mikiada 13.08.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 po weekendzie też zrobię zupkę która zapowiada się tak aromatycznie.. Kurcze jaka Ty zdolna kobieta jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.08.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Kurcze jaka Ty zdolna kobieta jesteś! Nie nie, ja po prostu to lubię ... tak .... lubię to najbardziej na świecie ... a słysząc pomrukiwania i pomlaskiwania gości wysiłek kilkugodzinnego stania nad garami idzie w zapomnienie ... taki mój mały świat ... maślana carbonara, łosoś pod puszystą pierzynką szpinaku w śmietanie, zielone szparagi w muślinowym sosie, tarta z serkiem kozim i pomidorkami koktajlowymi, tagliatelle z tuńczykiem kaparami i suszonymi pomidorkami .... ehhh (forum budowlane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.08.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 ja też lubię - tylko, że jeść jak mi podadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.08.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 ja też lubię - tylko, że jeść jak mi podadzą będziesz dobrym gościem - nie powinnaś wybrzydzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 13.08.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Proszę, może i ja nauczę się gotować, bo na razie robię jeść . Czujecie różnicę. Ale! Monsambia może Ty powinnaś restaurację zacząć budować? Bo jak piszesz o jedzeniu to aż ślinka cieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.08.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Rozgoszczę się, rozgoszczę... do tego jeszcze takie smakołyki... chyba czytamy podobne blogi kulinarne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.08.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Rozgoszczę się, rozgoszczę... do tego jeszcze takie smakołyki... chyba czytamy podobne blogi kulinarne:) oooo, czego ja nie czytam ... Najwięcej jednak korzystam z fajnych książek i programów kulinarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.08.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 oooo, czego ja nie czytam ... Najwięcej jednak korzystam z fajnych książek i programów kulinarnych To aż ciężko uwierzyć, że masz małe dziecko i do tego tyle śpisz ile piszesz . Widać ja jakoś mało zorganizowane jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.08.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Monia masz zapchaną skrzynkę a potrzebuję ci coś wysłać na cito(!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.08.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 To aż ciężko uwierzyć, że masz małe dziecko i do tego tyle śpisz ile piszesz . Widać ja jakoś mało zorganizowane jestem Bo moje dziecko jest samoobsługowe od początku Serio Ja jej nawet nigdy na rękach nie nosiłam (poza przeniesieniem z miejsca na miejsce) Tzw zimny chów Ona się zajmuje sama sobą, a ja mam czas robić swoje (Balbina może potwierdzić, sama to skwitowała ) A śpiochem Lil jest jak rodzice - chodzi spać o 8 i śpi min do 9 (od 3-go mies bez pobudek w nocy) A jeśli o zorganizowanie chodzi, to tu akurat nie ma tak pięknie - jestem totalnie zdezorganizowana. Nie trzymam się w żadnych ryzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.08.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Monia masz zapchaną skrzynkę a potrzebuję ci coś wysłać na cito(!) juz czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 14.08.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 chodzi spać o 8 i śpi min do 9 (od 3-go mies bez pobudek w nocy) też mam takie cudownie śpiące bezobsługowe dziecko, tylko ma 4,5 roku i potrafi się porządnie zbuntować jak jej coś nie pasuje witam się pierwszy raz tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.08.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 też mam takie cudownie śpiące bezobsługowe dziecko, tylko ma 4,5 roku i potrafi się porządnie zbuntować jak jej coś nie pasuje Witaj! i zaglądaj częściej Bunty też się zdarzają. Szczególnie kiedy mama nie chce pozwolić na coś na co ona akurat ma ochotę. Był czas, że walczyliśmy z rękoczynami Na szczęście szybko się oduczyła i dziś już nie potrafi takich "sztuczek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 14.08.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Monia ja też lubiłam gotować.....ale mi minęło. moj syn nigdy nie lubił jeśc- taki niejadek. teraz lubi tylko włoskie i chińskie jedzenie. za to moj mąż za tym nie przepada. więc jestem rozdarta....Gotuję codzienne obiady, i zawszw ktoś jest niezadowolony. a że jedzą niewiele, reszta zostaje dla mnie i wcinam przez następnych kilka dni sama, wanna ogórkowa fajna. masz dużego psa? ja mam tylko zlew gospodarczy, starcza myję wnim buty, duże gary, blachy. tylko mam go na parterze, a kuchnia jest na 1 piętrze:) trochę step reebok a się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.08.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Nie denerwujcie mnie przechwalkami o bezobsługowych śpiących dzieciach Moje od wczoraj postanowiło, że spanie to nic fajnego, lepiej poryczeć trochę rodzicom Właśnie Monia jakiego psa masz zamiar kapać w tej wannie? chyba niezbyt dużego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.08.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Moja też*do jadków nie należy, ale zupki wszelakie lubi, więc jej to gotuję najczęściej, no i makarony z sosami. No i dobrze, że warzywa lubi (na razie i jeszcze), to wrzucam jakiegoś*brokuła i marchewkę na parę, daję i mam spokój ducha (że witam trochę zje) A ostatnio robiłyśmy razem pizzę. Był ubaw http://images38.fotosik.pl/1027/e288b165092403f5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.08.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Nie denerwujcie mnie przechwalkami o bezobsługowych śpiących dzieciach Moje od wczoraj postanowiło, że spanie to nic fajnego, lepiej poryczeć trochę rodzicom Właśnie Monia jakiego psa masz zamiar kapać w tej wannie? chyba niezbyt dużego? Moniś, Twoja jeszcze ma czas na "wytresowanie" Na razie jej wolno :yes Może ma jakieś kolki, albo ogólnie z czymś jej jest źle. Ja wyznawałam zasadę - zdrowie dziecko je i śpi, jak płacze, albo coś dolega, albo zaczyna się bunt, jak nie dolega - nie zwracać uwagi Pies - jeszcze nie wiem jaki. Na pewno nie mały. Ale też*nie jakiś gigant. Jak się nie zmieści to pośrodku kotłowni jest odpływ. Będzie kąpany na podłodze Monika996 (same Moniki! ) pokaż ten swój zlew. Bieganie góra-dół wkurzające, ale zawsze można znaleźć plusy. Mnie by się*przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.08.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Bo moje dziecko jest samoobsługowe od początku Serio Ja jej nawet nigdy na rękach nie nosiłam (poza przeniesieniem z miejsca na miejsce) Tzw zimny chów Ona się zajmuje sama sobą, a ja mam czas robić swoje (Balbina może potwierdzić, sama to skwitowała ) A śpiochem Lil jest jak rodzice - chodzi spać o 8 i śpi min do 9 (od 3-go mies bez pobudek w nocy) A jeśli o zorganizowanie chodzi, to tu akurat nie ma tak pięknie - jestem totalnie zdezorganizowana. Nie trzymam się w żadnych ryzach Boszzzzzzzzzzz nie pisz takich rzeczy bo mam ochotę skoczyć z 10 p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 14.08.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 jakiej wielkości ma być zlew gospodarczy? bo miejsca na wannę ogórkową nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.08.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Moniś, Twoja jeszcze ma czas na "wytresowanie" Na razie jej wolno :yes Może ma jakieś kolki, albo ogólnie z czymś jej jest źle. Ja wyznawałam zasadę - zdrowie dziecko je i śpi, jak płacze, albo coś dolega, albo zaczyna się bunt, jak nie dolega - nie zwracać uwagi Pies - jeszcze nie wiem jaki. Na pewno nie mały. Ale też*nie jakiś gigant. Jak się nie zmieści to pośrodku kotłowni jest odpływ. Będzie kąpany na podłodze Monika996 (same Moniki! ) pokaż ten swój zlew. Bieganie góra-dół wkurzające, ale zawsze można znaleźć plusy. Mnie by się*przydało Obawiam się, że to takie ryczenie żeby poryczeć, najedzona, z suchą pieluchą, kolki nie ma... A co do psa to z dużym byłby pewnie problem na taką wysokość go do wanny załadować do kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts