markoto 14.09.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 fajne parapety sa aluminiowe a ty jakie planujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.09.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 fajne parapety sa aluminiowe a ty jakie planujesz?? egzekli de sejm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 a no to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.09.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 a no to dobrze Tylko dlaczego okazuje się, że to towar deficytowy i nigdzie nie mogę tego dorwać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 zartujesz??ja nie mialam problemu, tylko ze na zamowienie bo docinaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.09.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 zartujesz?? ja nie mialam problemu, tylko ze na zamowienie bo docinaja No serio, nawet na osławionej Bartyckiej nie ma (znalazłam jedne zaokrąglone, a takich nie chcę). Nie ja jedna szukam Ostatnio zatrzymałam się przy budowie gdzie takie wypatrzyłam i dowiedziałam się, że facet najpierw kupował blachę na metry, potem zawoził do blacharza i potem odbierał gotowe powyginane Nie mam takich możliwości, bo nawet samochodu do wożenia blachy nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 a bo ty chcesz jakies specjalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.09.2011 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 a bo ty chcesz jakies specjalne? a tam specjalne Zwykłe kanciate, gładkie, czarne albo czarnobrązowe, sztuk 6. Ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 kanciate to to specjalne, ja mam zwykle helopala naturalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.09.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 helopala naturalne co Ty do mnie mówisz??? Jak to specjalne. Przecież to najbardziej proste z prostych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 14.09.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Do osobówki wejdą dwumetrowe, składasz siedzenie i tyle. Dłuższe parapety i tak się łączy często z dwóch kawałków. Ja tak woziłam i parapety, i obróbki blacharskie (ale nienawidzę składać foteli, przekładać fotelika, robić porządku w bagażniku z milionem przydasi itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 (edytowane) helopal to firma co robi parapety i jest w kolorze naturalnym http://www.helopal.com.pl/produkty/produkty-fenorm/fenorm-aluminium ale sa zaokraglone Edytowane 14 Września 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.09.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 helopal to firma co robi parapety i jest w kolorze naturalnym http://www.helopal.com.pl/produkty/produkty-fenorm/fenorm-aluminium A no, ja właśnie takie chcę. Dokładnie takie. Te nawet mają jakoś inaczej rozwiązane te boczki (nie z pcv) Kanciate, gładkie, wszystko się zgadza. Ile to to kosztuje? Pewnie trzeba strasznie długo czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 (edytowane) tu sa punkty sprzedazyhttp://www.helopal.com.pl/punkty-sprzedazy/wybierz-wojewodztwo-z-listy/mazowieckieoni ceny na ogol mieli te same w kazdym punkcie, dzwon i sie dowiedz ile sie czeka, ja to zamawialam 3 lata temu wiec ceny sie raczej zmienily Monia ale on jest troszke zaokraglonytu fotka od Irmyhttp://images40.fotosik.pl/6/13a0ba2a69a2fd70.jpg Edytowane 14 Września 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.09.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Dzięki Marta! Będę dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.09.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Monia, ja też mam parapety helopala aluminiowe - zamawiałam w składzie budowlanym w Czosnowie. Jak nigdzie nie znajdziesz to dam Ci namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 a na bartyckiej tez widze, ze maja w kilku punktach, na ogol sa oni w punktach okiennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Pewnie trzeba strasznie długo czekać czas oczekiwania zależy od długości parapetów - jak akurat maja takie pasma z ktorych moga wyciac Twoje to nie ma problemu z zamowieniem na cito. za moich czasów od zamowienia do dostawy czekalo sie kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 no i wychodzi na to, ze wszyscy na forum maja parapety z helopala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.09.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Tylko że według sprzedawców Helopal już nie sprzedaje parapetów na Polskę A w większości miejsc czas oczekiwania na kolor RAL to 3 tygodnie. Ale cała wiara w monsanbii która podobno znalazła coś 'szybszego' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts