TAR 14.06.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 ja czasem kupuje swieza rybe na grila ale dla mnie ryba z grila , mimo swej "tlustosci" jest za sucha, wole z patelni bardziej mokra/tlusta w srodku i chrupiaca skorka na zewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.06.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 To ciekawe że podpiekasz łososia na patelni, a robiłaś kiedyś tylko z grila? W koncu łosoś jest sam w sobie tłusty? Spróbuje tym razem tak, ciekawe jaki efekt będzie ? Szpinaczek liscice rozumiem? jest swieży . ja robie tak :zalewam goraca wodą i moment gotuje 2-3 min, odcedzam, kraje dwa trzy razy i na patelnie rzucam, lubie szpinak robic na maśle Ale ja go podpiekam go o to zeby sie zezlocil i potem tylko towarzyszyl pomidorkom (nie upiekl by sie w te pare minut pod grillem). I bez tluszczu na mojej patelni (mozna dac doslownie kapke oliwy) Mozna oczywiscie tylko w piekarniku, ale to z kolei jest dla pomidorkow za dlugo. One maja tylko popekac i sie lekko zgrilowac Szpinak swiezy, ale mozna uzyc tez mrozonego w lisciach. Na maselku jak najbardziej. Najwazniejszy jest czosnek, smietanka i cytryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.06.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 sprobuje w wersji z pomidorkami, ziemniaczkami / grzankami (tu czosnek stoleruje) ale bez pierzynki wezme bagietke z maselkiem czosnkowym z biedrony, sa przepyszne, pod koniec pieczenia rybki w piekarniku doloze i sie fajnie przyrumieni a maselko rozplynie. sprobuj ja podpiekam scieta na skos bagietke a potem smaruje swoim maselkiem z czosnkiem i sola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.06.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 A patelnie masz tez berghoffa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ja pierdzielę, dziewczyny - wy już 3 miesiąc o tym chlebie i zakwasie trajkoczecie:rotfl:Nie to, żeby mi to przeszkadzało, czy miała coś przeciwko... ba, nawet pewnie gdyby nie to, ze nie mam czasu - to bym się wciągnęła:lol:Ale podziwiam, że tyle można:rotfl:W każdym razie moniś czasem zaglądam:hug: i mam poczucie, że jestem na bieżąco, bo słowo "zakwas" pojawia sięw co drugim poście:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.06.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 przepis na lososia w magi chcecie???? jak juz o rybkach prawicie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.06.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ja pierdzielę, dziewczyny - wy już 3 miesiąc o tym chlebie i zakwasie trajkoczecie:rotfl: Nie to, żeby mi to przeszkadzało, czy miała coś przeciwko... ba, nawet pewnie gdyby nie to, ze nie mam czasu - to bym się wciągnęła:lol: Ale podziwiam, że tyle można:rotfl: W każdym razie moniś czasem zaglądam:hug: i mam poczucie, że jestem na bieżąco, bo słowo "zakwas" pojawia sięw co drugim poście:lol2: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.06.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 A patelnie masz tez berghoffa? z IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ja pierdzielę, dziewczyny - wy już 3 miesiąc o tym chlebie i zakwasie trajkoczecie:rotfl: Nie to, żeby mi to przeszkadzało, czy miała coś przeciwko... ba, nawet pewnie gdyby nie to, ze nie mam czasu - to bym się wciągnęła:lol: Ale podziwiam, że tyle można:rotfl: W każdym razie moniś czasem zaglądam:hug: i mam poczucie, że jestem na bieżąco, bo słowo "zakwas" pojawia sięw co drugim poście:lol2: hihihi przeciez zmienilam temat na rybny ale to Moni watek i ona tu rzadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 (edytowane) hihihi przeciez zmienilam temat na rybny ale to Moni watek i ona tu rzadzi no tak tak, o rybkach też poczytałam i nazwy knajpek pozapamiętywałam:lol: Ale wątek szybko wrócił na swoje tory:rotfl: Edit: A nie, sorrrry - nie wrócił Nadal jest o rybkach... ja tylko w jakiejś dziwnej kolejności dziś posty czytałam;) Więc przepraszam, co złego to nie ja... ale i tak pewnie zaraz bedzie o zakwasie... Edytowane 14 Czerwca 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.06.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 i mam poczucie, że jestem na bieżąco, bo słowo "zakwas" pojawia sięw co drugim poście:lol2: to mi sie podobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.06.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 przepis na lososia w magi chcecie???? jak juz o rybkach prawicie???? w lubczyku chetnie, maggi nie toleruje - glutaminian, rybonukleotydy disodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 to mi sie podobalo mi też się podoba takie prowadzenie wątku:lol: Tylko Ty się nade mną litujesz i dajesz mi to poczucie "bycia na bieżąco":hug: Dziewczyny, błagam Was, nie zchodźcie z tematu zakwasu jeszcze z miesiąc:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.06.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 hihihi przeciez zmienilam temat na rybny ale to Moni watek i ona tu rzadzi no moni, a ze monia nic do powiedzenia w tematach wykonczeniowych nie ma, to taka sie papka kulinarna stworzyla myslicie ze sie ciesze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 no moni, a ze monia nic do powiedzenia w tematach wykonczeniowych nie ma, to taka sie papka kulinarna stworzyla myslicie ze sie ciesze? dobrze, dobrze... czytaj wyżej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.06.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 dobrze, dobrze... czytaj wyżej;) aj, bo Ty masz dzis widze humor po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.06.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 wedzone ryby kupuje tylko i wylacznie na mierzei - sa najlepsze i wedzone na cieplo A jak się wędzi na zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 A jak się wędzi na zimno? salik to dopiero ma dziś "humor po pachy":rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.06.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 A jak się wędzi na zimno? ale zartujesz? czy jak? (bo wlasnie ogladam program o 12 letniej dziewczynce ktora zamordowala cala swoja rodzine i moge nie kontaktowac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.06.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Monia, tam był smile był na końcu linijki Jak na makabryczny program, masz chyba całkiem niezły humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.