monsanbia 12.08.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 jak się gdzieś zejdzie Monsanbia i Salik to od razu wesoło no ba! ma się rozumieć baranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 metalwoody ..hmm moja milosc kaflowa już niedługo na mej podłodze (mam nadzieję, że za tydzień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.08.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 metalwoody u mnie już się bardzo kładą tylko nie mam kiedy zrobić fotorelacji i wrzucić Ale się obiecuję poprawić i w weekend nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 metalwoody u mnie już się bardzo kładą tylko nie mam kiedy zrobić fotorelacji i wrzucić Ale się obiecuję poprawić i w weekend nadrobić. No to koniecznie! Ale wcześniej się nie da? I jak? Podobają się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Dzień bez zakupów dniem straconym Kupiłam dziś sobie baterię i zestaw prysznicowy do mojej ogórkowej wanny i dwa światełka do łazienki, które tak bardzo spodobały mi się u Efilo w białej łazience (szklane downlighty Italuxa) Mogę spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Moni, to rozumiem, że można Ci już ogórki i słoiki podrzucić? na domowej roboty ogóreczki załapię się jeszcze w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Moni, to rozumiem, że można Ci już ogórki i słoiki podrzucić? na domowej roboty ogóreczki załapię się jeszcze w tym sezonie Nooo, w sumie ... powinnam wannę rozdziewiczyć Ale mam świetny przepis na ogórki (podobno najlepsiejsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 eee, no to weekend masz już zaplanowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 eee, no to weekend masz już zaplanowany A Ty wiesz, że to niegłupi pomysł jest? Siedzę sama w domu (tzn z dzieckiem), dom stoi pusty (bo chłopaki jeżdżą na weekendy) ... no tak, ale baterii nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 a daleko od wanny masz ujęcie wody? bo można by jakieś wiaderko do roboty zaangażować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 a daleko od wanny masz ujęcie wody? bo można by jakieś wiaderko do roboty zaangażować... bardzo blisko Tylko wiaderka nie mam, trzeba by kupić Myślę myślę, jeszcze rano narzekałam że nie mam co robić w weekend Lista zakupów byłaby długa. Słoików też*nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 oj, migasz się moja Droga, migasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 oj, migasz się moja Droga, migasz się wręcz przeciwnie, kombinuję jak to zorganizować (z małą*rozrabiarą) Jest tym trudniej, że nie mogłam się*powstrzymać i otworzyłam sobie do obiadu wino od Balbiny i tak mi przysmakowało, że ciężko już konstruktywnie myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 chyba najlepiej będzie butelkę dokończyć a mała rozrabiara będzie miała niezły fun z tymi ogórkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 bardzo blisko Tylko wiaderka nie mam, trzeba by kupić Myślę myślę, jeszcze rano narzekałam że nie mam co robić w weekend Lista zakupów byłaby długa. Słoików też*nie mam Jakbyco;), to mam czarną budowlaną wannę, kilka wiader i spiżarkę słoików... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Jakbyco;), to mam czarną budowlaną wannę, kilka wiader i spiżarkę słoików... A po co mi Twoja wanna budowlana jak ja mam specjalną, ogórkową! Główna atrakcja kotłownio-spiżarnio-pralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 a dużą masz tą kotłownio-spiżarnio-pralnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 a dużą masz tą kotłownio-spiżarnio-pralnię? Zależy dla kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 no dobra, ile m2? na taką wannę to trzeba trochę miejsca, a jak pomieszczenie ma służyć równiez jako kotłownia i spiżarnia i pralnia to troszkę kwadratów tam musisz mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 no dobra, ile m2? na taką wannę to trzeba trochę miejsca, a jak pomieszczenie ma służyć równiez jako kotłownia i spiżarnia i pralnia to troszkę kwadratów tam musisz mieć No to nie ma Wanna to w niej tak naprawdę znikła (bo jest mała), pisałam, że ogórkowa (120x60) Na spiżarnię jest taki zakamarek, ale to dosłownie tylko miejsce na zabudowę*regałami, żadna spiżarnia z prawdziwego zdarzenia Pralka i suszarka będą stały obok wanny A kotłownia zajmuje ok 1-1,2m2 Może dam radę O, tak to wygląda, tylko trochę ją powiększyliśmy, ten zakamarek na spiżarkę jest sporo większy i jest wydłużona, i tam po lewej przy oknie jest głębiej (na jakieś półki na środki czystości. Ma pod 8m2. Okno pomniejszone do 90 http://images49.fotosik.pl/1009/1d35e62fe87843ea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts