salik 11.09.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Monsanbia - Ty się tu nie wykręcaj jakimiś szpilkami, bo wszyscy i tak wiedzą że to dla gości z Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.09.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Monsanbia - Ty się tu nie wykręcaj jakimiś szpilkami, bo wszyscy i tak wiedzą że to dla gości z Bydgoszczy Dla gości z Bydgoszczy to miały być balerinki człapcie o których zapomniałam (wziąć w łapkę), bo chciałam zdążyć spotkać się w Wilanowie z kimkolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.09.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Cóż za niefart No nic - dla mnie nauczka taka żeby się nie wybierać nigdzie bez jakiejkolwiek możliwości kontaktu z kimkolwiek (byłem pewien że będę w stanie złapać rasię, ale na miejscu się okazało że jej numer mi też magicznie wyparował z telefonu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.09.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Cóż za niefart No nic - dla mnie nauczka taka żeby się nie wybierać nigdzie bez jakiejkolwiek możliwości kontaktu z kimkolwiek (byłem pewien że będę w stanie złapać rasię, ale na miejscu się okazało że jej numer mi też magicznie wyparował z telefonu) No myśmy z Anią zdążyły zrobić dwa kółka przed pałacem. Postałyśmy trochę w kolejce, minęłyśmy się w tłumie z oficerami marynarki wojennej, i tyle nas widziano. A te dwa kólka to nie byle co było Nie wiem jak Ania (w słuchawce słyszałam zadyszkę), ale ja byłam spocona jak mops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.09.2011 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 no właśnie hansgrohe robi iboxy a my mamy paffoniego i tu iboxów brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.09.2011 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 A my z Lidzią godzinę przesiedziałyśmy w kawiarni i okazało się że byłyśmy tuż obok Was:(, bo kawiarnia jest zaraz na prawo od głównego wejścia, a na lewo wejście do ogrodów z kolejką. A że wchodziłam od pomarańczarni to nawet tego nie wiedziałam:( Ps.Salik! Jak mogłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Jak mnie kiedyś zachwycił Wilanów..... Jak wam czasami zazdraszczam, że macie tek blisko ..... Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.09.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Rasia - no wiem, wiem. Posypuję głowę popiołem i idę zebrać na przyszłość Ważne Numery Telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 12.09.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 no właśnie hansgrohe robi iboxy a my mamy paffoniego i tu iboxów brak. Hmm... może to durne pytanie... ale co to są iboxy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 12.09.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Hmm... może to durne pytanie... ale co to są iboxy?takie podtynki do prysznicy. masz osobno słuchawkę i osobno pokrętło do wody z przełącznikiem na słuchawkę i deszczownicę tak po laicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 12.09.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Balbina ja nie wiedziałam co to jest drive coś tam przy szufladach kuchennych:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.09.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Hmm... może to durne pytanie... ale co to są iboxy? Takie cuś z takim czymś http://images49.fotosik.pl/1063/f8b2ba8ca43a7761med.jpg Do takiego np zestawu http://images40.fotosik.pl/1083/7a8a89c933fb727cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 12.09.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Aaaa! Dzięki! Czyli jak dobrze rozumiem - jest to pakiet - jeśli kupuję oddzielnie deszczownicę i baterię to w jednej paczce jest to deszczownica, a w drugiej bateria. A jak razem w jednej paczce to ibox. Dobrze rozumiem? Balbina ja nie wiedziałam co to jest drive coś tam przy szufladach kuchennych:wave: Do szafek kuchennych jeszcze nie doszłam:D I już się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.09.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Balbina, są takie baterie, które nie muszą mieć tych elementów podtynkowych (np tres tak ma), a kludi czy hansgrohe mają takie baterie, że bez boksów nie da rady. Nie ma znaczenia czy kupujesz zestaw czy osobno. Jak wejdziesz na jakąkolwiek baterię wannowo-prysznicową Kludi czy Hansgrohe, możesz ją kupić samą, ale zawsze jest informacja jaki boks należy dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 12.09.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Teraz chyba jasne - to jest element podtynkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.09.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 T to jest element podtynkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.09.2011 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 No nieeee ibox to jest pudełko w którym elem podtynkowy się umieszcza. Działa na zasadzie stelaża do kibli. W razie awarii zdejmujesz nakrywkę od mieszacza i masz podtynk na dłoni /montowany jest na śrubunkach o można go wymienić bez kucia/. Paffoni ma element podtynkowy bez boxa i trzeba go całego zatynkować. Ot tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.09.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 a mnie się wydawało, że trudno jest wybrać masę do hydroizolacji fundamentów.... iboxy powiadacie? myślałam, że to coś do kina domowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.09.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 a mnie się wydawało, że trudno jest wybrać masę do hydroizolacji fundamentów.... iboxy powiadacie? myślałam, że to coś do kina domowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Dobrze, że forum nie tłumaczy postów na angielski (bo właśnie mi się całe angielskie zrobiło ) Tatarak, obiecuję Ci że jeszcze niejednym budowa Cię zaskoczy Monia Masz rację. Ale mnie się wydaje, że Balbina pytała o to co widzi, i że to jest pod tynkiem. O takie łopatologiczne wyjaśnienie chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts