MarJel 15.09.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Czyli Ty masz docinaną w kant? :yes: Chłopaki przeklinali przy niej równo, bardzo krucha mozaika, z resztą cała seria tych płytek bardzo delikatna i miałam trochę z nią przygód:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 No, parapety zamówione.Z bańki Chcę zapomnieć o temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.09.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Gdzie w końcu zamówiłaś - Radom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Gdzie w końcu zamówiłaś - Radom? Tak Miałam do zamówienia jeszcze sporo blachy na okna tarasowe (bo to też trzeba obrobić), w sumie metrów więcej od parapetów Ja biorę parapety na szerokość okna. Sprawdziłam u siebie, poczytałam na stronie Jar-Eko, tynk w glifie konczy się równo z tymi elementami pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.09.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Blachy na okna tarasowe? Myślałem że tam też się daje normalnie parapet. Możesz rozwinąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.09.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 si si wow:D czarna ściana zajefajna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Blachy na okna tarasowe? Myślałem że tam też się daje normalnie parapet. Możesz rozwinąć? Bo tam będzie taras drewniany, który podchodzi pod samo okno. No taki to będzie parapet, tylko trochę inne wymiary i inaczej gięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 wow:D czarna ściana zajefajna:) no chociaż będziesz miała na czym oko zawiesić jak przyjedziesz. Nie na długo co prawda, bo ile można jedną ścianę oglądać, ale zawsze to trochę więcej niż było jeszcze tydzień temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.09.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Blah. No to muszę doczytać jak się robi parapety przy oknach tarasowych U nas co prawda deski do okna chyba nie będą dochodziły (na dole pod oknem będzie też styropian i tynk, a deski tarasowe będą dochodziły najwyżej do tynku), ale może wtedy też będziemy musieli coś zrobić inaczej. Chyba po prostu zapytam jareko jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Blah. No to muszę doczytać jak się robi parapety przy oknach tarasowych U nas co prawda deski do okna chyba nie będą dochodziły (na dole pod oknem będzie też styropian i tynk, a deski tarasowe będą dochodziły najwyżej do tynku), ale może wtedy też będziemy musieli coś zrobić inaczej. Chyba po prostu zapytam jareko jak to zrobić. U mnie też będzie taras drewniany i mam zamontowane na oknach tarasowych i fixach normalne parapety aluminiowe jak przy innych oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 U mnie też będzie taras drewniany i mam zamontowane na oknach tarasowych i fixach normalne parapety aluminiowe jak przy innych oknach A nam Pan Zbyszek (jak się okazuje - spec od tarasów drewnianych) kazał wziąć trochę inaczej doginaną blachę. Ale i tak wychodzi na to samo Obróbka jest? Jest Lidziu jeszcze raz dzięki za ten namiar. Śmiesznie, bo to takim psim swędem było ... "jakie masz parapety? Jak to jakie? czarne!" Ale ok, dziś się dowiedziałam - jednak aluminiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 A nam Pan Zbyszek (jak się okazuje - spec od tarasów drewnianych) kazał wziąć trochę inaczej doginaną blachę. Ale i tak wychodzi na to samo Obróbka jest? Jest Lidziu jeszcze raz dzięki za ten namiar. Śmiesznie, bo to takim psim swędem było ... "jakie masz parapety? Jak to jakie? czarne!" Ale ok, dziś się dowiedziałam - jednak aluminiowe Właśnie zaczęłam się zastanawiać od czego pan Zbyszek nie jest specjalistą ? U ciebie kładzie płytki, u mnie robił ogrodzenie, a okazuje się, że zna się również na tarasach Cieszę się, że parapety zamówione Mam nadzieję, że będą się podobać i dobrze sprawować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.09.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 to kiedy mogie wpaść - jutro już chyba poślę Zu do przedszkola:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Monia, chciałabym się w przyszłym tygodniu do ciebie wybrać z rewizytą, kiedy mogę wpaść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 W związku z tym, że musiałam zrezygnować z baterii wannowej 3-otworowej stojącej na wannie, dziś nerwowo (przed wizytą hydraulika) wybierałam jakąś fajną ścienną. Nie chciałam drugiej tradycyjnej, bo taką mam w kotłowni. No i zdecydowałam się na to: Podoba mi się i nawiązuje do reszty baterii w łazience (Grohe z serii Qadra) Nie wiem tylko jak ona ma być podłączona, hydraulik musi zrobić przeróbki w sobotę, a do tego czasu baterii nie będzie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Dziewczyny, może się razem umówicie, a ja się dostosuję? Podpowiem tylko, chociaż*to może być niezręczny dla niektórych czas, że w piątki w godzinach popołudniowych dom zostaje pusty, bo tak to siedzi (tfu, robi ... i śpi) ekipa wujka i glazurnik Natomiast jeśli pasuje Wam obecność chłopaków (sztuk 4) i nie podchodzi piątek to równie dobrze może być kiedykolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Właśnie zaczęłam się zastanawiać od czego pan Zbyszek nie jest specjalistą ? U ciebie kładzie płytki, u mnie robił ogrodzenie, a okazuje się, że zna się również na tarasach On podobno robił tarasy drewnianie w Szwecji 7 lat Mówiłam Wam już, że zawsze chciałam glazurnika li tylko glazurnika? Nie, że od wszystkiego? No to mam Ale słuchajcie, jestem zadowolona. Pierwszy raz na budowie mam kogoś kto tak dokładnie się do roboty przykłada. No dobra, pomijam elektryka (on jest poza wszystkimi - król wykonawców) ale to nie wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 On podobno robił tarasy drewnianie w Szwecji 7 lat a mi się nie chwalił, że układał tarasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 a mi się nie chwalił, że układał tarasy A bo my dużo gadamy A serio, coś wspomniałam o tarasach i akurat się zgadaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 A bo my dużo gadamy A serio, coś wspomniałam o tarasach i akurat się zgadaliśmy no tak, on u mnie robił jak byłam na wczasach, więc nie mieliśmy okazji pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts