salik 10.09.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 A o której się wybieracie? Ja co prawda nie mama, ale małą księżniczkę mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.09.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Właśnie właśnie, która godzina?Bo ja o 14 mam to nieszczęsne(?) spotkanie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 10.09.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 ja będę pewnie ok. 12tej. O 14.30 muszę być w centrum. To jak - widzimy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.09.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 My też pewnie będziemy ok. 12-ej, o ile w ogóle wyjdziemy z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 11.09.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Monsanabionapisz mi proszę w wolnej chwili szczegóły dot. Twojego stołu z MD - jak rozmiar wzięłaś i z jedną dostawką czy dwoma.. bo ja rozmyślam i coś nie mogę nic sensownego wymyślić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.09.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Monik, napiszę Ci jutro, bo jeszcze czekam na ostateczną wycenę i kilka informacji Do Wilanowa się nie wyrobię. Muszę*być wcześniej na działce, a chyba na pół godziny nie opłaca się jechać? Zgrałam kilka zdjęć z aparatu. Na takim etapie jesteśmy Mała łazienka i zabudowa geberitów (dziś jest już czysto i w poniedziałek startują*płytki) http://images46.fotosik.pl/1047/1ba310aea97e9628med.jpg Jedyne miejsce gdzie nie przykryto gresu na podłogach (garderoba ogólna) http://images45.fotosik.pl/1090/4cfe67dd398ed68amed.jpg Kotłownia ruszyła. Ale bajzel Ciepła woda, grzejniki grzeją. Zimę przeżyjemy http://images38.fotosik.pl/1079/7a698043014c5d27med.jpg I nasz kamień milowy. Grzejnik, który musimy wymienić. Na zupełnie inny. Ten za bardzo odstaje od ściany i będzie przeszkadzał w załatwianu codziennych koniecznych spraw (obok jest wc) http://images39.fotosik.pl/1056/bdf655519808442bmed.jpg I teraz szukam długiego (wysokiego) i wąziutkiego grzejnika, który zawiśnie blisko okna i nie będzie nijak konkurował z przybytkiem V&B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.09.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Monia, jak się wybieram do Wilanowa koło 13, więc może wpadniesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 11.09.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 oplaca się! przyjezdzaj, ja wlasnie wychodze. dziewczynki sie poznają, paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 11.09.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Monia, co to za grzejnik? świetny jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 11.09.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Jak ja Ci zazdroszczę podłączonej kotłowni!!! Nigdy w życiu nie sądziłam, że mogłabym żywić tak silne uczucia do tak przyziemnej rzeczy jak kocioł A ja marzę o nim i tęsknię!!! Będzie najbardziej wytęsknionym sprzętem w naszym domu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.09.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Właśnie wróciliśmy z Wilanowa - bardzo przyjemne miejsce na spacer niedzielny i córce się bardzo podobało (nie bywamy w tych okolicach częściej niż raz na kilka lat Niestety nikogo nie spotkaliśmy ani z nikim się nie widzieliśmy, co nie było trudne do przewidzenia jeśli nie mieliśmy żadnych numerów telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.09.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Salik, nie wiem o której byliście, ale my z Rasią zebraliśmy się do domu koło 16. Monia, szkoda, że zrezygnowałyście z wejścia i się nie spotkałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.09.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Monia jakie Ty masz te iboxy i baterie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 11.09.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Salik, nie wiem o której byliście, ale my z Rasią zebraliśmy się do domu koło 16. Monia, szkoda, że zrezygnowałyście z wejścia i się nie spotkałyśmy CHyba dziś skutecznie zniechęciłam Monię do drugiego dziecka To przeze mnie nie weszła Musiałam być o 14.30 w centrum i zdążyłam na styk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.09.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Hej! Czy wy ludzie wiecie, że ja wróciłam dopiero do domu? Ania, widziałaś moje szpilki? (pierwszy raz w życiu chyba latałam w takich obcasach tyle godzin, non stop w pozycji pionowej!) Salik! Nosz! To ja tu szpilki zakładam bo rodzynek będzie, a tu du.a zbita! Lidziu, ja niestety musiałam jechać na to spotkanie na budowie. Ludzie jechali specjalnie z Bydgoszczy. I tak się*spóźniłam pół godziny. Potem latałam z nimi do domu do 17 No i dopóki mi córka nie wywinie jakiegoś numeru, to ogłaszam wszem i wobec - nie będę już narzekać na swoje dziecko. Anula, ja nie wiem jak Ty z nim cokolwiek załatwiasz. Serio współczuję. Za to Lenka - świetna jest, taka rezolutna i grzeczna dziewczynka. Bo moja niby wytrzymała, ale zołziątko. Potrafi warknąć i tupnąć nogą lepiej niż niejeden dorosły Basiu To Terma Quadrus duo. Może chcesz? Mam jeden na zbyciu (nowy, nie otwierany, fabrycznie zapakowany), a do niego satynowane zawory kątowe Schlosser. Wszystko kupowane w naprawdę dobrych cenach Balbina Chciałaś mnie pocieszyć? Też na to czekaliśmy. Ale zdecydowanie bardziej czekam na inne sukcesy MonikaC Ja mam iboxy do zestawów Hansgrohe. Hydraulicy wykuli sobie pod nie miejsce, obsadzili i zapiankowali. Na to idą płytki i płyta gk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.09.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 a my nie dotarliśmy do Wilanowa wcale bo Zu od Starszego katar złapała i dziś miała baaardzo zły dzień a może to wina fazy księżyca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.09.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 a my nie dotarliśmy do Wilanowa wcale bo Zu od Starszego katar złapała i dziś miała baaardzo zły dzień a może to wina fazy księżyca? My też z katarem. Rano Lil wstała cała zaglucona, ale poza tym nic, więc ruszyłyśmy w miacho. Może się wykaraska kupiłam sobie granatowe spodnie (masz te z paskiem w paski czy z cieńszym jednolitym, brązowym?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.09.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 mam te z paskiem w paski:D własnie ja też na jakieś ciuchowe zakupy muszę się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.09.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 mam te z paskiem w paski:D własnie ja też na jakieś ciuchowe zakupy muszę się wybrać no to przynajmniej nie wyjdzie, że zerżnęłam po całości (nie było rozmiaru tych w paski Ja jadę jutro, bo ma być dostawa, a mam już upatrzoną fajną olimpijkę do tych spodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.09.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 a ja będę miała parę dni siedzenia w domu -aż Zu wróci do przedszkola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts