Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

Super, idziecie jak burza:)))

Masz jutro czas? Tak ok. 18 tej?

Ania, żarty sobie robisz? :p (z tą*burzą)

No mogę mieć. Na razie brak planów

Monika, tak poduszeczki to te srebrne dekory :yes: Tam gdzie czarna ściana w srebrnych będą obudowane geberity, i będą jeszcze bazowe białe, które wyglądają*jak popielate

Podłoga w jednej i drugiej łazience drewniana

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monika, tak poduszeczki to te srebrne dekory :yes: Tam gdzie czarna ściana w srebrnych będą obudowane geberity, i będą jeszcze bazowe białe, które wyglądają*jak popielate

Podłoga w jednej i drugiej łazience drewniana

uuuuu, brzmi bardzo zachęcająco:cool:

Coś czuję że efekt końcowy nas powali.

Coś czuję że efekt końcowy nas powali.

MarJel, no pewnie że bym chciała, ale ja jakoś tego w ogóle nie widzę :( Chciałabym żeby było fajnie a boję się*że wyjdzie kiszka. Strasznie stresujące jest urządzanie własnego domu. Z obcymi jest inaczej (dom rodziców, ciotki, jakoś łatwiej się urządzało)

Strrrrrrrrrrrrrrrrasznie podoba mi się drewno w łazience, ale ja strachliwa jestem i zaryzykowałam tylko w maleńkim WC (ale położyłam palisander ;) ).

Mnie też się strasznie podoba, a że mieszkam w łazience z drewnem już 5 lat to się nie boję :)

Same zalety

Palisander w łazience - mmmmm (jestem wielką fanką palisandra)

OK

Nie śledziłam kwestii parapetów, ale czy nie możesz po prostu wygiąć ich z blachy? Np. patynowanego tytan-cynku? Mój Pan góral pewnie by Ci zrobił

Nie mam samochodu do wożenia blachy, nie mam nikogo do jej gięcia ...

Przez chwilę o tym pomyślałam ale wyszło, że najpierw muszę zamawiać blachę, odebrać ją, potem *zawieżć do gięcia, znów odebrać ... i mnie przerosło

albo mam jakiś kosmiczny problem ze wzrokiem ;)

to wszystko zależy tylko i wyłącznie od światła. W salonach są setki halogenów, w naszych łazienkach nie będzie na nie padać światło ze wszystkich stron.

Ja dziś*wzięłabym chyba wszystkie grafitowe :yes: