Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monik, napiszę Ci jutro, bo jeszcze czekam na ostateczną wycenę i kilka informacji

Do Wilanowa się nie wyrobię. Muszę*być wcześniej na działce, a chyba na pół godziny nie opłaca się jechać?

Zgrałam kilka zdjęć z aparatu.

Na takim etapie jesteśmy :(

Mała łazienka i zabudowa geberitów (dziś jest już czysto i w poniedziałek startują*płytki)

http://images46.fotosik.pl/1047/1ba310aea97e9628med.jpg

Jedyne miejsce gdzie nie przykryto gresu na podłogach (garderoba ogólna)

http://images45.fotosik.pl/1090/4cfe67dd398ed68amed.jpg

Kotłownia ruszyła. Ale bajzel :( Ciepła woda, grzejniki grzeją. Zimę przeżyjemy ;)

http://images38.fotosik.pl/1079/7a698043014c5d27med.jpg

I nasz kamień milowy. Grzejnik, który musimy wymienić. Na zupełnie inny. Ten za bardzo odstaje od ściany i będzie przeszkadzał w załatwianu codziennych koniecznych spraw (obok jest wc)

http://images39.fotosik.pl/1056/bdf655519808442bmed.jpg

I teraz szukam długiego (wysokiego) i wąziutkiego grzejnika, który zawiśnie blisko okna i nie będzie nijak konkurował z przybytkiem V&B

Właśnie wróciliśmy z Wilanowa - bardzo przyjemne miejsce na spacer niedzielny i córce się bardzo podobało (nie bywamy w tych okolicach częściej niż raz na kilka lat :)

Niestety nikogo nie spotkaliśmy ani z nikim się nie widzieliśmy, co nie było trudne do przewidzenia jeśli nie mieliśmy żadnych numerów telefonów ;-)

Salik, nie wiem o której byliście, ale my z Rasią zebraliśmy się do domu koło 16.

Monia, szkoda, że zrezygnowałyście z wejścia i się nie spotkałyśmy :(

CHyba dziś skutecznie zniechęciłam Monię do drugiego dziecka ;) To przeze mnie nie weszła :( Musiałam być o 14.30 w centrum i zdążyłam na styk

Hej!

Czy wy ludzie wiecie, że ja wróciłam dopiero do domu? :p

Ania, widziałaś moje szpilki? (pierwszy raz w życiu chyba latałam w takich obcasach tyle godzin, non stop w pozycji pionowej!)

Salik! Nosz! To ja tu szpilki zakładam bo rodzynek będzie, a tu du.a zbita! :p

Lidziu, ja niestety musiałam jechać na to spotkanie na budowie. Ludzie jechali specjalnie z Bydgoszczy. I tak się*spóźniłam pół godziny.

Potem latałam z nimi do domu do 17 :jawdrop:

No i dopóki mi córka nie wywinie jakiegoś numeru, to ogłaszam wszem i wobec - nie będę już narzekać na swoje dziecko.

Anula, ja nie wiem jak Ty z nim cokolwiek załatwiasz. Serio współczuję.

Za to Lenka - świetna jest, taka rezolutna i grzeczna dziewczynka. Bo moja niby wytrzymała, ale zołziątko. Potrafi warknąć i tupnąć nogą lepiej niż niejeden dorosły

Basiu

To Terma Quadrus duo.

Może chcesz? Mam jeden na zbyciu (nowy, nie otwierany, fabrycznie zapakowany), a do niego satynowane zawory kątowe Schlosser. Wszystko kupowane w naprawdę dobrych cenach :yes:

Balbina

Chciałaś mnie pocieszyć? ;)

Też na to czekaliśmy. Ale zdecydowanie bardziej czekam na inne sukcesy

MonikaC Ja mam iboxy do zestawów Hansgrohe. Hydraulicy wykuli sobie pod nie miejsce, obsadzili i zapiankowali. Na to idą płytki i płyta gk

a my nie dotarliśmy do Wilanowa wcale bo Zu od Starszego katar złapała i dziś miała baaardzo zły dzień :mad: a może to wina fazy księżyca?:eek:

My też z katarem.

Rano Lil wstała cała zaglucona, ale poza tym nic, więc ruszyłyśmy w miacho. Może się wykaraska

kupiłam sobie granatowe spodnie :p (masz te z paskiem w paski ;) czy z cieńszym jednolitym, brązowym?)

mam te z paskiem w paski:D własnie ja też na jakieś ciuchowe zakupy muszę się wybrać:yes:

no to przynajmniej nie wyjdzie, że zerżnęłam po całości :lol: (nie było rozmiaru tych w paski ;)

Ja jadę jutro, bo ma być dostawa, a mam już upatrzoną fajną olimpijkę do tych spodni :p