monsanbia 20.11.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 wreszcie tu normalnie lovju :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.11.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Mon-a, w jakims watku ktos kiedys zapodal Twoj przepis na tarte szpinakowa ... przyznaje, nie byla szczegolnie "chuda" ale ... ale wyprobowalam ja na przyjacielski event. Zrobila furore Od tej pory pomidorki koktailowe i i lisciasty szpinak Hotrex'u zawsze mam w lodowce Maly kawalek sportowemu zyciu nie zaszkodzi, a jest swietna propozycja na wieczor ze Znajomymi Ja ja liczylam na ilewazy.pl Juz nie pamietam dokladnie ile kcal, ale zakladajac niewielki kawalek dla przyjemnosci od czasu do czasu wcale nie wychodzilo tak strasznie Ja ja podaje zawsze z salata z roszponki/szpinaku baby z pomidorkami koktajlowymi, cebulka i ziarnami. Wciagam z gora takiej lekkiej salaty i jestem pelna i zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 nieeetaki jest zapominalski? tak, juz po jogging robi i innterwały ćwiczy:D nie chce mu się po dworze biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.11.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 nieee jogging robi i innterwały ćwiczy:D nie chce mu się po dworze biegać ja też tak nieraz robie i Starszakowi każe to patrzy sie na mnie jak na:sick: wy o jedzeniu a ja bez obiadu i kolacji i mi się ten Moni smak tartowy przypomniał i mam ślinotok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ja tez mam jeszcze dosc wysokie tetno, ale mi szybko spada. Ide uzupelnic endo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 ja też tak nieraz robie i Starszakowi każe to patrzy sie na mnie jak na:sick: wy o jedzeniu a ja bez obiadu i kolacji i mi się ten Moni smak tartowy przypomniał i mam ślinotok... czyli masz to moj M:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2012 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 wy o jedzeniu a ja bez obiadu i kolacji i mi się ten Moni smak tartowy przypomniał i mam ślinotok... zjadlas w koncu ten obiad i kolacje? Ja tez mam jeszcze dosc wysokie tetno, ale mi szybko spada. Ide uzupelnic endo. mnie tez, ale chcialabym biegac z tetnem 130-140, a nie 160-170 czyli masz to moj M:lol2: tez mialam takie zrywy w zyciu Pobiegalam po schodach kilka dni i nie widzac rezultatow odpuszczalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 U mnie tetno zalezy tez bardzo od instruktora - w tym tygodniu pierwszy raz ide na interwaly, ale spinningowe, mam nadzieje ze wytrzymam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.11.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Monia, dziękuję serdecznie za gościnę, pyszny sok warzywno-owocowy (muszę sprawdzić, czy mam sokowirówkę i sobie taki zrobię ) oraz za przepyszny pasztet i chlebek Fajnie było cię spotkać po tak długim czasie i cieszę się, że wyszłaś z ukrycia całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 21.11.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 tez mialam takie zrywy w zyciu Pobiegalam po schodach kilka dni i nie widzac rezultatow odpuszczalam Jak to 'zrywy'? Przecież tylko raz byłaś w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.11.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 ale bym sobie taki pyszny sok wypiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 ale bym sobie taki pyszny sok wypiła.... Nic prostszego - marchewka+jablko+ogorek+seler naciowy+burak+imbir+cytryna ze skorka (eko, kupuje w Lidl), natka pietruszki i do sokowirowki (nie blendera). Jest bardzo smaczny. Lidzi chyba tez smakowal Polecam Ja go robie duzy sloj, wkladam do lodowki i mam na 2 dni. Dla siebie troche rozcienczam bo jest bardzo slodki Salik Malgos, Ty nie dasz rady???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2012 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Fajnie było cię spotkać po tak długim czasie i cieszę się, że wyszłaś z ukrycia To ja dziekuje! i tez sie ciesze ze wyjszlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 21.11.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Tak się cieszę, że już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.11.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 To ja dziekuje! i tez sie ciesze ze wyjszlam i żeby nam to było po raz ostatni !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.11.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 i żeby nam to było po raz ostatni !!!!! to w takim razie kciuki sie przydadza i mysli dobrych odrobine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 posylam duużo pozytywnych myśli i trzymam kciuki za twoje objawienie:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.11.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 To i ja buziaki zostawiam , chociaż na FM nadal nie mam weny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.11.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 To i ja buziaki zostawiam , chociaż na FM nadal nie mam weny ooo Toficzka:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.12.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Monia dzięki że byliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts