ceramiczną mnie juz kiedys namówiłas:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.06.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Monia ma gaz a nie indukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.06.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Alu,ja o tym doskonale wiem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.06.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 ola ja m Moni tartę już zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.06.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Witanko Po spotkaniu. Babcia z dziadkiem wcinali musake (a to ludzie jedzacy tylko kotlety i tym podobne) i jeszcze znajomi wpadli na rowerach i tez sprobowali Moni, w Vapiano bylismy w sobote, spotkanie bylo dzis Ola, Ty sie nie wyglupiaj i nie kombinuj, juz ktorys raz pisalam ze tarta dla dziecka by prosta byla A garnki mam stalowe. Berg hoff. I jestem bardzo zadowolona, bo mimo ze mam gaz, nie nagrzewaja sie raczki. No i maja takie grube dno, ze nie musze sie przejmowac kiedy cos odgrzewam. Przekonalam sie o tym ostatnio kiedy ogrzewalam u siebie mamy ogorkowa w jej garnku i ja przypalilam! Mam zla, a ja nie wiedzialam o co chodzi. Dopiero po kilku dniach mnie oswiecilo (jak odrzewalam swoja maczna zupe w swoim garnku do zagotowania, bez zamieszania) ze to sprawa tego dna. Mam przywiozla zupe w starym emaliowanym Ceramicznych nie mam, ale wydaje mi sie ze sa dobre Tofee, ja po pizzy w VaPiano nie mialam zadnych sensacji. Ale i tak najczesciej jem tam salatki, rzadziej makarony. W makaronie soda? No bo dodatki swieze, jakas cebulka, miesko surowe, warzywa, widzisz jak wrzucaja, smaza. A podloga. Dostalam od Ducha Lobe do olejowania, instrukcje jak robic (czyli wylac i rozcierac sciereczka) i zrobilam. Ale powiem Ci, ze podloga lazienkowa to lazienkowa. Tam sa inne warunki, inaczej sie ja uzytkuje, olej jest super. Natomiast w pokojach, w czesci dziennej chyba bym jej nie chciala. W salonie mam olejo-wosk. ale to jest zupelnie inny produkt. Tego sie juz nie olejuje, tylko myje, bo to jest gotowiec, i to jest super. Taki zwykly olej chyba bym sobie w salonie odpuscila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 A ja w sobotę wylądowałam z dziewczynami w GM, więc niedaleko was nie doczytałam o tym Vapiano, bo pewnie bym się do was przyłączyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.06.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 nie doczytałam o tym Vapiano, bo pewnie bym się do was przyłączyła Nooo wiesz! Pisalam przeciez i na fb i tu Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Nooo wiesz! Pisalam przeciez i na fb i tu Szkoda no szkoda, bo jakoś mi te wpisy umknęły ale dla pocieszenia powiem ci, że my też się dobrze bawiłyśmy i dziewczyny były zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.06.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Monia, dzieki-zamawiam w takim razie stalowe:hug: bo te ceramiczne pieróńsko drogie:sick: Tylko patelnie sobie kupie caramiczna:) a tarta...moze juz w nowej kuchni sie odważę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Upieklam ten no knea z 2 porcji i ten twoj najprostszy oba pycha , ladnie wyrosly ale ten no knea wyrastalam w misce w papierze do pieczenia i potem przenioslam wiec mialam chleb gruby na dlon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts