Elena76 25.08.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 I dobrze, że córcia dogląda prac - pańskie oko konia tuczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Fajowa ta inwestorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.08.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Moniu, z prywatą przychodzę Czy mogłabym od Ciebie wypożyczyć na kilka dni te próbki bielonego dębu z MD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 25.08.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Łaaadnie wyglądają te metalwoody! Na podłodze o niebo lepiej niż pojedyncze płytki trzymane w ręce! A Twoja Mała jest cudna! Niesamowity słodziak! Dzisiaj spotkałam Twojego Męża w Obi (byłam tak zakręcona, że w pierwszej chwili i to dość długiej;) go nie poznałam - to podobno oznacza, że będzie bogaty:cool:) i Twoja córcia uśmiechnięta cały czas podchodziła i dawała "sześć":rolleyes: Uwielbiam ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.08.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 To ty dziecka nie miałaś przez jakiś czas ... a ja się zastanawiałam jak to możliwe że z takim bomblem można tyle po forum biegać i jeszcze budowę ogarniać . Ja wymiękam wypad nawet do jednego marketu budowlanego mnie niszczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.08.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 tofee - witaj w klubie. dlatego kocham hurtownie, w których mogę wszystko załatwić przez telefon/maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.08.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Ciekawe jaki będzie ten mój dąb bielony?mi przysłali dosłownie dwie próbki bielone - wybraliśmy ładniejszą (dla nas) a mała Inwestorka czuwa:) zaprawiona na przyszłość będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 26.08.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 My bierzemy dąb bielony na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.08.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Mała mi się podoba , a jaka zaciekawiona........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.08.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Dzięku dziewczyny za miłe słowa Balbina - mąż opowiadał mi o waszym spotkaniu i o tym że go nie poznałaś Za to Lil dobrze wiedziała, że była ciocia od "siąśki z papusiem" Rasieńko Ja bym Ci z wielką przyjemnością wszystko pożyczyła, tylko pani z MD prosiła mnie o szybkie odesłanie próbek (bo one wędrują między klientami i nie nadążają z ich produkcją). Kiedy, jak i na jak długo byś chciała je wziąć? Ja wyjeżdżam dziś do Radomia i wrócę w poniedziałek. Zaraz zadzwonię do MD i zapytam czy mogę się*jeszcze wstrzymać z odesłaniem Tofee Ja nie miałam małej tylko na czas wyjazdu do Wrocławia plus 2 dni po powrocie. Także za dużo bez niej nie poszalałam Pasie Ja wybrałam zabielenie którego w zasadzie nie widać. Druga strona próbki też*była zabielona, a wyglądała jak naturalny dąb, a ja wzięłam taką gdzie nie ma żółci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.08.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Ja wyjeżdżam dziś do Radomia i wrócę w poniedziałek. Zaraz zadzwonię do MD i zapytam czy mogę się*jeszcze wstrzymać z odesłaniem i może spotkasz mojeo M z córą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.08.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 może spotkasz mojeo M z córą nie będzie nas raczej na air show Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.08.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Może być od poniedziałku do wtorku lub od wtorku do środy;) Na jeden dzień wystarczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.08.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Może być od poniedziałku do wtorku lub od wtorku do środy;) Na jeden dzień wystarczy:) Ok, zadzwoniłam do MD i obiecałam, że wyślę tak, by u nich do końca tyg były. Także możemy się umawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.08.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Ok, zadzwoniłam do MD i obiecałam, że wyślę tak, by u nich do końca tyg były. Także możemy się umawiać Super:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.08.2011 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Podobają mi się moje metalwoody Cieszę się, bo miałam poważne obiekcje czy nie są za jasne. Może te ciemniejsze byłyby fajne (fajniejsze?) ale te mi się*podobają Miałam pokazać próbki z MD. Mam tylko 3, bo tyle pstryknął M I teraz to już nic nie wiem. Mała próbka to nie to samo. Stół w całej okazałości wygląda inaczej niż kawałek drewienka http://images40.fotosik.pl/1059/29b4e2b188ebb693med.jpg http://images41.fotosik.pl/1035/aa64df3e834c3fdcmed.jpg http://images38.fotosik.pl/1058/9d993607423742e8med.jpg Zdecydowałam się wreszcie chyba na oprawy do salonu Zamiast 3 pojedynczych wpuszczanych biorę 3 podwójne Squaresy. Nie wiem tylko białe, czy czarne. Może dla kontrastu czarne. Za dużo będzie tego białego (zabudowa kominka, drzwi, kolumny) http://images35.fotosik.pl/881/57b13b437564ed70med.jpg http://images45.fotosik.pl/1069/659adfb5c11d7719.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 30.08.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Z próbek najbardziej podoba mi się środkowa - ładnie kontrastuje z podłoą, nie wiem na ile zdjęcia oddają rzeczywistość, ale dwie pozostale próbki są za mdłe przy tych kaflach.Ja żałuję, że nie dałam podówjnych w ramkach - te pojedyncze bez ramek wylądają dość słabo, giną. Może jak założę żarówki, będzie lepiej. W każdym bądź razie podobają mi się podwójne i to z ramką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.08.2011 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Z próbek najbardziej podoba mi się środkowa - ładnie kontrastuje z podłoą, nie wiem na ile zdjęcia oddają rzeczywistość, ale dwie pozostale próbki są za mdłe przy tych kaflach. Ja żałuję, że nie dałam podówjnych w ramkach - te pojedyncze bez ramek wylądają dość słabo, giną. Może jak założę żarówki, będzie lepiej. W każdym bądź razie podobają mi się podwójne i to z ramką A wiesz że ja właśnie tę wybrałam? Od razu jak otworzyłam paczkę z próbnikami. Ona na zdjęciach wygląda bardziej żołto-pomarańczowo niż jest, a skoro piszesz, że reszta jest mdła, to już w ogóle (w rzeczywistości są jeszcze bardziej mdłe) Ja mam cztery podwójne chorsy do kuchni. Bardzo mi się podobają. Ale do salonu chyba bym ich nie dała. Natomiast chciałam bezramkowe do łazienki. I sama już*nie wiem, skoro piszesz że słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 30.08.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Do łazienki będą ok. Zrobię Ci zdjęcie i wkleję. Ale do innych pomieszczeń chyba jednak lepiej z ramką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.08.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Hej Moniu. Właśnie wróciłam do domku... wyprawa do Ciebie, to jak wyprawa na drugi koniec świata;) Cudny dom macie! Świetne są te dwa skrzydła z wydzieloną częścią dla dzieci. Wspaniałą podłogę w garażu i świetnie, że wybrałaś te jaśniejsze metalwoody. Ułożenie też jest jak najbardziej trafione:yes:. Z tak doskonałą organizacją i rozplanowaniem robót jestem pewna, że najbliższe Święta będziecie spędzać w Domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts