Elena76 13.09.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 A i owszem, z okazji wybrania (Ty napisalaś o imprezie z okazji nie wybrania ) A do Twojej imprezy blisko? (że tak pokrętnie zapytam ) Ja już swoje zamówiłam i nie ma odwrotu to znaczy, że prędzej pobawimy się u Ciebie niż u mnie chyba, że pomyślę o uczczeniu glebogryzarkowania hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.09.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 kosmos, a za 2 lata okaże się niemodna to akurat nieistotne, zresztą powstała w 2003r. i chyba dalej jest popularna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.09.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 to akurat nieistotne, zresztą powstała w 2003r. i chyba dalej jest popularna. pokaż tę lampę. wiesz już o szafkach z Ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 wiesz już o szafkach z Ikei? o, i tu mnie przyszła denerwować Elena, jutro ten wielki dzień? Wszyscy przyjdą*oglądać jak sołtys po Twojej dzialce z maszyną biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.09.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 o, i tu mnie przyszła denerwować oddaj:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 o, i tu mnie przyszła denerwować oddaj:stirthepot: Już widzę ile z tym zabawy. Do magazynu (który jest sporo dalej niż sklep) potem po kasę, potem po nowe (ktorych w ilości 3 szt może już nie być) I wyjdzie z tego kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.09.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 No i nie wiem czy mam się czuć pocieszona czy tworzyć kółko wzajemnej adoracji niezdecydowanych inwestorek ja się zapisuje a na pierwsze spotkanie wezmę swojego tatę, żeby zobaczył ze inni też tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.09.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Monia, tutaj do zobaczenia, to taki pająk http://www.stereodesign.pl/Sklep/Lampy-wiszace/DEAR-INGO---LAMPA-PAJAK,2,0,144,508.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.09.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Monia, tutaj do zobaczenia, to taki pająk http://www.stereodesign.pl/Sklep/Lampy-wiszace/DEAR-INGO---LAMPA-PAJAK,2,0,144,508.htm A może ktoś by coś takiego zrobił z lampek na biurko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.09.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Spirea widzę, że wkleiłaś kolejną lampę która mi się podoba. Nie pierwszy raz wybierasz rzeczy bliskie memu sercu. Bardzo lubię takie wzornictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.09.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Elena, jutro ten wielki dzień? Wszyscy przyjdą*oglądać jak sołtys po Twojej dzialce z maszyną biega żebyś jeszcze wiedziała, co za osobliwy typ z tego sołtysa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.09.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 żebyś jeszcze wiedziała, co za osobliwy typ z tego sołtysa... ale jaki uczynny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.09.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Już widzę ile z tym zabawy. Do magazynu (który jest sporo dalej niż sklep) potem po kasę, potem po nowe (ktorych w ilości 3 szt może już nie być) I wyjdzie z tego kicha wystarczy kupić wziąć z magazynu . Stare zostawiasz w domu. nowe oddajesz na zwrotach ze starym paragonem na droższą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.09.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Monia, tutaj do zobaczenia, to taki pająk http://www.stereodesign.pl/Sklep/Lampy-wiszace/DEAR-INGO---LAMPA-PAJAK,2,0,144,508.htm piękna . płaci się tylko za firmę . mooi to coś znaczy. ale ja mam znajomych ktorzy kompletnie się nie znają . zresztą moj mąż tez. musi być po prostu fajne i w naszym stylu. a nie mowię ,że ta lampa nie jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Słuchajcie, wróciłam niecałe pół godziny temu z budowy. W życiu bym nie pomyślała, że będę się tak cieszyć*z tak błahej sprawy ... Mam płytki na jednej ścianie jednej z łazienek! Yuuuuuhuuuu Z tej okazji otworzyłam sobie właśnie winko, zaserwowałam le rustique ... jestem happy Szkoda tylko, że nie mam z kim wznieść toastu. Nic, będzie więcej dla mnie Zdjęcia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.09.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 na zdrowie. chętnie bym ci potowarzyszyła.ale winka w domu nie mam. tylko whiskey . ale już ciut za pózno. trzeba spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.09.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 gratuluję ściany w płytkach:wave: i życzę miłego pijaństwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.09.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Monia, wiesz że świętowanie każdej płytki na ścianie może wpędzić człeka w nałóg ale skoro opijasz całą ścianę, to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.09.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Słuchajcie, wróciłam niecałe pół godziny temu z budowy. W życiu bym nie pomyślała, że będę się tak cieszyć*z tak błahej sprawy ... Mam płytki na jednej ścianie jednej z łazienek! Yuuuuuhuuuu Z tej okazji otworzyłam sobie właśnie winko, zaserwowałam le rustique ... jestem happy Szkoda tylko, że nie mam z kim wznieść toastu. Nic, będzie więcej dla mnie Zdjęcia jutro Skoro zdjęć nie ma, to ja nie świętuję cieszę się, że pierwsza ściana w łazience położona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.09.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Spirea widzę, że wkleiłaś kolejną lampę która mi się podoba. Nie pierwszy raz wybierasz rzeczy bliskie memu sercu. Bardzo lubię takie wzornictwo. niestety Mayland pozostaną tylko w moim sercu A Ty masz jakąś galerię, zdjęcia, żeby pooglądać? Te kółka 20cm bierzesz do niskiego stolika może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts