Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też mam takiego od wszystkiego i szczerze ... chwalę sobie. Jak trzeba zrobić coś nietypowego nie muszę wzywać elektryka, hydraulika itp bo sobie radzi. Ma to swoje duże plusy jak cżłowiek jest wszechstronny a jednocześnie dobry w tych kilku specjalizacjach na raz ;)

monia gratulację . nawet szybko zamowiłaś te parapety. a bateria ...migiem:cool:

nie no, parapety to była długa historia (kilka razy rozmyślałam o tym, że tu na forum to nawet nikt poza mną nie wspominał o kominach)

Ale bateria fakt. Jakiś przełom? Tylko że ja jej jeszcze nie zamówiłam :rolleyes:

bo:

- na allegro od ręki (w wawie, z odbiorem wł) jest za 1399

- w sklepach online za 1030-1100, ale bym musiała czekać miesiąc :(

I nie wiem co robić. Nie lubię kupować drożej czegoś co widzę że mogę mieć taniej :(

Ja też mam takiego od wszystkiego i szczerze ... chwalę sobie. Jak trzeba zrobić coś nietypowego nie muszę wzywać elektryka, hydraulika itp bo sobie radzi. Ma to swoje duże plusy jak cżłowiek jest wszechstronny a jednocześnie dobry w tych kilku specjalizacjach na raz ;)

Tak, tylko że ja glazurnika chciałam takiego co to ma czeladniczy dyplom i tylko w glazurze robi.

A tu się pan Zbyszek pojawił (miał być*Arek, ale się okazało, że nie będzie)

Stresowałam się*i zębami zgrzytałam, ale jestem póki co zadowolona. Mam nadzieję że będę tak samo za jakiś czas :yes:

nie no, parapety to była długa historia (kilka razy rozmyślałam o tym, że tu na forum to nawet nikt poza mną nie wspominał o kominach)

Ale bateria fakt. Jakiś przełom? Tylko że ja jej jeszcze nie zamówiłam :rolleyes:

bo:

- na allegro od ręki (w wawie, z odbiorem wł) jest za 1399

- w sklepach online za 1030-1100, ale bym musiała czekać miesiąc :(

I nie wiem co robić. Nie lubię kupować drożej czegoś co widzę że mogę mieć taniej :(

Ale i tak nie dostaniesz do soboty (bo rozumie, że sobota jest kluczowa) więc zamawiaj tą za miesiąc taniej!

Monia zapytaj sie pana Zbyszka czy schodów czasem nie robi;)

no way

chyba Cię nie wpuszczę na budowę :mad: ;)

zapytam, ale jak u mnie pokończy ;)

Monia dość ,że niezdecydowana!! to jeszcze roztrzepana:stirthepot:

oooo, kotecek! :yes:

No fakt, zdarza się, że jestem ...

gubienie rękawiczek i binokli (jak mówi mój tata) to moja domena ;)

Tak, tylko że ja glazurnika chciałam takiego co to ma czeladniczy dyplom i tylko w glazurze robi.

A tu się pan Zbyszek pojawił (miał być*Arek, ale się okazało, że nie będzie)

Stresowałam się*i zębami zgrzytałam, ale jestem póki co zadowolona. Mam nadzieję że będę tak samo za jakiś czas :yes:

Mój też generalnie od płytek, ale robi też inne rzeczy co mnie bardzo ucieszyło jak zapał męża do ocieplania poddasza padł na jesieni ;) i tak się potoczyła historia różnych kwestii (np ogrodzenie).

Ale i tak nie dostaniesz do soboty (bo rozumie, że sobota jest kluczowa) więc zamawiaj tą za miesiąc taniej!

Nie no, właśnie chodzi o to, że po tę droższą bym sobie jutro pojechała na Bartycą. Co robić, co robić ...

Ania - kurcze no, serio byłam przekonana że to post z rana!

ehhh

Mój też generalnie od płytek, ale robi też inne rzeczy co mnie bardzo ucieszyło jak zapał męża do ocieplania poddasza padł na jesieni ;) i tak się potoczyła historia różnych kwestii (np ogrodzenie).

hmmm, podejrzane ..

Zbyszek mi czasami na jakąś Lazurową ucieka ...

A temu Twojemu na Ursynów się nie zdarza :lol2: