Rocia 08.08.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Cześć Moniś. Dziś z braku czasu wpadłam tylko na pogawędki o włącznikach, wyłącznikach i kontaktach, sama mam z tym problem ( z rozróżnieniem co jest co). Ale kiedyś odwiedzę Cię dłużej, bo fajnie się u Ciebie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.08.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 no cóż, trzeba będzie jakoś przełknąć tą dyskę a co do upodobań, to kilka lat temu jak zaczęliśmy szukać projektu i załatwiać papiery to moim zdecydowanym faworytem był taki gargamel, że do dziś mąż mi go wypomina jak chce dokuczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.08.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 był taki gargamel, że do dziś mąż mi go wypomina jak chce dokuczyć popłakałam się ze śmiechu (może dlatego że wpierniczyłam dwa mini magnumy i mi się*chwilowo poziom endorfin podniósł), dobre, dobre No dobra, pokaż gargamela!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.08.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 berek:) a może jakieś mega dizajnerskie książki się nadają na durnostojki:rolleyes: też chcę gargamela:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.08.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 o rany, ale ja już nie pamiętam, co to za szkarada była i skąd poza tym w jakimś drukowanym katalogu to było, nie w necie... zresztą mózg włączył mechanizm obronny i wyparł z pamięci te cuda, do których wzdychałam otwarcie i przy świadkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.08.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 o rany, ale ja już nie pamiętam, co to za szkarada była i skąd poza tym w jakimś drukowanym katalogu to było, nie w necie... zresztą mózg włączył mechanizm obronny i wyparł z pamięci te cuda, do których wzdychałam otwarcie i przy świadkach Czyli żegnamy się z atrakcją wieczoru na którą już w odpowiednie nastawienie się poodziewałyśmy ... Rocia - witaj, i zapraszam na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.08.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 no przykro mi, że atrakcji nie będzie ale jak tylko znajdę jakiś odpowiednik to natychmiast wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 08.08.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Basia - my mamy na 60 Dzięki Monia To spokojnie robię na te ok. 55 cm Jutro czeka mnie cały dzień na budowie z elektrykami... Będziemy działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.08.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Dzięki Monia To spokojnie robię na te ok. 55 cm Tylko przemyśl czy na 55 nie będzie za blisko szafki. Musi być jakaś przestrzeń pod gniazdkami żeby nie "wchodziły" w nią, żeby miały oddech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.08.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Ja chciałam wrócić do śmierdzącego problemu czujnika w szambie, tym razem ja zadam pytanie blondynki co to i co trzeba zrobić żeby to mieć? Właśnie wysłałam smsa do męża i nie mamy, mam się bać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.08.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 tofee, dopiero teraz tu dotarłam, gacie męża Eleny mnie tak zajęły Czujnik szamba, to taki myk, który daje Ci znać kiedy się szambo przepełnia. Montujesz normalnie moduł w rozdzielnicy elektrycznej a w szambie dwa pływaki. Są i bezprzewodowe. No raczej trzeba to mieć, bo chyba zaglądanie do szamba w końcówce może być mało przyjemną codzienną czynnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 08.08.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Tylko przemyśl czy na 55 nie będzie za blisko szafki. Musi być jakaś przestrzeń pod gniazdkami żeby nie "wchodziły" w nią, żeby miały oddech monsanbia, to zrobię tak jak u Ciebie na 60 cm bo rzeczywiście nie chcę, aby wchodziły w szafkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.08.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 monsanbia, to zrobię tak jak u Ciebie na 60 cm bo rzeczywiście nie chcę, aby wchodziły w szafkę No dobrze, tylko jakby co, to ja nie namawiałam Ale spójrz na to swoje zdjęcie z gniazdkami na fornirze. Stawiam, że tam są na ok 70-75 (dla mnie trochę za wysoko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 08.08.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 no właśnie nie wiem ile tam cm jest nad szafką nocną.... Monia zostawiam 60 cm i jak coś, to nie będzie na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.08.2011 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Maja w ogrodzie się zaczęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.08.2011 02:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Maja w ogrodzie się zaczęła... Zajrzyj do Eleny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.08.2011 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Zajrzyj do Eleny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.08.2011 02:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Rasia, a Ty już*wstałaś, czy jeszcze się nie położyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.08.2011 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Rasia, a Ty już*wstałaś, czy jeszcze się nie położyłaś? Jeszcze się nie położyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.08.2011 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 A ja dopiero wstałam i co tam dziś Maja w ogrodzie zwojowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts