Arnika 20.11.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Fajnie, ze jesteś Jak mała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Wlasnie zakupilam bylam bilet do Posen i czemu nie OLT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Fajnie, ze jesteś Jak mała? Czesc Kochana Mala ma sie z nas najlepiej Zazdroszcze jej tej beztroski Do przedszkola hasa, piosenki wyspiewuje, czasem cos spsoci i szkoli rodzicow swoim: "ale zrozum mamo ..." No to staram sie rozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.11.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Moniaaaaaaaaaaaaaa wróciła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 mastercook=masterchef, proste i logiczne, tesknilam za monia996 :hug: jak ci dobrze, że możesz biegać na basen ja niestety nie mogę, bo zaraz muszę lecieć do ginekologa po leki. Niestety, taki mój urok Lidka łączę się w bolu i ja nie mogę Moniaaaaaaaaaaaaaa wróciła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa :wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Moniaaaaaaaaaaaaaa wróciła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa buzka, rozrabiake ode mnie wycaluj! (slyszalam ze zywe srebro z niego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 idę na spacer..... spalać buritto;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 idę na spacer..... spalać buritto;) mmm, buritto ja juz sie ubieram, robie dzis interwaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Loooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 co robisz????? interwały:confused: co to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.11.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 mmm, buritto ja juz sie ubieram, robie dzis interwaly O cholerka to daleko juz zaszłaś na jakiś maraton sie przygotowujesz????? Ja niestety po kontuzji nogi zaniedbałam swoje ćwiczenia, niedawno wróciłam do pływania, ale musze też do rowerka wrócić W zeszłym roku własnie po interwalach bardzo dobrze się czułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 O cholerka to daleko juz zaszłaś na jakiś maraton sie przygotowujesz????? Nie nie, na razie nie w glowie mi maraton Na razie buduje baze tlenowa. Caly czas mam za wysokie tetno w czasie treningow. Typowka Moni interwaly to naprzemienny wolny bieg ze sprintem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 aha wolno -szybko;) już po jesteś???? a wiesz co moj M robi??? biega po schodach gora - dol:rolleyes: wariat:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 a wiesz co moj M robi??? biega po schodach gora - dol:rolleyes: wariat:lol2::lol2: taki jest zapominalski? tak, juz po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.11.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Wynajęty prosi o zapakowanie mu jutro kawałka pasztetu na wynos do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Wynajęty prosi o zapakowanie mu jutro kawałka pasztetu na wynos do domu no pewa! chyba ze zjesz caly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.11.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nie nie, na razie nie w glowie mi maraton Na razie buduje baze tlenowa. Caly czas mam za wysokie tetno w czasie treningow. Typowka Moni interwaly to naprzemienny wolny bieg ze sprintem Monia a z tarczycą nie masz problemów??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Monia a z tarczycą nie masz problemów??????? Raczej nie, przynajmniej 2 lata temu ich nie mialam Zawsze mialam wysokie tetno podczas treningow Spoczynkowe mam dobre - ok 55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.11.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Mon-a, w jakims watku ktos kiedys zapodal Twoj przepis na tarte szpinakowa ... przyznaje, nie byla szczegolnie "chuda" ale ... ale wyprobowalam ja na przyjacielski event. Zrobila furore Od tej pory pomidorki koktailowe i i lisciasty szpinak Hotrex'u zawsze mam w lodowce Maly kawalek sportowemu zyciu nie zaszkodzi, a jest swietna propozycja na wieczor ze Znajomymi To tak na marginesie, bo wlasnie przy okazji antybiotykow o tym sobie przypomnialam Trzymaj sie cieplo A interwaly wymiataja! Sama z umilowaniem je robie, wiec wiem o czym pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.11.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 wreszcie tu normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts