Spirea 03.07.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Monia, z Ciebie jest taki forumowy mistrz kuchni - doradź, czy warto brać piekarnik z termosondą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.07.2012 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Monia, z Ciebie jest taki forumowy mistrz kuchni - doradź, czy warto brać piekarnik z termosondą? Spirea, nigdy nie uzywalam i chyba nie jest mi niezbedna Byc moze gdybym miala to bym uzyla raz na jakis czas Ciezko mi doradzic, ale sama przy wyborze piekarnika w ogole nie zwracalam na te akurat opcje uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.07.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Monia wpadlam coby ci polecic http://img213.imageshack.us/img213/8593/light004kopiajl7.jpg http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=15544 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.07.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 ooo, uwielbiam wisnie na cieplo wyglada bardzo apetycznie. Nie mam drylownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 czesc Monia, wrocilas z wojazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.07.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Monia do drylowania najlepszy widelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.07.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 czesc Monia, wrocilas z wojazy? wrocilam!!! NIESTETY :( Chce jeszcze Marta, myslisz? Juz sie kiedys bawilam w drylowanie bez drylownicy. Sciany, bluzka, podloga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.07.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Monia widzimy się dziś na otwarciu u Madzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.07.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Monia ja kupiłam drylownicę za 7 zł bodajże w Tesco Moja Mama drylowała wisnie zwykła wsuwką do włosów i wcale nie miła wokół siebie strasznego bałaganu, w drylownicy tez sie wszystko chlapie No chyba że drylownica zamknieta Monia nie masz czego żałować pogoda tutaj fatalna wczoraj byłam pod Kościerzyną brzydki zimny deszczowy dzień, w proteście nie zrobiłam żadnych zdjęć Jedyny plus to zatrzymałam sie na plantcji truskawek oczywiście kaszubskich i napełniłam nimi brzuch do syta, kupiłam pełen koszyk. Tak byłam najedzona, że w samochodzie juz nie byłam w stanie więcej zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.07.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 wrocilam!!! NIESTETY :( Chce jeszcze Marta, myslisz? Juz sie kiedys bawilam w drylowanie bez drylownicy. Sciany, bluzka, podloga ... Oj musialas przy tym drylowaniu cos bardzo gestykulowac, ze takiego balaganu narobilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.07.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Oj musialas przy tym drylowaniu cos bardzo gestykulowac, ze takiego balaganu narobilas bo ja raptus jestem Alu, wiem wlasnie ze pogoda do tylka, ale jak ja wyjezdzalam bylo tak pieeeeknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.07.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 pogoda jest tragiczna, deszcz, burza, deszcz i ciagle zachmurzone niebo. do luftu a mam tyle pracy na ogrodzie i nie moge nic robic. wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.07.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Tarciu odmieni się bo ja na wybrzeże jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.07.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 a ja za tydzien na urlop musi byc cieplo i slonecznie, bo chce na plaze pojezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 05.07.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Hej Monia! Jeszcze u Ciebie: fajnie było znowu Was zobaczyć i dziekuję baaaardzo za zakwas! Zapraszam z rewizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponki 06.07.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 monsanbia ratuj!!! mam pytanie odnośnie Twojej żywicy w garażu i kotłowniz kilku firm od których zbierałam oferty dopiero w ostatniej powiedzieli mi że pod żywicę musi być jakiś specjalny beton-B25 z czymś tam jeszcze, bo inaczej żywica będzie się łuszczyć i odwarstwiać już po kilku miesiącach użytkowania.jaką masz wylewkę pod żywicą i jak się sprawuje w Ciebie:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.07.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Ponki, ja mam zywice epoksydowa, kilka warstw, chropowata, taka do garazu. Nie ma prawa sie luszczyc, kruszyc ani nic podobnego. Oczywiscie jakos tam panowie przed polozeniem wylewke impregnowali. Wylewki zwykle, z miksokreta,U Anuli jest to samo plus jeszcze biala z polyskiem gladka w pralni. Nie przypominam sobie by ktos wspominal o wlasciwosciach wylewki. Miala byc tylko rowna, tyle Balbina Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.07.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Monia, gdzieś Ty była jak Cię nie było, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.07.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Monia, gdzieś Ty była jak Cię nie było, co? Jestem caly czas droga moja Tylko jakos weny brak Za to wena na drozdzowe wyroby mnie nie opuszcza. Robilam wczoraj buchty z dzemem morelowym mojej mamy, ale tescie i siostra K z dziecmi wchloneli wszystkie. Dzis zatem posklejalam drozdzoweczki z jagodami i z wisniami. Te z wisniami.... pyyyyyyszonka Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.07.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Monia a Ty jak zawsze kusisz swoimi kulinarnymi cudami:jawdrop:starczy dla nas tych z wiśniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts