Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

A ja dopiero wstałam :) i co tam dziś Maja w ogrodzie zwojowała?

To samo co wczoraj o 5 :lol2:

Rasia, niezła jesteś, ja już dłużej niż do 5 nie wytrzymałam (czekałam aż Elena wstanie, ale ta dzisiaj zaszalała i spała do 7 :lol2:)

Kto mi przywiezie paczkę płytek z Ożarowa Mazowieckiego? Że też musiało mi zabraknąć akurat 5-ciu płytek (tak naprawdę to nie zabrakło, tylko się*panu w dostawie potłukły i jakby co miał dowieźć, a teraz się*okazuje że nie dowiezie bo jest na urlopie ... do 5 września :o jakby mało mi było dobijania)

Dobrze, że udało mi się*znaleźć od ręki na allegro

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia! Chętnie bym skorzystała z propozycji i wybrała się do Ciebie na oględziny sławetnych wylewek:)

Jaką porę preferujesz? Tudzież jaki dzień?

Masz też jakąś wylewkę na wysoki połysk?

Wosokiego połysku nie mam, niestety :( do Anuli byś*się musiała uśmiechnąć

Jestem jutro od ok 10 pewnie kilka godzin, a tak to się*mogę dostosować :yes: Blisko mieszkamy, potrzebuję tylko chwili na spakowanie dziecka i dojazd

monsanbia chciałabym powrócić do Twojego garażu. Nie mam pojęcia gdzie i ile zrobić punktów świetlnych - do jutra muszę zdecdować... jakie masz oświetlenie w garażu i ile lamp?

Będzie jedno górne, jeden kinkiet przy wejściu i jeden na ścianie nad jakimś*przyszłościowym stołem roboczym (plus jeden punkt w mechanizmie bramy)

Gniazdka, nie pamiętam, ale na każdej ścianie jakieś i nad stołem ze dwa

Edytowane przez monsanbia

No to teraz ja u Ciebie;):

wielkie dzięki! Dom fajowy, posadzka suuuper, wanna do ogórków czadowa!

Nie mogę się doczekać kuchni i "łazienki na górze" :cool:

Świetnie sobie radzicie!

A córunia to słodziak, po prostu do schrupania:D!

Aaaaa, no :lol2: łazienka na górze ... chyba zaczniemy ją tak nazywać :lol:

(dla niewtajemniczonych - Balbina dziś*u mnie oglądając płytki do sypialni master, zapytała - "te do łazienki na górze?") :rotfl:

przyp.red. dom moni to parterówka

Zalatuje kokieterią :sleep:

ooo, zapewniam Cię że nie! Nasz "kuchniarz" się załamał jak tę kuchnię ustalaliśmy, walczyliśmy na końcu o każdą złotówkę i na wychodnym mu powiedziałam, że tak naprawdę to ta kuchnia mi się nie podoba i pewnie będę z niej mega niezadowolona. Chłopakowi opadły ręce. Ale co na to poradzę ... faktycznie dziś pewnie inaczej bym do tematu podeszła ...

No, już*już, koniec, i tak nic nie pokażę, nie ma szans