monsanbia 24.07.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Moniu nie znam ukladu waszego domu ale nie ma mozliwosci zrobienia jakiegos przejscia do tego pomieszczenia? ale ja nie chce. To mialo byc i ma pomieszczenie bez dostepu do domu Po ogorki nie chodzi sie codziennie, bedzie polaczenie z tarasem z jadalni, 5 m do przejscia, bez wychodzenia na dzialke. Damy rade. Najwazniejsze ze jest miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.07.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 no to podziwiam tego ktory bedzie latal po ogorasy ja jestem chyba za leniwa, nawet go garazu czasem sie nie chce mi isc jednak taka spizareczka przy kuchni jest bardzo wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.07.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 no to podziwiam tego ktory bedzie latal po ogorasy nie no, bez przesady, od razu podziwiac przyniesie sie 3 sloki i na 2 tygodnie sie zapomni. Blizej mam do gospodarczego z kuchni niz do wielu innych miejsc w domu uzywanych kilka razy dziennie. Sa tacy co biegaja do piwnicy w wiezowcach ;( A przy kuchni bedzie swoja droga, bo jest na nia miejsce. Natomiast ogorkom na pewno bedzie w 10st lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.07.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 spiżarnia plus pomieszczenie na ogrodowe graty to kolejne 'must have' jeśli jeszcze zdarzy mi się bawić w babę budowniczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.07.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 ja musialam zrobic domek narzedziowy, niestety w garazu nie zmiesciloby sie wszystko: rowery, kosiara, narzedzia, lezaki, grile, siekiery, pily, spizarka i szafa narzedziowa meza, szafki z moim obuwiem i samochod . on wczoraj znowu dokupil jakies klamoty. chyba przytne mu wydatki na narzedzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.07.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 szafki z moim obuwiem Jak moglas tak beznamietnie wrzucic je miedzy reszte (reszte tekstu oczywiscie)!? bez pogrubienia, podkreslenia badz innej kursywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.07.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.07.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Monia jaki mozdzierz do ziol lepiej zakupic ceramiczny czy granitowy? nie chodzi mi o wyglad a uzytecznosc. pilnie potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.07.2012 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Mozdzierz im ciezszy tym lepszy, stad mozdzierze granitowe sa teoretycznie lepsze. Ale ta waga moze tez byc wada (jesli ktos bedzie z nim biegal ) No i wg mnie lepszy jest mozdzierz chropowaty w srodku, a nie sliski. Zabki czosnku nie uciekaja, ziarenka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Cześć Moni:) Jak tam laseczko trzymasz wagę? Stosujesz jeszcze dietkę, czy objadanko i stare nocne nawyki wróciły? Ja męża odchudziłam już 18 kg, sama też ciut zrzuciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.07.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Cześć Moni:) Jak tam laseczko trzymasz wagę? Stosujesz jeszcze dietkę, czy objadanko i stare nocne nawyki wróciły? Ja męża odchudziłam już 18 kg, sama też ciut zrzuciłam marta a ty się tu nie chwal , tylko się pokaż na fotce na sekundkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.07.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Mozdzierz im ciezszy tym lepszy, stad mozdzierze granitowe sa teoretycznie lepsze. Ale ta waga moze tez byc wada (jesli ktos bedzie z nim biegal ) No i wg mnie lepszy jest mozdzierz chropowaty w srodku, a nie sliski. Zabki czosnku nie uciekaja, ziarenka ... kupie jeden taki, jeden taki, te ceramiczne tez maja chropowate denko. ja potrzebuje do ucierania swiezych ziol z cytryna i oliwa - dodaje tez takie zmiazdzone do salatek, bo puszczaja wiecej soku i aromatu. j.o. mnie zainspirowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 