monsanbia 05.06.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Ja Ja tez uff. Czyli nie jest ze mna jeszcze tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.06.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 To tylko ja nie rozumiem... ale ja mam problemy nawet z instrukcjami dziecięcych planszówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.06.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Z takimi ktore mieszcza sie do transportera (takiego kociego), bodajze do 10kg Duze w luku bagazowym w specjalnej klatce Takze d... Gdzie lecicie? do Szczecina:D ale oni zapewniają te klatki.... bo to w sumie godzina lotu plus to co wcześniej...może jak dam jej coś na uspokojenie to przeżyje ten lot... kurde sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.06.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 To tylko ja nie rozumiem... ale ja mam problemy nawet z instrukcjami dziecięcych planszówek No po prostu trzeba dac wiecej zakwasu Jak do np 500g zakwasu dodasz 500g maki chlebowej, to tu maka z zakwasu (czyli zakwaszona), stanowi tylko 30%(250g) (czyli nieduzo) Musisz dodac do 500g maki 1000g (500g maki+500g wody) zakwasu, zeby maka zakwaszona stanowila 50% (500g), czyli na mocno kwasny chleb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 A czy Ciebie to tez tak irytuje w przepisach jak mnie? Zawsze sie wsciekam jak czytam - ciasto ma byc luzne, klejace. Robie i nie wiem czy to ta luznosc i kleistosc ktora autor mial na mysli Moje jest troche luzniejsze niz to z filmu, chyba bardziej niz poprzednie No jest to zawsze wielka niewiadoma. Pamietam jak emigranta pieklam i i uciekl mi przez dziurki w durszlaku, w ktorym wyrastalam go i jak sie poparzylo na efekt koncowy pieczenia to byl bardzo ciekawy i plaski i wulkany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.06.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 do Szczecina:D ale oni zapewniają te klatki.... bo to w sumie godzina lotu plus to co wcześniej...może jak dam jej coś na uspokojenie to przeżyje ten lot... kurde sama nie wiem... Pasku, prawdopodobnie nie Zadaj im pytanie na FB, oni tam maja preznie dzialajacy profil i mocno sie udzielaja, odpowiadaja na pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.06.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 i uciekl mi przez dziurki w durszlaku to co pieklas jak uciekl? A, zapomnialam dodac ze no knead zrobilam z 1,5 porcji (600g maki+450g wody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.06.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Pasku, prawdopodobnie nie Zadaj im pytanie na FB, oni tam maja preznie dzialajacy profil i mocno sie udzielaja, odpowiadaja na pytania oki, zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 nie uciekl calkiem ale wlazl mi w te dziurki i zanim go wyszarpalam z tych dziurek to efekt rosniecia znikl a widzisz czyli robilas z wiekszej procji bo ja tez stwierdzilam, ze jedna to za malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.06.2012 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 a widzisz czyli robilas z wiekszej procji bo ja tez stwierdzilam, ze jedna to za malo no zrobilam po tym jak Ty stwierdzilas ze z podwojnej lepszy Poza tym w wielu przepisach widzialam ze garnki maja 20cm srednicy, a moj ma 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 jak bedziesz juz kroic to pstryknij fortke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.06.2012 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 jak bedziesz juz kroic to pstryknij fortke Jak w ogole cos mi z niego wyjdzie Przetrzymalam go na wyrastaniu chyba do 15-16godz, bo najpierw pomylilam sie ze ma wyrastac do 12 zamiast do 10, potem wpadla Anula i o nim zapomnialam Jak odkrylam folie i sie zaciagnelam to chyba z godzine pozbywalam sie z pluc acetonu Mialam drozdze z przydatnoscia do dzis i nie wiem czy nie byly jednak za stare No ale piecze sie, raz kozie smierc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.06.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Marta, relacja dla Ciebie!Chleb wyszedl .... ochhhh, genialny! Ten kto wymyslil ten chleb powinien dostac Nobla. Woda, maka, drozdze, bez polepszaczy, minuta roboty i taki efekt. Nic prostszego http://img23.imageshack.us/img23/2882/img2745ce.jpg http://img151.imageshack.us/img151/7384/img2749j.jpg http://img850.imageshack.us/img850/7012/img2750n.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img405.imageshack.us/img405/1699/img2788tw.jpg http://img819.imageshack.us/img819/6210/img2789ap.jpg http://img15.imageshack.us/img15/561/img2808ye.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.06.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 REWELKA:) chyba po taki garnek do tkmaxx skoczę p.s trampolina się pojawiła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.06.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 p.s trampolina się pojawiła???? :yes: Caly dzien K ja skladal A ten chleb mozesz upiec w okraglym naczyniu zaroodpornym. Wyjdzie taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.06.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 http://img23.imageshack.us/img23/2882/img2745ce.jpg pogubiłam sie w przepisach- jaki to chlebek ? ..pysznie wygląda dzisiaj na kolacje miałam mega pyszne i proste jedzonko -Twoją kukurydze która jest pyszności /frytki i kielbaskę chilli z grilla...super ale ten chlebek chyba tez by super pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.06.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Witaj ivy. Fajnie ze kukurydza Ci smakuje, ja ja uwielbiam A chleb no knead, bez zagniatania. W necie mnostwo przepisow, wszystkie tak samo proste. Ja posilkowalam sie tym: http://www.kwestiasmaku.com/domowa_piekarnia/chleb_bez_wyrabiania_z_chrupiaca_skorka/przepis.html Polecam, latwizna a jest pyszny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Monia ale robilas po staremu tzn skladalas chleb i na sciere??? Wyszedl cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.06.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Monia ale robilas po staremu tzn skladalas chleb i na sciere??? Wyszedl cudnie Tak Wyjelam z miski na omaczony blat, zlozylam, przelozylam na scierke (zlozeniem do dolu) i wlozylam to do miski, zawinelam konce scierki i wlozylam do mikrofali, potem zsunelam ze scierki do garnka. Pieklam w 240st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 do mikrofali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.