Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej


Recommended Posts

  • Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ciekawe że podpiekasz łososia na patelni, a robiłaś kiedyś tylko z grila? W koncu łosoś jest sam w sobie tłusty? Spróbuje tym razem tak, ciekawe jaki efekt będzie ? Szpinaczek liscice rozumiem? jest swieży . ja robie tak :zalewam goraca wodą i moment gotuje 2-3 min, odcedzam, kraje dwa trzy razy i na patelnie rzucam, lubie szpinak robic na maśle :)

 

Ale ja go podpiekam go o to zeby sie zezlocil i potem tylko towarzyszyl pomidorkom (nie upiekl by sie w te pare minut pod grillem). I bez tluszczu na mojej patelni (mozna dac doslownie kapke oliwy)

Mozna oczywiscie tylko w piekarniku, ale to z kolei jest dla pomidorkow za dlugo. One maja tylko popekac i sie lekko zgrilowac

 

Szpinak swiezy, ale mozna uzyc tez mrozonego w lisciach. Na maselku jak najbardziej. Najwazniejszy jest czosnek, smietanka i cytryna

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

sprobuje w wersji z pomidorkami, ziemniaczkami / grzankami (tu czosnek stoleruje) ale bez pierzynki :D wezme bagietke z maselkiem czosnkowym z biedrony, sa przepyszne, pod koniec pieczenia rybki w piekarniku doloze i sie fajnie przyrumieni a maselko rozplynie.

 

sprobuj :yes:

ja podpiekam scieta na skos bagietke a potem smaruje swoim maselkiem z czosnkiem i sola

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ja pierdzielę, dziewczyny - wy już 3 miesiąc o tym chlebie i zakwasie trajkoczecie:rotfl:

Nie to, żeby mi to przeszkadzało, czy miała coś przeciwko... ba, nawet pewnie gdyby nie to, ze nie mam czasu - to bym się wciągnęła:lol:

Ale podziwiam, że tyle można:rotfl:

W każdym razie moniś czasem zaglądam:hug: i mam poczucie, że jestem na bieżąco, bo słowo "zakwas" pojawia sięw co drugim poście:lol2:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ja pierdzielę, dziewczyny - wy już 3 miesiąc o tym chlebie i zakwasie trajkoczecie:rotfl:

Nie to, żeby mi to przeszkadzało, czy miała coś przeciwko... ba, nawet pewnie gdyby nie to, ze nie mam czasu - to bym się wciągnęła:lol:

Ale podziwiam, że tyle można:rotfl:

W każdym razie moniś czasem zaglądam:hug: i mam poczucie, że jestem na bieżąco, bo słowo "zakwas" pojawia sięw co drugim poście:lol2:

 

:lol2: :rotfl::rotfl: :lol2:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ja pierdzielę, dziewczyny - wy już 3 miesiąc o tym chlebie i zakwasie trajkoczecie:rotfl:

Nie to, żeby mi to przeszkadzało, czy miała coś przeciwko... ba, nawet pewnie gdyby nie to, ze nie mam czasu - to bym się wciągnęła:lol:

Ale podziwiam, że tyle można:rotfl:

W każdym razie moniś czasem zaglądam:hug: i mam poczucie, że jestem na bieżąco, bo słowo "zakwas" pojawia sięw co drugim poście:lol2:

 

hihihi przeciez zmienilam temat na rybny :popcorn: ale to Moni watek i ona tu rzadzi :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

hihihi przeciez zmienilam temat na rybny :popcorn: ale to Moni watek i ona tu rzadzi :D

 

no tak tak, o rybkach też poczytałam i nazwy knajpek pozapamiętywałam:lol: Ale wątek szybko wrócił na swoje tory:rotfl:

 

Edit: A nie, sorrrry - nie wrócił;) Nadal jest o rybkach... ja tylko w jakiejś dziwnej kolejności dziś posty czytałam;):lol2:

Więc przepraszam, co złego to nie ja... ale i tak pewnie zaraz bedzie o zakwasie...:lol2:

Edytowane przez MagdaZZZ
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...