marta a ty się tu nie chwal , tylko się pokaż na fotce na sekundkę Nie mam świeżych fotek Coś tam maż ma w telefonie, ale wiecznie kabla z pracy nie zabiera Wrócę z wczasów się opalę to pyknę specjalnie dla ciebie w bikini A tak poważnie, po mnie to aż tak nie widać, to tylko parę kilogramków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.07.2012 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Cześć Moni:) Jak tam laseczko trzymasz wagę? Stosujesz jeszcze dietkę, czy objadanko i stare nocne nawyki wróciły? Ja męża odchudziłam już 18 kg, sama też ciut zrzuciłam Czesc Martuchna!!!! Ale sie dawno odzywalas Dieta nadal na tapecie. Moze nie dieta a po prostu inny sposob odzywiania sie. I nie, nocnego jedzenia juz nie ma 18 kg wow!!! Super i brawo. I czym tak skutecznie to zrobiliscie? To ja tez sobie na fotki poczekam Tar, jesli w takim razie zamierzasz go uzywac do takich mokrych i lekkich czynnosci, to z kolei dobry taki ktory latwiej umyc. Bo generalnie mozdzierzy sie nie myje i nie powinno. Ale jak nie umyc po pesto czy takim wlasnie ucieraniu ziol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.07.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 ciezki bedzie do miazdzenia suchych przypraw a lekki do mokrych ucieran. musze koniecznie jutro kupic, bo meczy mnie ucieranie ziol lyzka w kubku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Czesc Martuchna!!!! Ale sie dawno odzywalas Dieta nadal na tapecie. Moze nie dieta a po prostu inny sposob odzywiania sie. I nie, nocnego jedzenia juz nie ma 18 kg wow!!! Super i brawo. I czym tak skutecznie to zrobiliscie? To ja tez sobie na fotki poczekam A no jakoś ostatnio czym innym miałam zaprzątniętą głowę Mężuś zapisany jest do centrum odchudzania: 2-3 razy w tygodniu siłownia i dietę dostaje którą ja mu pitraszę i często dowożę do pracy( bo jedzonko w stałych godzinach) Na szczęście ma biuro 5 min od domu Także często jem to co on i też mi trochę ubyło;) Niestety pieczywko, ziemniaki, makarony, słodycze aut. Za to rybka, chude mięso, jajka nabiał, owoce morza i woda w ogromnych ilościach, ale idzie wytrzymać Patelnie zakurzone, a piekarnik chodzi non stop. A no i wieczory bardziej intensywne, a nie jak dawniej ja przy laptopie a on przy tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.07.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 dietę dostaje którą ja mu pitraszę i często dowożę do pracy( bo jedzonko w stałych godzinach) Na szczęście ma biuro 5 min od domu Także często jem to co on i też mi trochę ubyło;) Niestety pieczywko, ziemniaki, makarony, słodycze aut. Za to rybka, chude mięso, jajka nabiał, owoce morza i woda w ogromnych ilościach, ale idzie wytrzymać W takim razie podziel sie fajnymi przepisami z dietki. Nie musza byc dokladne, wystarcza hasla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.07.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 marta co znaczy intensywne wieczory:jawdrop: i jaka z Ciebie zonka kochana.:)M docenia????? no i ja na fotki w bikini już dawno obiecane poczekam . pamiętam ,że z lady in red i karolką mialyście nam się w :)bikini pokazać i z szampanem w jacuzzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 W takim razie podziel sie fajnymi przepisami z dietki. Nie musza byc dokladne, wystarcza hasla eee nic szczególnego, przepisów ciekawych nie ma. pierś pieczona ryba pieczona szaszłyki z dużych krewetek, łososiem i cytrynką (tzn ja z cytryną mąż bez) warzywa gotowane jajka pod wszelką postacią ser chudy z jogurtem owsianka na wodzie płatki na mleku ( wszystko bez soli) Po paru dniach wraca na kilka dni do diety tłuszczowej, czyli mięso( karczek, wątróbka, żeberka, schab) na smalcu, 10 dag, 4x dziennie, plus jedno surowe warzywo. I tak w kółko od 2.5 miesiąca zleciało mu 18 kg Ja z tłuszczowej nie korzystam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 marta co znaczy intensywne wieczory:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts