Elena76 12.08.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 domyślam się, że wanna ogórkowa nie ma 170x70 ale faktycznie pomieszczenie spore, więc spokojnie z tym wszystkim tam się zmieścisz, zwłaszcza że będzie suszarka i nie trzeba rozwieszać prania. u mnie pomieszczenie ma około 5m2, ale są trzy sztuki drzwi, a połowę powierzchni zajmują filtry do wody i kocioł z zasobnikiem na wodę. upchnęłam na razie regał spiżarniowy z ikei w miejscu gdzie miał być taki roboczy zlew, ale chyba się nie sprawdzi, bo zimą będzie tam za ciepło - podłogówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Napisałam wyżej, że wanna ma 120x60 Podłogówki nie ma, jest mały grzejnik nad wanną (do suszenia ścierek ) Zobaczymy jak się sprawdzi ta spiżarka. U rodziców stoi regał z prztworami w podobnym pomieszczeniu i jakoś funkcjonuje. Do niedawna byłam przerażona, że będzie za mało miejsca, ale chyba do wszystiego człowiek się*przyzwyczaja A tu moj ogórkowy przybytek http://images40.fotosik.pl/1026/f4eaac7b0ab728f3med.jpg http://images35.fotosik.pl/848/d5ef7f406ddae6f7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.08.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 domyślam się, że wanna ogórkowa nie ma 170x70 ale faktycznie pomieszczenie spore, więc spokojnie z tym wszystkim tam się zmieścisz, zwłaszcza że będzie suszarka i nie trzeba rozwieszać prania. u mnie pomieszczenie ma około 5m2, ale są trzy sztuki drzwi, a połowę powierzchni zajmują filtry do wody i kocioł z zasobnikiem na wodę. upchnęłam na razie regał spiżarniowy z ikei w miejscu gdzie miał być taki roboczy zlew, ale chyba się nie sprawdzi, bo zimą będzie tam za ciepło - podłogówka o właśnie, jak mam takie pom. gosp. - z pc, filtrem wody, reku, zlewem roboczym i miejsce na spiżarniany regał, to robić tam podłogówkę, czy lepiej sobie darować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.08.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 a może jednak lepiej zrobic tam ogrzewanie - żeby mopy dobrze schły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 o właśnie, jak mam takie pom. gosp. - z pc, filtrem wody, reku, zlewem roboczym i miejsce na spiżarniany regał, to robić tam podłogówkę, czy lepiej sobie darować? Jeśli już, to pod miejscem na regał nie rób Ja zrezygnowałam z podłogówki między innymi dlatego, ale też*chciałam mieć grzejnik (do suszenia wszelakich ścier) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Tatarak, to jest jakiś pomysl, żeby nie dawać pętli pod regałem, bo generalnie to chyba lepiej podłogówka niż zajmujący miejsce grzejnik ale ja patrzę z perspektywy swojego pomieszczenia, które jest dosyc małe i zastawione - nie miałabym gdzie dać tego grzejnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Jeśli już, to pod miejscem na regał nie rób Ja zrezygnowałam z podłogówki między innymi dlatego, ale też*chciałam mieć grzejnik (do suszenia wszelakich ścier) Moni, ja na ściery mam grzejnik w pralni, ale tam też jest podłogówka, grzejnik tylko po to, żeby coś podsuszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.08.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 U mnie w ogóle nie będzie grzejników, przy pc nie mają sensu. Monsanbia - fajna ta wanna ja sobie wymyślilam duży zlew roboczy - głównie do mycia butów i narzędzi ogrodowych przy okazji - widzę, że nie ja jedna mówię "sobie kupiłam" w kontekście budowlanym. ja sobie wczoraj kupilam strop Teriva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Moni, ja na ściery mam grzejnik w pralni, ale tam też jest podłogówka, grzejnik tylko po to, żeby coś podsuszyć No bo masz pralnię Ja jak postawiłam wannę, dostawię suszarkę, pralkę, zasobnik i jeszcze miejsce na spiżarkę odejmę, to w zasadzie nie ma na podłogówkę miejsca, A grzejniczek swoje miejsce nad wanną po prawej ma. Mnie tak pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 U mnie w ogóle nie będzie grzejników, przy pc nie mają sensu. Monsanbia - fajna ta wanna ja sobie wymyślilam duży zlew roboczy - głównie do mycia butów i narzędzi ogrodowych Zlew roboczy był brany pod uwagę, ale do mycia psa by się nie nadawał, i ogólnie za mały, wybór padł na wannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 no mam pralnię, ale przez skosy większość pomieszczenia bezużyteczna a w pralni jak zrobimy ten zlew roboczy, to spiżarniany regał trzeba będzie chyba na schody wystawić tam przynajmniej zimą chłodniej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.08.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 tez pomyślałam o myciu psa jak spojrzałam na ogórkową wannę ale ja swojej psicy chyba bym nie wtaszczyła, mimo że już trochę odchudzona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.08.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Czytam czytam i nic nie kumam, o co chodzi z tymi ogórkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.08.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 no jak to o co? Moni robi dla wszystkich ogórki z okazji posiadania ogórkowej wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Tofee, nooo, już*Ci Elenka wyjaśniła A tak naprawdę chodzi o to, że planując tę wannę pod kątem ręcznego prania (namaczania) mycia wielkiego bigosowego gara, brytfanek które się nie mieszczą w zlewie mówiłam też*o ogórkach i te ogórki stały się myślą przewodnią. Któregoś razu opowiadałam znajomej która ciekawa była postępów na budowie, że zamontowali mi już wannę*do robienia ogórków, nie musiałam długo czekać, by doszły mnie słuchy, że "monia będzie miała specjalną osobną wannę do robienia ogórków" :lol2" Od tamtego czasu inne jej nazywanie nie wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.08.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Tofee, nooo, już*Ci Elenka wyjaśniła A tak naprawdę chodzi o to, że planując tę wannę pod kątem ręcznego prania (namaczania) mycia wielkiego bigosowego gara, brytfanek które się nie mieszczą w zlewie mówiłam też*o ogórkach i te ogórki stały się myślą przewodnią. Któregoś razu opowiadałam znajomej która ciekawa była postępów na budowie, że zamontowali mi już wannę*do robienia ogórków, nie musiałam długo czekać, by doszły mnie słuchy, że "monia będzie miała specjalną osobną wannę do robienia ogórków" :lol2" Od tamtego czasu inne jej nazywanie nie wchodzi w grę aaaaaaaaa, noszzzzzzzzzzz niektórym to się przy tej budowie zupełnie w głowach przewraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.08.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 no jak to o co? Moni robi dla wszystkich ogórki z okazji posiadania ogórkowej wanny Monia, to zrób parę słoiczków i dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.08.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 A ja cały czas myślałam, że ta ogórkowa wanna to wanna w którejś z łazienek i że chodzi o kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.08.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Monia, to zrób parę słoiczków i dla mnie Jesteś pewna? PS. Jeszcze nie robiłam nigdy ogórków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.08.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 A ja cały czas myślałam, że ta ogórkowa wanna to wanna w którejś z łazienek i że chodzi o kolor Ja też tak myślałam, ale wolałam dopytać, bo jakoś zielony w łazience - ostatnio nie widziałam u nikogo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts