monsanbia 07.07.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Monia a Ty jak zawsze kusisz swoimi kulinarnymi cudami:jawdrop:starczy dla nas tych z wiśniami? to zalezy kiedy sie po nie zglosisz Na razie jeszcze troche jest i pewnie za kilka dni bede robic kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.07.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Moniś ja tylko taka wirtualną poproszę bo do stolycy mi nie po drodze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.07.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Monia taka mam ochotę na te buchty z wiśniami, czuję ich smak, chetnie bym upiekła, ale my cały czas na diecie, jak to zrobić, aby jeść slodkie i nie tyć ???? Jeszcze raz dzięki za przepis na chlebek jest wspaniały, zakwas juz jest dojrzały zatem wyrósl bardzo mocno Zdjęcie od środka nie chce przejśc na facbooka, chyba mamy jakis problem z zasiegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.07.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Monia taka mam ochotę na te buchty z wiśniami, czuję ich smak, chetnie bym upiekła, ale my cały czas na diecie, jak to zrobić, aby jeść slodkie i nie tyć ???? Robic i nie jesc? Nie, serio, tylko kosztowac, jedna rano do kawki zamiast sniadania. Te 200kcal na sniadanie z kawa na pewno nie pojdzie w boczki Ja musze moj zakwas wyjac z lodowki i troche podokarmiac bo chyba sie rozleniwil znow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.07.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Te 200kcal na sniadanie z kawa na pewno nie pojdzie w boczki Tylko w tyłek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.07.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Monia dokarmiaj, dokarmiaj ja po powrocie się zgłoszę po nowa porcję bo tego co jest w lodówce mój małż na bank przez dwa miechy dokarmiać ani tym bardziej piec chleba nie będzie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.07.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Tylko w tyłek? A bo Ty bys w co chcial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.07.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 A bo Ty bys w co chcial? Monia w cycki może:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponki 09.07.2012 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Dzięki-kamień z serca:hug: w takim razie wybieram ekipę i ruszam z moją wymarzoną żywicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.07.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Monia a znasz jakiś fajny przepis na dziczyznę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.07.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Monia a znasz jakiś fajny przepis na dziczyznę? Aneta, robilam kilka razy w zyciu zaledwie, pieczen i gulasz A co masz dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.07.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 (edytowane) Dostałam od znajomego szynkę z młodego dzika ale ja w życiu takiego mięsa nie robiłam i nie bardzo wiem jak się za to zabrać. Póki co do zamrażarki wrzuciłam;) Edytowane 9 Lipca 2012 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.07.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 A to z szynki rob pieczen. Jak z mlodego to tylko do marynaty na 24-48h i upiec w rekawie ze sloninka.Pyyyyyycha. Mozesz upiec w brytfance i na koniec zalac sosem smietanowym. Taka szynke z checia bym przyjela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.07.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Monia a możesz mi dać przepis na marynatę?my mamy sąsiada mysliwego i wlaśnie od niego taki prezent:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.07.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 my mamy sąsiada mysliwego i wlaśnie od niego taki prezent:D Ale skarb taki sasiad!!! Marynata - czerwone wino, kilka lyzek octu, czosnek, cukier, sol, ziola - jalowiec, ziele angielskie, listek larowy, gozdzik, kolendra, tymianek, majeranek, pieprz Jak mlodziutki wystarczy potrzymac dzien, poltora. Jak masz czas potrzymaj 3 dni w lodowce (z obracaniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 moge polecic jeszcze tu, z blogu naszego forumowego Chefa Paulahttp://www.chefpaul.net/index/1/DZICZYZNA/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.07.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Dzięki wielkie:hug: koło weekendu pewnie się za niego wezmę Monia to co wpadniesz do mnie na dziczyznę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Monia a tak w ogole to wyprobowalam sosy i galzury cheefa sa zarabiste do mies, polecam na głównej stronie artykul "grillowanie na miodowo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.07.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 moge polecic jeszcze tu, z blogu naszego forumowego Chefa Paula http://www.chefpaul.net/index/1/DZICZYZNA/index.html nejlepszy przepis na blogu - wiewiorki z fasola aneta, robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.07.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 polecam na głównej stronie artykul "grillowanie na miodowo". nie widze go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.