Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia, z Ciebie jest taki forumowy mistrz kuchni - doradź, czy warto brać piekarnik z termosondą?

Spirea, nigdy nie uzywalam i chyba nie jest mi niezbedna

Byc moze gdybym miala to bym uzyla raz na jakis czas

Ciezko mi doradzic, ale sama przy wyborze piekarnika w ogole nie zwracalam na te akurat opcje uwagi

Monia ja kupiłam drylownicę za 7 zł bodajże w Tesco :)

Moja Mama drylowała wisnie zwykła wsuwką do włosów i wcale nie miła wokół siebie strasznego bałaganu, w drylownicy tez sie wszystko chlapie :(

No chyba że drylownica zamknieta :)

Monia nie masz czego żałować pogoda tutaj fatalna wczoraj byłam pod Kościerzyną brzydki zimny deszczowy dzień, w proteście nie zrobiłam żadnych zdjęć :(

Jedyny plus to zatrzymałam sie na plantcji truskawek oczywiście kaszubskich i napełniłam nimi brzuch do syta, kupiłam pełen koszyk. Tak byłam najedzona, że w samochodzie juz nie byłam w stanie więcej zjeść :)

monsanbia ratuj!!!

mam pytanie odnośnie Twojej żywicy w garażu i kotłowni

z kilku firm od których zbierałam oferty dopiero w ostatniej powiedzieli mi że pod żywicę musi być jakiś specjalny beton-B25 z czymś tam jeszcze, bo inaczej żywica będzie się łuszczyć i odwarstwiać już po kilku miesiącach użytkowania.

jaką masz wylewkę pod żywicą i jak się sprawuje w Ciebie:confused:

Ponki, ja mam zywice epoksydowa, kilka warstw, chropowata, taka do garazu.

Nie ma prawa sie luszczyc, kruszyc ani nic podobnego. Oczywiscie jakos tam panowie przed polozeniem wylewke impregnowali. Wylewki zwykle, z miksokreta,

U Anuli jest to samo plus jeszcze biala z polyskiem gladka w pralni. Nie przypominam sobie by ktos wspominal o wlasciwosciach wylewki. Miala byc tylko rowna, tyle

Balbina Dzieki!

Monia, gdzieś Ty była jak Cię nie było, co? :)

Jestem caly czas droga moja :)

Tylko jakos weny brak :rolleyes:

Za to wena na drozdzowe wyroby mnie nie opuszcza. Robilam wczoraj buchty z dzemem morelowym mojej mamy, ale tescie i siostra K z dziecmi wchloneli wszystkie. Dzis zatem posklejalam drozdzoweczki z jagodami i z wisniami. Te z wisniami.... pyyyyyyszonka

IMG_2809.jpg

Polecam!