monsanbia 13.09.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Skoro zdjęć nie ma, to ja nie świętuję o już się nie wygłupiaj Ja nic o płytkach nie wiedziałam to i aparata nie wzięłam Ale i tak jest czarno i nic nie widać (zastanawiam się czy ja dobrze zrobiłam biorąc takie ciemne płytki!) Ten cały glazurnik to jednak skubany niezły jest. Tak to równiutko na 1mm fugę położył (a ludzie psioczą na metalica ile wlezie, on nawet nie pisnął) ... jeszcze kilka takich numerów i zacznę się przy nim bić w pierś Elena, już się chciałam do AA zapisywać, ale widzę że dostałam rozgrzeszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Dobra nasza! Znaczy Twoja ściana! Piję z Tobą... też winko! To gul, gul... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Dobra nasza! Znaczy Twoja ściana! Piję z Tobą... też winko! To gul, gul... Nooo, i to rozumiem! Co świętujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Nooo, i to rozumiem! Co świętujesz? Ja... drobiazg... odbiór domku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.09.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 o już się nie wygłupiaj Ja nic o płytkach nie wiedziałam to i aparata nie wzięłam Ale i tak jest czarno i nic nie widać (zastanawiam się czy ja dobrze zrobiłam biorąc takie ciemne płytki!) Ten cały glazurnik to jednak skubany niezły jest. Tak to równiutko na 1mm fugę położył (a ludzie psioczą na metalica ile wlezie, on nawet nie pisnął) ... jeszcze kilka takich numerów i zacznę się przy nim bić w pierś Elena, już się chciałam do AA zapisywać, ale widzę że dostałam rozgrzeszenie no jakże to by tak bez rozgrzeszenia, skoro sama bez okazji drineczka popijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Raśka, no toż to się upić trzeba! Jak bez okazji?????? U mnie to będzie okazja nad okazje! No to zdrowie Twojego odebranego domku!!! Elena, a co popijasz? (lubię wiedzieć ) Zaraz mi się wątku towarzystwo wzajemnej adoracji niezdecydowanych alkoholiczek zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.09.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 paskudztwo - malibu z mlekiem, ale mama mi zawsze mówiła, że po mleku lepiej się śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 paskudztwo - malibu z mlekiem, ale mama mi zawsze mówiła, że po mleku lepiej się śpi Ha! Wiedziałam w jakim momencie zapytać Zupełnie zapomniałam o tym zestawieniu i nie spodziewałam się, że to będzie akurat to, A nie powiem, czasami na deserek bym się napiła ... Tylko że ja w dziwnych proporcjach, wstyd się przyznać w jakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.09.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 pół na pół? mnie już prawie ręce od zimnego shakera odmarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.09.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Ha! Wiedziałam w jakim momencie zapytać Zupełnie zapomniałam o tym zestawieniu i nie spodziewałam się, że to będzie akurat to, A nie powiem, czasami na deserek bym się napiła ... Tylko że ja w dziwnych proporcjach, wstyd się przyznać w jakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 A'propos malibu z mlekiem: 15 lat temu w Bułgarii mój mąż w hotelowej knajpce chciał mi zrobić przyjemność i zamówił malibu z mlekiem... dostałam kieliszek malibu i osobno szklankę pełną ciepłego mleka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 śmiejecie się dziewczyny, ale ja serio nad tym AA się zastanawiam proporcje? - jakoś pewnie 8:2 by wyszło (2-mleko), na lód nawet miejsca nie ma A Ty Paśku? Co sączysz (lubię wiedzieć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 dostałam kieliszek ... i szklankę ... No powariowali? Ciepłe bo ciepłe, ale tak pomylić proporcje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.09.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 (edytowane) Monia GRATKI pierwszej wykafelkowanej ściany!!! Matko ja przez 19-sto miesięczną abstynencję to i zapomniałam jak się pije . ps. a mój mąż to nie to że nie zdecydowany ... tylko on muuuuuuuuuuuuuusi (bo inaczej się udusi) mieć pogląd wszystkich możliwych opcji ... czyli zwiedzić wszystko co się da i zobaczyć jaki jest wybór . Ja jak mam wyraźną koncepcję jestem bardzo decyzyjna, gorzej jak koncepcji brak . Edytowane 13 Września 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 13.09.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 U nas też w przyszłym tygodniu ma być elewacja.A ja jeszcze ani tynków ani kolorów nie wybrałam:(Chyba muszę dołączyć do klubu:cool: Aj!!! A parapety??? Monia zdecydowałaś się?Przecież powinny być przed elewacją!Musimy zamawiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.09.2011 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Moni - gratulacje! U nas elewacja za 1.5 tygodnia, a nie mamy jeszcze zrobionych schodów zewnętrznych ani tarasu...Ani daszku, ani zamocowanych kotew do barierek, ani wybranych/pomierzonych parapetów.Ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.09.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 U Ciebie ten metallic też taki ciemny wyszedł? Już się zaczynam zastanawiać czy oni coś nie pokombinowali z tymi płytkami, bo przecież jak je oglądałam w sklepie to takie ciemne nie były... Ależ bym się chętnie przyłączyła do wieczornego pijaństwa.... w sumie może dobrze, że na etapie wykończeniówki mam akurat ciążę i karmienie, bo jakbym zaczęła opijać każdy postęp to AA jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.09.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 ja ostatnio to nic nie piję - sama sobie odwyk po wakacjach zarządziłam;) doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.09.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 niestety Mayland pozostaną tylko w moim sercu A Ty masz jakąś galerię, zdjęcia, żeby pooglądać? Te kółka 20cm bierzesz do niskiego stolika może? Już nie mam ale ja budowałam w 2007r i teraz jak patrze to....lata świetlne nas dzielą A kółka tak, do stolika. Mam troche drewna w sporych kawałkach z krokwi i kantówki i zamierzam ubić sobie taki surowy stolik. Może zimą go zrobię. Napewno będzie ciężki więc kółka musza być odpowiednie. Za Kare Design cena jakas z kosmosu http://karestyle.pl/KARE_design__Stolik_kawowy_Vintage_Wood-1206.html a i taki jakiś przycienki jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.09.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Balbina, ja jadę jutro obejrzeć jakieś parapety na Górczewskiej (podobno mają wszystkie) do hurtowni zaprzyjaźnionej z moim wykonawcą elewacji. Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. I podobno parapety mają być*w zasadzie od ręki Salik, nie jesteś sam. Ja sobie właśnie przypomniałam, że chciałam poprzenosić oświetlenie z podbitki na ścianę. Mąż teraz będzie miał taki kocioł, że pewnie nie będzie mógł tego zrobić, a elektryk może nie mieć*terminu. Zaczynam panikować. Już pomijając fakt, że nadal nie wiem ile potrzebuję tynku, nie wybrałam koloru i czy to się tak na cito da załatwić? Myszonik Ciężko jest mi powiedzieć jak bardzo są czarne. Bo do łazienki padała tylko łuna światła z pokoju (w łazience spaliła się żarówka). Ale na pewno są*baaardzo ciemne. Bardzo bardzo Pasie ja też*sobie taki odwyk zarządzałam, niestety za długo nie dałam rady wytrwać*w postanowieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts