Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

ooo, zapewniam Cię że nie! Nasz "kuchniarz" się załamał jak tę kuchnię ustalaliśmy, walczyliśmy na końcu o każdą złotówkę i na wychodnym mu powiedziałam, że tak naprawdę to ta kuchnia mi się nie podoba i pewnie będę z niej mega niezadowolona. Chłopakowi opadły ręce. Ale co na to poradzę ... faktycznie dziś pewnie inaczej bym do tematu podeszła ...

No, już*już, koniec, i tak nic nie pokażę, nie ma szans

tzn?

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tzn?

inny projekt, nie w tym studiu, z innymi przykładami tego co mi się podoba ... i z realizacją gdzie indziej

Jedyne co mnie może pocieszyć, to fakt, że może skoro to haecker to ta kuchnia będzie faktycznie jakościowo extra. Ale czy tylko to się liczy?

Byłaś*na Bartyckiej? Wybrałaś*wszystko? Oglądałaś metalwoody?

Byłam. Nic nie załatwiłam:-( Metalwoodów nie widziałam:( Płytki będą mi się śniły po nocach...

Ale może będę miała płytki na ściany garażu na początek września - 40 zł to dobra cena?

No i obejrzałam sobie na żywo parę wc-etów (żebym wiedziała co zamawiam:-)) i czekam na wycenę.

A next week wybiorę się chyba do http://www.sklep.lazienka.tv/f,pl,contact.html w Czechowicach-Dziedzicach po wannę i inne dodatki:-)

Ja za swoje do garażu i kotłowni płaciłam 32, miałam od ręki, na drugi dzień (zależało mi na tym, bo jakoś się*wujek szybciej zebrał i przyjechał, a tu płytki jeszcze nie zamówione)

Jeśli chodzi o wszystko do łazienek, to sobie najpierw pozbierałam wszystkie rzeczy i dałam do wyceny do ładnych łazienek (wcześniej wzięłam tam dwie kabiny Ronala i dostałam najlepszą*cenę, przy płatności za całość jeszcze dodatkowy rabat). Jeśli coś było droższe niż miałam w swojej najniższej ofercie (z allegro najczęściej), to zjechali i tak do tej ceny. Transport free. Jestem zadowolona. Poza tym obsługa świetna, pani Agnieszka dzwoni z każdą najmniejszą*sprawą i stara się wszystko dograć

Widać co rusza facetów, że od razu się ujawniają:-D

To w końcu odpowiednia pora na takie przyjemności:), no i moja połówka wyjeżdża na tydzień;)

Hehe.

To się nazywa 'lep na muchy' :D

No co ja poradzę na to że akurat zajrzałem ;-)

A to że wyjeżdża to dobrze (bo będą inni), czy źle (bo nie będzie jego)? :)

Monsanbia - przepraszam :)

Hehe.

To się nazywa 'lep na muchy' :D

No co ja poradzę na to że akurat zajrzałem ;-)

A to że wyjeżdża to dobrze (bo będą inni), czy źle (bo nie będzie jego)? :)

Monsanbia - przepraszam :)

Oj Salik, Salik!

Nie odpisywałam, bo noc taka piękna;-)

A że ja zaangażowana monogamistka jestem to przez najbliższe tydzień równą pasją rzucam się w wir poszukiwań budowlanych:-)

I będę Was zasypywań pytaniami i wątpliwościami:D