salik 05.06.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Ktoś pytał wcześniej o przewożenie psa samolotem.Wiele zależy od linii, trasy, a także od typu samolotu.W małych samolotach np. zabierane na pokład jest tylko jedno małe zwierzę (kot/mały pies), z dwoma bywają już bardzo duże problemy.Dlatego zawsze trzeba zrobić rezerwację dla kota/psa.Dodatkowo przewóz zwierząt na pokładzie jest płatny jak za nadbagaż - czyli za kilogram zwierzęcia.Najlepiej zadzwonić do linii z którą lecimy i zapytać o dokładne procedury/możliwości dla konkretnego lotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.06.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 do mikrofali??? No, bo tam jest cieplej i jeszcze rosnacy chleb wytwarza temperature Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.06.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Ktoś pytał wcześniej o przewożenie psa samolotem. Wiele zależy od linii, trasy, a także od typu samolotu. W małych samolotach np. zabierane na pokład jest tylko jedno małe zwierzę (kot/mały pies), z dwoma bywają już bardzo duże problemy. Dlatego zawsze trzeba zrobić rezerwację dla kota/psa. Dodatkowo przewóz zwierząt na pokładzie jest płatny jak za nadbagaż - czyli za kilogram zwierzęcia. Najlepiej zadzwonić do linii z którą lecimy i zapytać o dokładne procedury/możliwości dla konkretnego lotu. Dlatego kazalam Pasi zapytac u zrodla Wiem tylko jak jest z psami do 10kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 05.06.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Monia - to nie jest takie proste.Tam gdzie my lataliśmy z kotami przewozili tylko małe pieski - które wejdą do 'miękkiego kontenera' (który notabene jest wymogiem IATA jeśli chodzi o przewożenie zwierząt na pokładzie).10kg psa do takiego kontenera nijak nie wsadzisz raczej, więc trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.06.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 10kg psa do takiego kontenera nijak nie wsadzisz raczej, więc trzeba uważać. 10 kg razem z kontenerem no ale nie o tym dyskusja. Paski lab ma sporo ponad te 10 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.06.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Upiekłam dziś w nocy chleb. Pierwszy w życiu chleb. A nawet dwa;). Formy do chleba sprawdziły się znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.06.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Salik dzięki:) z takimi dużymi zwierzakami to jest problem dlatego - sucz jedzie samochodem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.06.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Upiekłam dziś w nocy chleb. Pierwszy w życiu chleb. A nawet dwa;). Formy do chleba sprawdziły się znakomicie. Ssssssuper! Nastepnym razem wyjmij zakwas z lodowki 2 dni przed i dokarm go porzadna porcja maki jednego i drugiego dnia (ok 100g) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.06.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Wiecie, mój P się wczoraj z nas śmiał - z Moni, ze wstawia na forum nawet zdjęcia chleba:D i ze mnie, że się tym jaram:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.06.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Wiecie, mój P się wczoraj z nas śmiał - z Moni, ze wstawia na forum nawet zdjęcia chleba:D i ze mnie, że się tym jaram:D o niewdziecznik jeden! A chleb je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.06.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 o niewdziecznik jeden! A chleb je? yhy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.06.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 yhy:yes: niewdzieczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.06.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Wiecie, mój P się wczoraj z nas śmiał - z Moni, ze wstawia na forum nawet zdjęcia chleba:D i ze mnie, że się tym jaram:D niewdzieczny!!! a moj M dał zielone światło na wypiek!!!! i piekę dziś ten no knead, bo na zakwasie to wyższa szkoła:rolleyes: chyba nie dla mnie. tym bardziej ,że Monia zakwasu nie użyczy, bo daleko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 monika966 polecam ci chlebek http://mojewypieki.blox.pl/2008/01/Chleb-wieloziarnisty.html tylko ja go pieke na zwyklej mace chlebowej, najprostszy chleb na swiecie, zawsze wychodzi i jest przepyszny ja daje o polowe mniej cukru i soli - to przepis na 2 duze keksowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.06.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Monia co dzisiaj w garach bulgocze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.06.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Monia co dzisiaj w garach bulgocze? 2 chleby na zakwasie wyrastaja, 1 no knead bread zaraz laduje w piekarniku i wywar na jakas zupke pyrkoli. Zadnego halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 08.06.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 cześć piekarzu kurcze po prośbie przychodzę , gdzieś miałam zapisany namiar na te Twoje donice w holu i przesiałam. podasz linka raz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.06.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 markoto wypróbuję!!! Monia jak zwykle żadnego halo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.06.2012 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 cześć piekarzu kurcze po prośbie przychodzę , gdzieś miałam zapisany namiar na te Twoje donice w holu i przesiałam. podasz linka raz jeszcze? sama musze poszukac, bo juz nie pamietam, a nigdzie nie zapisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.06.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 sama musze poszukac, bo juz nie pamietam, a nigdzie nie zapisalam prosze http://markus-sklep.celtur.com/p197,ed081-doniczka-milano-diamond.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts