Tatarak 13.09.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 nie mam cienia wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 a ja mam normalnie hmm ale juz ktos pisal ze tez ma po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Wiecie co? Chyba jestem strasznie ciężką inwestorką. Upierdliwą i niezdecydowaną. Wczoraj glazurnik zrobił mi brodzik z betonu na razie. Tydzień mu nad uchem trąbiłam, żeby oby tylko spadek dobry wyprowadził. I co? Wczoraj woła mnie do łazienki, pokazuje i pyta czy wystarczy. A ja - że chyba za duży! :oops: (powinien mi się*chyba odwinąć) Ale ja serio sama nie wiem, czy to za dużo, czy wystarczająco. No bo na pewno nie za mało Odebraliśmy wczoraj też*ekran projekcyjny Kauber Wygląda zawodowo. Mieliśmy wieczorem z glazurnikiem niezły ubaw kiedy mąż poddenerwowany szukał na budowie odpowiedniego miejsca by go uruchomić. Skończyło się*na tym, że dwaj panowie na stolikach trzymali ekran, na środku mąż postawił poziomice a ja pstryczkiem go opuszczałam i podnosiłam Dziecko dostawało burę od męża z każdą chwilą kiedy zbliżała się dalej niż na metr w jego okolice A na sam koniec po dłuższym poszukiwaniu, znalazłam męża w garażu stojącego nad swoją nową zdobyczą i wpatrującego się jak w obrazek, w kawałek białej puszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.09.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 ha, ha . nie ty jedna jesteś upierdliwa i niezdecydowana. gdyby nie mój mąż budowała bym nadal. tak wolno podejmuję decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 ha, ha . nie ty jedna jesteś upierdliwa i niezdecydowana. gdyby nie mój mąż budowała bym nadal. tak wolno podejmuję decyzję. PIO NA! Zastanawiam się czy wydać przyjęcie na cześć wybrania pstryczków-elektryczków (których oczywiście jeszcze nie wybrałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.09.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 ja mam z leroy merlin - piękne. gdzięs chyba są u mnie w dzienniku.wybierałam, tez długo . miałam już na uwadze, chyba wszystkie firmy na rynku. mam schneidera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 ja najgorsze wybory mialam z lampami, dluuuugo nie mialam, u syna ciagle kabelki u mnie niestety w wielu wyborach przewazala kwestia finansowa wiec byl wybor mniejszego zla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 ja najgorsze wybory mialam z lampami, dluuuugo nie mialam, u syna ciagle kabelki u mnie niestety w wielu wyborach przewazala kwestia finansowa wiec byl wybor mniejszego zla ja jeszcze do etapu lamp (nie mówię o wbudowanych) nie dobrnęłam. I nawet nie chcę myśleć co to będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 ja wbudowane tez wbudowywalam pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.09.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 o, jak to miło, że nie tylko u mnie proces decyzyjny to bardzo czasochłonny etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 o, jak to miło, że nie tylko u mnie proces decyzyjny to bardzo czasochłonny etap No i nie wiem czy mam się czuć pocieszona czy tworzyć kółko wzajemnej adoracji niezdecydowanych inwestorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 13.09.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Twórzcie, twórzcie - sheenaz się na pewno wpisze... (a jak nie to ja ją wpiszę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.09.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 powiem krótko: z lampami jest jazda, bo ładnych jak na lekarstwo, a jak już - to ceny z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Twórzcie, twórzcie - sheenaz się na pewno wpisze... (a jak nie to ja ją wpiszę) No to niepisane kółko już jest (ja, elena, markoto, monika996, sheenaz ...) no i nie mogę sobie przypomnieć który mąż ... chyba tofika? Podobno w przyszłym tygodniu będzie start z elewacją. Zobaczymy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.09.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 jak znajdę potwierdzenie, że nie jestem odmieńcem to zawsze czuję ulgę ideę kółka wzajemnej adoracji możemy obgadać na imprezie z okazji nie wybrania pstyczków-elektryczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 jak znajdę potwierdzenie, że nie jestem odmieńcem to zawsze czuję ulgę ideę kółka wzajemnej adoracji możemy obgadać na imprezie z okazji nie wybrania pstyczków-elektryczków A to takową*organizujesz? Bo ja chciałam robić swoją na cześć wybrania Zaczęłam myśleć nad efapelem aquarella albo girą f100 plus i girą esprit w ładne miejsca (tylko coś tych szklanych za dużo wychodzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.09.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 powiem krótko: z lampami jest jazda, bo ładnych jak na lekarstwo, a jak już - to ceny z kosmosu. dokładnie tak. Mnie się np. podoba Dear Ingo. Ale przecież nie dam 9 koła za lampę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.09.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 dokładnie tak. Mnie się np. podoba Dear Ingo. Ale przecież nie dam 9 koła za lampę! kosmos, a za 2 lata okaże się niemodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.09.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 A to takową*organizujesz? Bo ja chciałam robić swoją na cześć wybrania Zaczęłam myśleć nad efapelem aquarella albo girą f100 plus i girą esprit w ładne miejsca (tylko coś tych szklanych za dużo wychodzi ) ja tam pstryczki mam a o imprezie to zdaje się pisałaś Ty u siebie zrobię, jak zamówimy drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 ja tam pstryczki mam a o imprezie to zdaje się pisałaś Ty A i owszem, z okazji wybrania (Ty napisalaś o imprezie z okazji nie wybrania ) A do Twojej imprezy blisko? (że tak pokrętnie zapytam ) Ja już swoje zamówiłam i nie ma odwrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts