monsanbia 09.08.2011 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 A ja dopiero wstałam i co tam dziś Maja w ogrodzie zwojowała? To samo co wczoraj o 5 Rasia, niezła jesteś, ja już dłużej niż do 5 nie wytrzymałam (czekałam aż Elena wstanie, ale ta dzisiaj zaszalała i spała do 7 ) Kto mi przywiezie paczkę płytek z Ożarowa Mazowieckiego? Że też musiało mi zabraknąć akurat 5-ciu płytek (tak naprawdę to nie zabrakło, tylko się*panu w dostawie potłukły i jakby co miał dowieźć, a teraz się*okazuje że nie dowiezie bo jest na urlopie ... do 5 września jakby mało mi było dobijania) Dobrze, że udało mi się*znaleźć od ręki na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 09.08.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Monia! Chętnie bym skorzystała z propozycji i wybrała się do Ciebie na oględziny sławetnych wylewek:)Jaką porę preferujesz? Tudzież jaki dzień?Masz też jakąś wylewkę na wysoki połysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.08.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Monia! Chętnie bym skorzystała z propozycji i wybrała się do Ciebie na oględziny sławetnych wylewek:) Jaką porę preferujesz? Tudzież jaki dzień? Masz też jakąś wylewkę na wysoki połysk? Wosokiego połysku nie mam, niestety do Anuli byś*się musiała uśmiechnąć Jestem jutro od ok 10 pewnie kilka godzin, a tak to się*mogę dostosować Blisko mieszkamy, potrzebuję tylko chwili na spakowanie dziecka i dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 09.08.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 No to się wpraszam:-) Pisałam do Ciebie na pw, ale masz skrzynkę zapchaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.08.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 No to się wpraszam:-) Pisałam do Ciebie na pw, ale masz skrzynkę zapchaną Dzięki, idę robić tam sprzątanie (w skrzynce) Nie wpraszasz się, bo to ja zaprosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 10.08.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 monsanbia chciałabym powrócić do Twojego garażu. Nie mam pojęcia gdzie i ile zrobić punktów świetlnych - do jutra muszę zdecdować... jakie masz oświetlenie w garażu i ile lamp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.08.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 (edytowane) monsanbia chciałabym powrócić do Twojego garażu. Nie mam pojęcia gdzie i ile zrobić punktów świetlnych - do jutra muszę zdecdować... jakie masz oświetlenie w garażu i ile lamp? Będzie jedno górne, jeden kinkiet przy wejściu i jeden na ścianie nad jakimś*przyszłościowym stołem roboczym (plus jeden punkt w mechanizmie bramy) Gniazdka, nie pamiętam, ale na każdej ścianie jakieś i nad stołem ze dwa Edytowane 10 Sierpnia 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 10.08.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 No to teraz ja u Ciebie;): wielkie dzięki! Dom fajowy, posadzka suuuper, wanna do ogórków czadowa! Nie mogę się doczekać kuchni i "łazienki na górze" Świetnie sobie radzicie! A córunia to słodziak, po prostu do schrupania:D! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.08.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 No to teraz ja u Ciebie;): wielkie dzięki! Dom fajowy, posadzka suuuper, wanna do ogórków czadowa! Nie mogę się doczekać kuchni i "łazienki na górze" Świetnie sobie radzicie! A córunia to słodziak, po prostu do schrupania:D! Aaaaa, no łazienka na górze ... chyba zaczniemy ją tak nazywać (dla niewtajemniczonych - Balbina dziś*u mnie oglądając płytki do sypialni master, zapytała - "te do łazienki na górze?") przyp.red. dom moni to parterówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.08.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Monia a masz jakąś wizualkę kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.08.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Monia a masz jakąś wizualkę kuchni? Mam, ale nie pokażę Moja wizualka w porównaniu z tym co tutaj ludzie pokazują, to totalny babol. Mam nadzieję, że kuchnia będzie ładniejsza niż*na niej Dlatego pokażę dopiero kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 nie bądź taka i pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.08.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Ejjjjjjjjjjjjjjjjj nie bądź taka, skoro już się przyznałaś to musisz wkleić!!! Nawet na chwilę a później skasuj jak już nie chcesz się tak chwalić wszem i wobec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.08.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 nie bądź taka i pokazuj A Ty pokazałaś? Od Ciebie pomysł wzięłam! Nie dam się uprosić, sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.08.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Moni, nie bądź taka, ja Ci dyskę pokazałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.08.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Moni, nie bądź taka, ja Ci dyskę pokazałam Czekaj czekaj, zaraz znajdę zatynkowane ściany w kuchni Naprawdę nie pokażę, jeszcze nie teraz. A kuchnia już niedługo ... i w sumie też*nie wiadomo czy będzie co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.08.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 i w sumie też*nie wiadomo czy będzie co pokazać Zalatuje kokieterią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.08.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 o żesz kurczaczku, zapomniałaś już, że z kuchni będziesz zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.08.2011 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Zalatuje kokieterią ooo, zapewniam Cię że nie! Nasz "kuchniarz" się załamał jak tę kuchnię ustalaliśmy, walczyliśmy na końcu o każdą złotówkę i na wychodnym mu powiedziałam, że tak naprawdę to ta kuchnia mi się nie podoba i pewnie będę z niej mega niezadowolona. Chłopakowi opadły ręce. Ale co na to poradzę ... faktycznie dziś pewnie inaczej bym do tematu podeszła ... No, już*już, koniec, i tak nic nie pokażę, nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 A Ty pokazałaś? Od Ciebie pomysł wzięłam! Nie dam się uprosić, sorry skoro ode mnie wzięłaś pomysł, to musiałam pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts