tofee 10.08.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 ooo, zapewniam Cię że nie! Nasz "kuchniarz" się załamał jak tę kuchnię ustalaliśmy, walczyliśmy na końcu o każdą złotówkę i na wychodnym mu powiedziałam, że tak naprawdę to ta kuchnia mi się nie podoba i pewnie będę z niej mega niezadowolona. Chłopakowi opadły ręce. Ale co na to poradzę ... faktycznie dziś pewnie inaczej bym do tematu podeszła ... No, już*już, koniec, i tak nic nie pokażę, nie ma szans tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.08.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 tzn? inny projekt, nie w tym studiu, z innymi przykładami tego co mi się podoba ... i z realizacją gdzie indziej Jedyne co mnie może pocieszyć, to fakt, że może skoro to haecker to ta kuchnia będzie faktycznie jakościowo extra. Ale czy tylko to się liczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 11.08.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 monsanbia dzięki za info odnośnie oświetlenia w garażu Co do kuchni, to ja nic nie mówię, bo coraz więcej wątpliwości mam i do swojej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 11.08.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Oj Monia! Sorry, że ruszyłam ten temat:-x:-x:-xRzucę czar i wszyscy zapomną aż do finiszu! Prawda:)?A potem będzie objawienie:-DMasz tak fajną przestrzeń, że musi być świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Jamajka, rzucaj, to może i ja zapomnę A powiedz mi, bo mnie to zaintrygowało, te warkoczyki są tylko z Twoich włosów? (szkoda, że sobie nie dotknęłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 11.08.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 A powiedz mi, bo mnie to zaintrygowało, te warkoczyki są tylko z Twoich włosów? Nie ma to jak forum budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Nie ma to jak forum budowlane No jak nie budowlane, wiesz jakie ona rabaty tymi warkoczykami załatwia? Budowlane rabaty of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 11.08.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Będzie jedno górne, jeden kinkiet przy wejściu i jeden na ścianie nad jakimś*przyszłościowym stołem roboczym (plus jeden punkt w mechanizmie bramy) Skopiowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Skopiowałam A proszę Cię bardzo To już*druga na liście rzecz do której potem będziesz się do mnie zwracać z pretensjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 11.08.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Jamajka, te warkoczyki są tylko z Twoich włosów? (szkoda, że sobie nie dotknęłam ) Nie ma tak dobrze:rolleyes: Ale połowa jest moja;) Trzeba było macać A rabaty? Dopiero się przy Was uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Nie ma tak dobrze:rolleyes: Ale połowa jest moja;) Trzeba było macać A rabaty? Dopiero się przy Was uczę Byłaś*na Bartyckiej? Wybrałaś*wszystko? Oglądałaś metalwoody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.08.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 No tak, ledwo po północy, dzieci poszły spać i już się zaczęło o macaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 No tak, ledwo po północy, dzieci poszły spać i już się zaczęło o macaniu o, ja przepraszam nic dziś*nie macałam .... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 11.08.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Byłaś*na Bartyckiej? Wybrałaś*wszystko? Oglądałaś metalwoody? Byłam. Nic nie załatwiłam:-( Metalwoodów nie widziałam:( Płytki będą mi się śniły po nocach... Ale może będę miała płytki na ściany garażu na początek września - 40 zł to dobra cena? No i obejrzałam sobie na żywo parę wc-etów (żebym wiedziała co zamawiam:-)) i czekam na wycenę. A next week wybiorę się chyba do http://www.sklep.lazienka.tv/f,pl,contact.html w Czechowicach-Dziedzicach po wannę i inne dodatki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 11.08.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 No tak, ledwo po północy, dzieci poszły spać i już się zaczęło o macaniu Widać co rusza facetów, że od razu się ujawniają To w końcu odpowiednia pora na takie przyjemności:), no i moja połówka wyjeżdża na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Ja za swoje do garażu i kotłowni płaciłam 32, miałam od ręki, na drugi dzień (zależało mi na tym, bo jakoś się*wujek szybciej zebrał i przyjechał, a tu płytki jeszcze nie zamówione)Jeśli chodzi o wszystko do łazienek, to sobie najpierw pozbierałam wszystkie rzeczy i dałam do wyceny do ładnych łazienek (wcześniej wzięłam tam dwie kabiny Ronala i dostałam najlepszą*cenę, przy płatności za całość jeszcze dodatkowy rabat). Jeśli coś było droższe niż miałam w swojej najniższej ofercie (z allegro najczęściej), to zjechali i tak do tej ceny. Transport free. Jestem zadowolona. Poza tym obsługa świetna, pani Agnieszka dzwoni z każdą najmniejszą*sprawą i stara się wszystko dograć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.08.2011 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Widać co rusza facetów, że od razu się ujawniają To w końcu odpowiednia pora na takie przyjemności:), no i moja połówka wyjeżdża na tydzień Hehe. To się nazywa 'lep na muchy' No co ja poradzę na to że akurat zajrzałem A to że wyjeżdża to dobrze (bo będą inni), czy źle (bo nie będzie jego)? Monsanbia - przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.08.2011 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 metalwoody ..hmm moja milosc kaflowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.08.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 jak się gdzieś zejdzie Monsanbia i Salik to od razu wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 12.08.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Hehe. To się nazywa 'lep na muchy' No co ja poradzę na to że akurat zajrzałem A to że wyjeżdża to dobrze (bo będą inni), czy źle (bo nie będzie jego)? Monsanbia - przepraszam Oj Salik, Salik! Nie odpisywałam, bo noc taka piękna;-) A że ja zaangażowana monogamistka jestem to przez najbliższe tydzień równą pasją rzucam się w wir poszukiwań budowlanych:-) I będę Was zasypywań pytaniami i wątpliwościami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts