myszonik 24.08.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 uwierzcie,że moja też się wydawała sucha... jakby mnie ktoś zapytał przed pomiarem to dałabym sobie prawie paluszki poucinać, że wylewka sucha jak pieprz, a tu zonk białe listwy... szczęściary z tych, których małżonkowie nie wetują białych listew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 24.08.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 No to mowie nowoczesni Ja sie raczej rzadko spotykam z podlogowka w duzo wczesniej budowanych domach, jesli juz to ewentualnie w lazienkach moi rodzice też podłogówkę mają, ba, nawet solary i 15cm wełny na ścianie Budowali się wtedy, kiedy Monsambii. Do Radomia mają daleko. Mój mąż niczego nie wetuje, jak mówi - przyzwyczai się. Jedynie chce mieć La Fontanę w łazience. A niech mu będzie, przeoramy projekt łazienki, żeby tylko pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.08.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Ja tylko dodam, że mi wylewka w trakcie wygrzewania w kilku miejscach popękała. Jakby już były posadzki to byłoby słabo. Moja sobie pękła w kilku miejscach już dawno, ale w czasie samoistnego schnięcia, może już więcej nie ma zamiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.08.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 moi rodzice też podłogówkę mają, ba, nawet solary i 15cm wełny na ścianie Budowali się wtedy, kiedy Monsambii. Do Radomia mają daleko. Mój mąż niczego nie wetuje, jak mówi - przyzwyczai się. Jedynie chce mieć La Fontanę w łazience. A niech mu będzie, przeoramy projekt łazienki, żeby tylko pasowała. zanim przeorasz zastanów się czy możesz czekać. Na moje ArtCeramy czekałam 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 24.08.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Mój mąż niczego nie wetuje, jak mówi - przyzwyczai się. Jedynie chce mieć La Fontanę w łazience. A niech mu będzie, przeoramy projekt łazienki, żeby tylko pasowała. NIe ma to jak kompromisy:) U mnie podobnie: ja chcę umywalkę nablatową- mąż wybiera model. Jemu zależy na dużych płytkach do garażu - ja wybieram kolor. Takie drobiazgi a naprawdę ułatwiają życie. Sa też kwestie na których jemu lub mi zbytnio nie zalezy i wtedy druga ręka ma wolną rękę. Gorzej jak obie strony w istotnej kwestii się nie zgadzają. U nas na szczęście było tylko takich kilka i w sumie w naturalny sposób się rozwiązały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 24.08.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 zanim przeorasz zastanów się czy możesz czekać. Na moje ArtCeramy czekałam 3 miesiące mam sklep, który ma to na stanie i zarezerwował mi to. Poza tym, że ni hu hu nie pasuje mi głęboki blat do umywalki nablatowej czy tam półblatowej. Anula, jaką masz głębokość blatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.08.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 w kuchni czy w łazience? W łązience nie mam blatu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 24.08.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 w łazience - tzn. głębokość szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.08.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Pod Radomiem też są domy budowane te 15 lat temu z podłogówkami Pewnie, ze systemy nieco inne ale jak najbradziej to robiono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.08.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 w łazience - tzn. głębokość szafki? taka jak głębokość umywalki Koło Quadro, chyba 48 cm (?), a na dole półka pod umywalkę ma 40 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 24.08.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 aaa, zagapiłam się, myślałam, że masz umywalkę la fontana. A jak się ma odcień ceramiki Koła do Artceram? Koło podobno sine jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.08.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Nie porównywałam... ArtCeramu mam bidet i wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 24.08.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Basia, wanna stoi na bloczkach (poszukam jutro zdjęć konstrukcji), jest akrylowa, kupiona na allegro razem z automatycznym syfonem w bardzo sympatycznej cenie. Ta dziura jest wyłożona płytkami, będzie tam "schowek" Miał być cokół, bo nie do końca się dogadaliśmy ja-mąż-wylewkarze-glazurnik (dałam sobie wmówić, że cokół być musi, nie wiem gdzie ja wtedy miałam głowę) i niestety zamiast całej płytki od dołu będzie kawałek, trudno. Jakieś babole w domu być muszą. Oby jak najmniej i tylko w takich miejscach Monia, dzięki za info o wannie ogórkowej Już mniej więcej ustaliłam sobie wysokość na jaką mają ją zabudować i gdzie umieścić baterię w ścianie. W castroamie znalazłam rozmiar 120x70 i 100x70 - chyba wybiorę tą 100-tkę. Będę wdzięczna za zdjęcia z konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.08.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 I kto już robił zupę paprykową Moni? Ja zrobiłam wczoraj. Wyszła rewelacyjnie. Dzięki za przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.08.2011 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Hej! Powrót z dzieckiem (odebranym od dziadków) do budowlanej rzeczywistości okazał się być traumatycznym przeżyciem ... Ale był dziś*sajgon - pani zerknie, pani zobaczy, pani zdecyduje. A obok - na ręcie, piciu ciem, siusiu na dwojek. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Glazurnik okazał się być super chłopakiem. Na początku trzymał dystans i jakiś taki smutny był. Starałam się i chyba atmosfera się oczyściła Metalwoody prawie położone. Zostawił tylko miejsca na przejścia dla ekipy wujka i jakieś 3-4 m2 Basiu - moja jest 100x65, i na pewno większa nie jest potrzebna. 120 zdecydowanie nie. Poszukam tych zdjęć, tylko jutro, ok? Zaraz wybywamy na pool party Beta Cieszę się że smakowało. Ja zrobiłam kilka dni temu paprykę pieczoną do słoiczków. Od kiedy sprobowałam swojej nie kupuję już tej gotowej. Do sałat z rukoli, mozzarelli, pomidorków suszonych itp - bomba. Sama też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.08.2011 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Mam próbniki z Manufaktury Drewna Co wybraćCo wybrać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.08.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Pool party brzmi nieźle U Was nie pada??!! Ty jakaś perfekcyjna Pani Domu jesteś. Zazdroszczę. Nie mam serca do słoiczków (i czasu jak mi się wydaje), ale wszystko przede mną. Pokażesz zdjęcia płytek? Pleeeaaase! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.08.2011 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Pool party brzmi nieźle U Was nie pada??!! Ty jakaś perfekcyjna Pani Domu jesteś. Zazdroszczę. Nie mam serca do słoiczków (i czasu jak mi się wydaje), ale wszystko przede mną. Pokażesz zdjęcia płytek? Pleeeaaase! :lol2: ile mamy do was? 5 km? Pada, a jakże, ale pool party będzie, musi być Nie nie, poprawka - ja tylko lubie gotować. I smakować. Perfekcyjna Pani Domu myje, sprząta, prasuje, odkurza i robi resztę wszystkich tych czynności do których ja nie mam serca (NIESTETY) Zdjęć nie mam, bo zapomniałam aparatu. Mam tylko jedno zrobione córce komórką dla dziadka (jak przygląda się glazurnikowi) Wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.08.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Zdjęcia płytek i zdjęcia próbek z MD pokaż koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.08.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Zdjęcia płytek i zdjęcia próbek z MD pokaż koniecznie Zdjęcia próbek jutro. Ja już wybrałam. Bielony dąb Poprosiłam o jedną a okazało się że bielonego dębu otrzymałam kilka próbek. I całe szczęście, bo różnica kolosalna Nasza mała inwestorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts