Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie co? Chyba jestem strasznie ciężką inwestorką. Upierdliwą i niezdecydowaną.

Wczoraj glazurnik zrobił mi brodzik z betonu na razie. Tydzień mu nad uchem trąbiłam, żeby oby tylko spadek dobry wyprowadził.

I co? Wczoraj woła mnie do łazienki, pokazuje i pyta czy wystarczy. A ja - że chyba za duży! :oops::oops::oops: (powinien mi się*chyba odwinąć)

Ale ja serio sama nie wiem, czy to za dużo, czy wystarczająco. No bo na pewno nie za mało :lol2:

Odebraliśmy wczoraj też*ekran projekcyjny Kauber

Wygląda zawodowo.

Mieliśmy wieczorem z glazurnikiem niezły ubaw kiedy mąż poddenerwowany szukał na budowie odpowiedniego miejsca by go uruchomić.

Skończyło się*na tym, że dwaj panowie na stolikach trzymali ekran, na środku mąż postawił poziomice :lol2: a ja pstryczkiem go opuszczałam i podnosiłam ;)

Dziecko dostawało burę od męża z każdą chwilą kiedy zbliżała się dalej niż na metr w jego okolice ;)

A na sam koniec po dłuższym poszukiwaniu, znalazłam męża w garażu stojącego nad swoją nową zdobyczą i wpatrującego się jak w obrazek, w kawałek białej puszki :lol2:

ha, ha . nie ty jedna jesteś upierdliwa i niezdecydowana. gdyby nie mój mąż budowała bym nadal. tak wolno podejmuję decyzję.

PIO NA!

Zastanawiam się czy wydać przyjęcie na cześć wybrania pstryczków-elektryczków (których oczywiście jeszcze nie wybrałam :lol2:)

ja najgorsze wybory mialam z lampami, dluuuugo nie mialam, u syna ciagle kabelki :)

u mnie niestety w wielu wyborach przewazala kwestia finansowa wiec byl wybor mniejszego zla :D

ja jeszcze do etapu lamp (nie mówię o wbudowanych) nie dobrnęłam.

I nawet nie chcę myśleć co to będzie ...

Twórzcie, twórzcie - sheenaz się na pewno wpisze... (a jak nie to ja ją wpiszę)

No to niepisane kółko już jest (ja, elena, markoto, monika996, sheenaz ...) no i nie mogę sobie przypomnieć który mąż ... chyba tofika?

Podobno w przyszłym tygodniu będzie start z elewacją.

Zobaczymy ...

jak znajdę potwierdzenie, że nie jestem odmieńcem to zawsze czuję ulgę :lol: ideę kółka wzajemnej adoracji możemy obgadać na imprezie z okazji nie wybrania pstyczków-elektryczków :p

A to takową*organizujesz? :lol2:

Bo ja chciałam robić swoją na cześć wybrania

Zaczęłam myśleć nad efapelem aquarella albo girą f100 plus i girą esprit w ładne miejsca (tylko coś tych szklanych za dużo wychodzi :rolleyes:)

A to takową*organizujesz? :lol2:

Bo ja chciałam robić swoją na cześć wybrania

Zaczęłam myśleć nad efapelem aquarella albo girą f100 plus i girą esprit w ładne miejsca (tylko coś tych szklanych za dużo wychodzi :rolleyes:)

ja tam pstryczki mam :) a o imprezie to zdaje się pisałaś Ty ;) :p

u siebie zrobię, jak zamówimy drzwi :lol: