Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monsanbia - Ty się tu nie wykręcaj jakimiś szpilkami, bo wszyscy i tak wiedzą że to dla gości z Bydgoszczy :)

Dla gości z Bydgoszczy to miały być balerinki człapcie o których zapomniałam (wziąć w łapkę), bo chciałam zdążyć spotkać się w Wilanowie z kimkolwiek :p

Cóż za niefart :)

No nic - dla mnie nauczka taka żeby się nie wybierać nigdzie bez jakiejkolwiek możliwości kontaktu z kimkolwiek (byłem pewien że będę w stanie złapać rasię, ale na miejscu się okazało że jej numer mi też magicznie wyparował z telefonu) :)

No myśmy z Anią zdążyły zrobić dwa kółka przed pałacem. Postałyśmy trochę w kolejce, minęłyśmy się w tłumie z oficerami marynarki wojennej, i tyle nas widziano.

A te dwa kólka to nie byle co było ;) Nie wiem jak Ania (w słuchawce słyszałam zadyszkę), ale ja byłam spocona jak mops :lol2:

A my z Lidzią godzinę przesiedziałyśmy w kawiarni i okazało się że byłyśmy tuż obok Was:(, bo kawiarnia jest zaraz na prawo od głównego wejścia, a na lewo wejście do ogrodów z kolejką:(. A że wchodziłam od pomarańczarni to nawet tego nie wiedziałam:(

Ps.Salik! Jak mogłeś!;)

Gość monika996
Hmm... może to durne pytanie... ale co to są iboxy?
takie podtynki do prysznicy. masz osobno słuchawkę i osobno pokrętło do wody z przełącznikiem na słuchawkę i deszczownicę:yes: tak po laicku

Aaaa! Dzięki! Czyli jak dobrze rozumiem - jest to pakiet - jeśli kupuję oddzielnie deszczownicę i baterię to w jednej paczce jest to deszczownica, a w drugiej bateria.

A jak razem w jednej paczce to ibox.

Dobrze rozumiem?

Balbina ja nie wiedziałam co to jest drive coś tam przy szufladach kuchennych:wave:

Do szafek kuchennych jeszcze nie doszłam:D

I już się boję:cool:

Balbina, są takie baterie, które nie muszą mieć tych elementów podtynkowych (np tres tak ma), a kludi czy hansgrohe mają takie baterie, że bez boksów nie da rady. Nie ma znaczenia czy kupujesz zestaw czy osobno. Jak wejdziesz na jakąkolwiek baterię wannowo-prysznicową Kludi czy Hansgrohe, możesz ją kupić samą, ale zawsze jest informacja jaki boks należy dokupić

No nieeee

ibox to jest pudełko w którym elem podtynkowy się umieszcza. Działa na zasadzie stelaża do kibli. W razie awarii zdejmujesz nakrywkę od mieszacza i masz podtynk na dłoni /montowany jest na śrubunkach o można go wymienić bez kucia/. Paffoni ma element podtynkowy bez boxa i trzeba go całego zatynkować. Ot tyle :)

Dobrze, że forum nie tłumaczy postów na angielski (bo właśnie mi się całe angielskie zrobiło :o)

Tatarak, obiecuję Ci że jeszcze niejednym budowa Cię zaskoczy :lol2:

Monia Masz rację. Ale mnie się wydaje, że Balbina pytała o to co widzi, i że to jest pod tynkiem. O takie łopatologiczne wyjaśnienie chodziło :yes: