myszonik 05.09.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 odpowiem za siebie bo Monia pewnie jeszcze w samochodzie ja mam z MD i jest z litego - ciężki jak diabli a jego rozkładanie to miały być dostawki - ja nie zamawiałam a to jak dostawka to by nawet się zgadzało z tym co stolarz prawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 05.09.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Jako dostawki to by sie zgadzało. My myśleliśmy aby stół był rozsuwany a dodawane elementy chowane pod spód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.09.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Jako dostawki to by sie zgadzało. My myśleliśmy aby stół był rozsuwany a dodawane elementy chowane pod spód. No ja właśnie też bym tak wolała, bo na dostawki to jeszcze jakieś miejsce trzeba mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.09.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Monia jeszcze w samochodzie o 22 była. Co za dzień. Zrobiłam dziś 100km do Wawy z Radomia i, uwaga - 120 po Wawie!!! Cały dzień za kółkiem, w korkach, wszystko z dzieckiem. Co do stołu - Manu z MD ma dostawki które chowają się pod stół. To jest jakich specjalny mechanizm niemiecki. Jakiś bajer, że nie widać że stół jest rozkładany i że chowane są te dostawki. Tyle wiem (na stronie MD jest taka animacja gdzie widać jak on się rozkłada) Oczywiście stół z litego drewna Ania, dzięki wielkie za pamięć! W tym natłoku spraw. Buźka. Jutro to przeanalizuję i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.09.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Monia ja już leżę więc tylko pisać mogę bo obok śpi Zu - to jedziesz jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.09.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Jadę, jadę, prawie Cię złapałam na FB, ale uciekłaś jak pisałam.Mam jutro spotkanie na budowie o 9, i parę ustaleń z glazurnikiem, więc może mi zejść asekuracyjnie ze 2 godziny.Wiem już jak jechać od siebie - prosto Puławską (będę jechać z działki) do Doliny Służewieckiej, potem w Sikorskiego, ma most Siekierkowski i na Mińsk. Dojazd prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.09.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Jadę, jadę, prawie Cię złapałam na FB, ale uciekłaś jak pisałam. Mam jutro spotkanie na budowie o 9, i parę ustaleń z glazurnikiem, więc może mi zejść asekuracyjnie ze 2 godziny. Wiem już jak jechać od siebie - prosto Puławską (będę jechać z działki) do Doliny Służewieckiej, potem w Sikorskiego, ma most Siekierkowski i na Mińsk. Dojazd prosty to zdzwonimy się jutro ja w okolice Puławskiej/Doliny Służewieckiej bez problemu dotrę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Monika, BARDZO, BARDZO serdecznie dziękuję za odwiedziny i że miałyśmy okazję się poznać Jesteś super babką, a córcię masz do schrupania Zapraszam częściej w odwiedziny i wpraszam się z rewizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.09.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Monika, BARDZO, BARDZO serdecznie dziękuję za odwiedziny i że miałyśmy okazję się poznać Jesteś super babką, a córcię masz do schrupania Zapraszam częściej w odwiedziny i wpraszam się z rewizytą No, ciocia to jeszcze do spania byla wspominana. Jesteś ciociom od sioćku Na rewizytę zapraszam, a jakże! Najlepiej w jakiś weekend, kiedy lokatorów (wujek+2 pomocnicy) nie będzie i może kiedy będzie coś więcej niż tylko gołe ściany i jedyne metalwoody na podłodze? Chociaż może być i "dziś", i "jutro" (pasie ma wpaść niedługo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 To się w takim razie z Agą umówię i wpadniemy do ciebie razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No, ciocia to jeszcze do spania byla wspominana. Jesteś ciociom od sioćku to znam swoje miejsce już słodka niesamowicie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.09.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 To się w takim razie z Agą umówię i wpadniemy do ciebie razem To super. Czekam na info ależ to moje dziecko jest przekupne ... jestem też*pod ciągłym wrażeniem jak Ty ją rozumiałaś ("no nie jest źdowe" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Monika, namiar na parapety - kosztowały mnie 1100 zł - cena za mb - 42,58 zł brutto parapety ocynkowane 05 Elektro-StatykPrzedsiębiorstwo Wielobranżowe s.c. R. Lutek, S. Młynarczykul. Kolejowa 24Radomtel. (48 ) 364 30 00, 603 088 020, 663 662 878 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.09.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 O, już nie muszę kopiować Jeszcze raz dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 08.09.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 monia, widzę, że dziś paskudny nastrój Cię dopadł.... nie daj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.09.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 monia, widzę, że dziś paskudny nastrój Cię dopadł.... nie daj się! a ja kopniaka na rozpęd ci sprzedaje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.09.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Dzieki dziewczyny!Dziś było trochę lepiej, bo był K i troszeczkę mnie wyręczył (miał ze sobą*małą a ja robiłam maratony po Bartyckiej i składach)Za to jak przyjechałam na budowę, on był rozdrażniony jak wściekły pies. Daję dziecko do przedszkola. Muszę tylko znaleźć chwilę wolnego i wszystko zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.09.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Dzieki dziewczyny! Dziś było trochę lepiej, bo był K i troszeczkę mnie wyręczył (miał ze sobą*małą a ja robiłam maratony po Bartyckiej i składach) Za to jak przyjechałam na budowę, on był rozdrażniony jak wściekły pies. Daję dziecko do przedszkola. Muszę tylko znaleźć chwilę wolnego i wszystko zorganizować Monia dobrze będzie zapiszesz ją tam koło budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.09.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Monia dobrze będzie zapiszesz ją tam koło budowy? chyba tak To samo przedszkole ma oddział 3 kroki ode mnie teraz (troszkę jest droższe), ale chyba bez sensu teraz ją zapisywać tutaj, a za pół roku przenosić. Chyba lepiej od razu docelowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.09.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 chyba tak To samo przedszkole ma oddział 3 kroki ode mnie teraz (troszkę jest droższe), ale chyba bez sensu teraz ją zapisywać tutaj, a za pół roku przenosić. Chyba lepiej od razu docelowo? właśnie to chciałam powiedzieć - zmiana domu ją przecież czeka - moja to przeżywała i kilka razy chciała wracać do naszego domku potem Ci będzie łatwiej a teraz zmobilizuje do jeżdżenia na budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts