Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mastercook=masterchef, proste i logiczne, tesknilam za monia996 :lol:
:p:hug:

jak ci dobrze, że możesz biegać na basen :)

ja niestety nie mogę, bo zaraz muszę lecieć do ginekologa po leki. Niestety, taki mój urok :(

Lidka łączę się w bolu i ja nie mogę;)

Moniaaaaaaaaaaaaaa wróciła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

huuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa :wiggle:

:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:

mmm, buritto

ja juz sie ubieram, robie dzis interwaly

O cholerka to daleko juz zaszłaś :yes: na jakiś maraton sie przygotowujesz????? Ja niestety po kontuzji nogi zaniedbałam swoje ćwiczenia, niedawno wróciłam do pływania, ale musze też do rowerka wrócić :) W zeszłym roku własnie po interwalach bardzo dobrze się czułam :)

O cholerka to daleko juz zaszłaś :yes: na jakiś maraton sie przygotowujesz?????

Nie nie, na razie nie w glowie mi maraton :no:

Na razie buduje baze tlenowa. Caly czas mam za wysokie tetno w czasie treningow. Typowka ;)

Moni interwaly to naprzemienny wolny bieg ze sprintem

Mon-a, w jakims watku ktos kiedys zapodal Twoj przepis na tarte szpinakowa ... przyznaje, nie byla szczegolnie "chuda" ale ... ale wyprobowalam ja na przyjacielski event. Zrobila furore :rolleyes: Od tej pory pomidorki koktailowe i i lisciasty szpinak Hotrex'u zawsze mam w lodowce :rolleyes: Maly kawalek sportowemu zyciu nie zaszkodzi, a jest swietna propozycja na wieczor ze Znajomymi :-)

To tak na marginesie, bo wlasnie przy okazji antybiotykow o tym sobie przypomnialam :rolleyes: Trzymaj sie cieplo :-) A interwaly wymiataja! Sama z umilowaniem je robie, wiec wiem o czym pisze ;)