monsanbia 01.08.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 A ja nadal kuchni nie zamówiłam:( Napisz mi na priv ile kosztuje Twoja kuchnia w H Napiszę Ci jutro, bo w wawie mam umowę. Kuchnię mam policzoną całościowo razem ze sprzętem (a ja sklerotyczka i nie potrafię tak na wyrywki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.08.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 kuchnia w H??? Gdzie robisz bo tajemniczo zabrzmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.08.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 kuchnia w H??? Gdzie robisz bo tajemniczo zabrzmiało Haecker Tofiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.08.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 I mówisz że na sierpień masz zamówiony montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.08.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 I mówisz że na sierpień masz zamówiony montaż? mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.08.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 eeeeeeeeeee a czy dzisiaj nie jest już sierpień , to ja na foty poczekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.08.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 eeeeeeeeeee a czy dzisiaj nie jest już sierpień , to ja na foty poczekam . Montaż na 25 sierpnia. Sufity nieskończone, na podłodze wylewka, farby nie wybrane, w ogóle jakby się*cofamy zamiast przeć do przodu ... a ja mam montaż na 25-go. Jakaś kpina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 01.08.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Monsambia? Czy ja też mogę się uśmiechnąć o info o wycenie kuchni:D:D:D I odpoczywaj, jeśli masz okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.08.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Monsambia? Czy ja też mogę się uśmiechnąć o info o wycenie kuchni:D:D:D I odpoczywaj, jeśli masz okazję Możesz, tylko jutro, OK? (przypomnij się jakbym ja zapomniała) Odpoczywać się tu nie da Nie potrafimy odmawiać i wizyta w rodzinnych stronach zawsze jest niezłą przeprawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 02.08.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Możesz, tylko jutro, OK? (przypomnij się jakbym ja zapomniała) Przypominam się A w sprawie wizyt rodzinnych to niestety u mnie też tak jest... odpoczywa się, jak się wróci wreszcie do domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 02.08.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Monsabia, ja tez poproszę o wycenę kuchni. Kurczę swoją drogą ceny kuchni to jakiś horror jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.08.2011 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) Jeszcze nie jestem na miejscu Sheenaz, nie wiem czy naprawdę chcesz znać tę cenę, bo nasza kuchnia to była pomyłka. Za późno się zorientowałam, że można mieć w zasadzie to samo za 1/5 ceny Mam nadzieję, że te meble będą tak porządne, że przestanę się zadręczać ich kosztem. Nie zmieni to jednak faktu, że za cenę tej kuchni mogłam mieć kuchnię wraz z moim sprzętem smeg i miele. W tym momencie należałoby użyć sztandarowego - w nowym domu ... Jakiegoś stolarza do zrobienia sensownych w cenie garderób poszukuję Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 02.08.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Jakiegoś stolarza do zrobienia sensownych w cenie garderób poszukuję Na kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 02.08.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Jakiegoś stolarza do zrobienia sensownych w cenie garderób poszukuję Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.08.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Na do końca roku. Październik powiedzmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 02.08.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Na do końca roku. Październik powiedzmy ja tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 02.08.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ja mam taką "złotą rączkę" od znajomych polecaną (pracują w dwie sztuki).To nie stolarz:-( Za takowym też się rozglądam, ale taki do prac wszelakich (murowanie ogrodzenia, skręcenie garderób - na to się właśnie z nim umówiłam), co jak coś robi dobrze to się podejmuje, a jak nie robił to mówi (chyba, że ktoś chce eksperymentować).I liczą chyba przyzwoicie - 20 zł za osobę na godzinę.W sprawie szaf to się z nim umówiłam, że ja zamówię co i jak chcę - płyty na wymiar, a oni mi je poskręcają w szafy i zamontują osprzęt z ikei.Powiedzieli, że montaż takiej szafy nie powinien wyjść więcej niż godzina pracy, więc cenowo tyle co biorą chłopaki z ikei.Ale umówiłam się z nim własnie na końcówkę października:(A kogoś takiego potrzebujecie czy tylko prawdziwego stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.08.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Balbina, takiego tez mam i tez by mi zrobil, ale po pierwsze ma zajecia u nas az nadto a po drugie chyba jednak wole stolarza stolarza:) musze zlecic tez szafke do lazienki i kilka polek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 02.08.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Stolarza też szukam:rolleyes:Chyba, że domówię się z Woodlandem. W czwartek mam z nimi spotkanie na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.08.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Jeszcze nie jestem na miejscu Sheenaz, nie wiem czy naprawdę chcesz znać tę cenę, bo nasza kuchnia to była pomyłka. Za późno się zorientowałam, że można mieć w zasadzie to samo za 1/5 ceny Mam nadzieję, że te meble będą tak porządne, że przestanę się zadręczać ich kosztem. Nie zmieni to jednak faktu, że za cenę tej kuchni mogłam mieć kuchnię wraz z moim sprzętem smeg i miele. W tym momencie należałoby użyć sztandarowego - w nowym domu ... Jakiegoś stolarza do zrobienia sensownych w cenie garderób poszukuję Monia, Ty tak nie myśl, bo nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Zawsze można taniej, ładniej, inaczej itd.... Ja też za wiele rzeczy przepłaciłam albo ze względu na pośpiech albo brak wiedzy albo z premedytacją, żeby zaspokoić swoje fanaberie. Będziesz miała ładną kuchnię i będziesz z niej zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts