monsanbia 15.09.2011 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Super, idziecie jak burza:))) Masz jutro czas? Tak ok. 18 tej? Ania, żarty sobie robisz? (z tą*burzą) No mogę mieć. Na razie brak planów Monika, tak poduszeczki to te srebrne dekory Tam gdzie czarna ściana w srebrnych będą obudowane geberity, i będą jeszcze bazowe białe, które wyglądają*jak popielate Podłoga w jednej i drugiej łazience drewniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Monika, tak poduszeczki to te srebrne dekory Tam gdzie czarna ściana w srebrnych będą obudowane geberity, i będą jeszcze bazowe białe, które wyglądają*jak popielate Podłoga w jednej i drugiej łazience drewniana uuuuu, brzmi bardzo zachęcająco:cool: Coś czuję że efekt końcowy nas powali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Coś czuję że efekt końcowy nas powali. MarJel, no pewnie że bym chciała, ale ja jakoś tego w ogóle nie widzę Chciałabym żeby było fajnie a boję się*że wyjdzie kiszka. Strasznie stresujące jest urządzanie własnego domu. Z obcymi jest inaczej (dom rodziców, ciotki, jakoś łatwiej się urządzało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Podłoga w jednej i drugiej łazience drewniana teak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 teak? si si Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Strrrrrrrrrrrrrrrrasznie podoba mi się drewno w łazience, ale ja strachliwa jestem i zaryzykowałam tylko w maleńkim WC (ale położyłam palisander ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Strrrrrrrrrrrrrrrrasznie podoba mi się drewno w łazience, ale ja strachliwa jestem i zaryzykowałam tylko w maleńkim WC (ale położyłam palisander ). Mnie też się strasznie podoba, a że mieszkam w łazience z drewnem już 5 lat to się nie boję Same zalety Palisander w łazience - mmmmm (jestem wielką fanką palisandra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.09.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 no to wpadaj, o 17 mam zebranie w przedszkolu, ok. 18 powinnam byc na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 no to wpadaj, o 17 mam zebranie w przedszkolu, ok. 18 powinnam byc na budowie Będę dzwonić. Jeśli nie zdecydujemy się jechać jutro do Radomia po parapety, to pewnie wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.09.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 OKNie śledziłam kwestii parapetów, ale czy nie możesz po prostu wygiąć ich z blachy? Np. patynowanego tytan-cynku? Mój Pan góral pewnie by Ci zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 OK Nie śledziłam kwestii parapetów, ale czy nie możesz po prostu wygiąć ich z blachy? Np. patynowanego tytan-cynku? Mój Pan góral pewnie by Ci zrobił Nie mam samochodu do wożenia blachy, nie mam nikogo do jej gięcia ... Przez chwilę o tym pomyślałam ale wyszło, że najpierw muszę zamawiać blachę, odebrać ją, potem *zawieżć do gięcia, znów odebrać ... i mnie przerosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.09.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 nie, nie, Pan Staszek kupi blachę, wygnie i Ci zamontuje, pogadamy wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Dostałam od męża zdjęcie poprawionych dekorów. No, teraz tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.09.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Elegancko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Elegancko:) Widziałaś*wcześniejsze zdjęcia? Pstryknęłam Ci metalika grafitowego ze srebrnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.09.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Widziałam:) U mnie jak mocno poświecić też tak wyglądają, ale kurczę to jednak nie jest to, co ja widziałam w salonie... albo mam jakiś kosmiczny problem ze wzrokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 albo mam jakiś kosmiczny problem ze wzrokiem to wszystko zależy tylko i wyłącznie od światła. W salonach są setki halogenów, w naszych łazienkach nie będzie na nie padać światło ze wszystkich stron. Ja dziś*wzięłabym chyba wszystkie grafitowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.09.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 A ja wszystkie srebrne:) Bo to mała toaleta i trochę ciemno w niej teraz.... no ale cóż, mądry Polak po szkodzie. Zrywać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.09.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Monia gdzieś pytałaś o mozaikę na blatach, ja mam w czarnej łazience są foty z bliska na pierwszej stronie mojej galerii luknij sobie jak chcesz. Mam foty stołu zaraz wkleję u siebie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Monia gdzieś pytałaś o mozaikę na blatach, ja mam w czarnej łazience są foty z bliska na pierwszej stronie mojej galerii luknij sobie jak chcesz. Czyli Ty masz docinaną w kant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts