monsanbia 30.08.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Hehe, chciałoby się powiedzieć - miło Cię było gościć w moich progach A co mi tam, na odległość też*może być miło Mąż wrócił niedawno do domu i kiedy uświadomiłam go, że masz dorosłego syna 5 razy upewniał się czy o tej samej osobie mówimy ("myślałem że to jest dziewczyna" cokolwiek "dziewczyna" znaczy ) Te wydzielone skrzydła nas w tym projekcie tak bardzo właśnie urzekły. Ale to było 5 lat temu, byliśmy rok przed ślubem i ten teges ... Musimy się szybko wprowadzać, żeby z tego w ogóle skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.08.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Oj tak:yes:, bo przecież tam są dwa pokoje dzieckowe;) A "dziewczyną" zaplusił Twój Książę Małżonek ogromnie u mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.08.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 A "dziewczyną" zaplusił Twój Książę Małżonek ogromnie u mnie;) Zaplusił, ale on się*biedny z tą myślą pogodzić nie może i mu się w ogóle cyferki nie zgadzają (a tego nie lubi) A która Tobie się próbka najbardziej podoba. Do naszych metalwoodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.08.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Zaplusił, ale on się*biedny z tą myślą pogodzić nie może i mu się w ogóle cyferki nie zgadzają (a tego nie lubi) A która Tobie się próbka najbardziej podoba. Do naszych metalwoodów? Jak dla mnie to tylko ten bardzo, bardzo delikatnie bielony dąb. Cyferki powiadasz;)... mi też się nie zgadzają te moje w dowodzie, dlatego na dowód nie spoglądam i jest git;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.08.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 A mi się 3 mdła podoba ... i oprawy bezramkowe czarne ... pod prąd jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.08.2011 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Mi sie podobaja obie probki bielone ale moze ze wzgledu na to ze tamte sa jakby z litego kawalka a ta srodkowa z waskich paskow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.08.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Ja też głosuję za próbką nr 2.Metalwoody prezentują się cudnie:) Może wrzuć jakieś foty większej przestrzeni... U mnie zaczęli kłaść metallica i wyobraź sobie, że jak weszłam do toalety to w pierwszej chwili myślałam, że płytki pomylili i źle położyli, bo te srebrne na ścianie wyglądają u mnie tak ciemno jakby grafitowe były... może to wina tego, że pomieszczenie bez okna, a oświetlenie to jedna żarówka?A i kafelkarze narzekają, że strasznie krzywe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.08.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 zawsze kafle na scianie ebda wygladac o ton ciemniej niz na podlodze, ja tak mialam z metalwoodami wzielam 2 odcienie polozylam sobie jasniejsza jak na scianie druga ciemniejsza jak na podlodze i wygladaly identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.08.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 No to nieźle, ja mam 60% łazienki w grafitowych metalicach Może to, że będą położone do pewnej wysokości spowoduje, że pomieszczenie nie będzie zupełnie czarne? Monia, kiedy fugujesz te metalwoody na podłodze? W ogóle kiedy się fuguje gres? Glazurnik mówi że można po 48h. Zdjęcia zrobię, niech mi tylko położy resztę przy schodku (tam trzeba dociąć z wystającym rantem, dla mdf który będzie podstopnicą) Marta, ta próbka środkowa też*jest bielona. I to mocniej. Na odwrocie jest bardziej "żółta" a też jest pobielona Najchętniej to bym zamówiła TEN stół (czyli zobaczyła w całości i wybrała) nie lubię próbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.08.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 ale jakos taka jest mniej pobielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.08.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Ja już mam zafugowane... to znaczy nie w całości, bo kładli fragmentami żeby się dało na górę wejść, ale większość zafugowana. A Ty dajesz jasną fugę? Bo jeśli tak to wstrzymałabym się z fugowaniem. Przy kolejnych pracach ekipy kompletnie ją zabrudzą... Ja na razie łazienek, gdzie mam białe podłogi nie fuguję, zrobię to na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.08.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Właśnie o to chodzi, że fuga będzie raczej jasna. Chyba też*się wstrzymam. Albo przykryję całość kartonem (którego w końcu mam w nadmiarze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.08.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 U mnie też przykryte kartonem, ale jakoś nie wierzę, że się pod spodem nie ubrudzi Jakoś jak znam tych budowlańców to gdzieś im się karton przerwie, przesunie, znajdą sposób, aby nabałaganić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.08.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Moniu, ogromnie miło było was poznać w komplecie. Jesteście cuuudną Rodzinką, a mała Gwiazdeczka jest przesłodka! Mam nadzieję, że pojedziecie z nami w przyszłym tygodniu do Lidzi.:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Moniu, ogromnie miło było was poznać w komplecie. Jesteście cuuudną Rodzinką, a mała Gwiazdeczka jest przesłodka! Mam nadzieję, że pojedziecie z nami w przyszłym tygodniu do Lidzi.:yes: Koniecznie musicie przyjechać, serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 31.08.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Mi się podoba ostatnia próbka. Ta druga wyszła jak dla mnie za żółto. Pytanie dla tych co wklejają zdjęcia z picasa: jak wpisaujecie linka do zdjęcia.Gdzieś wyczytałam, że powinien być tak [/img] i nie wklejają się zdjęcia a link do nich. Poradźcie proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Mi się podoba ostatnia próbka. Ta druga wyszła jak dla mnie za żółto. Pytanie dla tych co wklejają zdjęcia z picasa: jak wpisaujecie linka do zdjęcia. Gdzieś wyczytałam, że powinien być tak [/img] i nie wklejają się zdjęcia a link do nich. Poradźcie proszę... musisz wstawić link do zdjęcia zamiast słowa "tutaj" tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.09.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 A co tu taka cisza?Moniu gdzie jesteś?Idę z pytaniem - czy Twój rozkładany stół z MD jest z litego drewna czy fornirowany? Bo ka_em pisze u mnie, że jej kolega stolarz twierdzi, że litego rozkładanego się nie robi, bo się wypacza... Jak to jest u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.09.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 odpowiem za siebie bo Monia pewnie jeszcze w samochodzieja mam z MD i jest z litego - ciężki jak diabli a jego rozkładanie to miały być dostawki - ja nie zamawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.09.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 SQUARES 111X2 BEZ RAMKI 12V 2 sztuki 416,16 zł nettoSQUARES 111X2 ON 6szt 1 853,28 zł netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts