Elena76 15.09.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 człowiek orkiestra Wam się trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 15.09.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 monia gratulację . nawet szybko zamowiłaś te parapety. a bateria ...migiem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.09.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 no i czemu nie wpadłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Ja też mam takiego od wszystkiego i szczerze ... chwalę sobie. Jak trzeba zrobić coś nietypowego nie muszę wzywać elektryka, hydraulika itp bo sobie radzi. Ma to swoje duże plusy jak cżłowiek jest wszechstronny a jednocześnie dobry w tych kilku specjalizacjach na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.09.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Monia zapytaj sie pana Zbyszka czy schodów czasem nie robi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 15.09.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Mój też wszystko potrafi. Ale nie chce, umawiałam się z nim np. na regipsy, a summa summarum polecił mi kogoś innego (też jestem zadowolona). No ale zrobi całą wykończeniówkę, łącznie z powieszeniem lamp i obrazków na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Monia zapytaj sie pana Zbyszka czy schodów czasem nie robi;) Pasiula co u ciebie z tymi schodami? Nie doczytałam tematu, z czym macie problem? Czekacie od grudnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 no i czemu nie wpadłaś? :jawdrop::jawdrop: jak to!!!!!!!!! To my się nie na jutro umawiałyśmy??? Ja pierdziu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Super, idziecie jak burza:))) Masz jutro czas? Tak ok. 18 tej? osz kurna bolek! Nie zobaczyłam że Ty to po północy napisałaś! W ogóle nie spojrzałam na godzinę. Odczytałam rano i byłam pewna że się na jutro umawiamy Shit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 osz kurna bolek! Nie zobaczyłam że Ty to po północy napisałaś! W ogóle nie spojrzałam na godzinę. Odczytałam rano i byłam pewna że się na jutro umawiamy Shit Monia ależ ty to forum ożywiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 monia gratulację . nawet szybko zamowiłaś te parapety. a bateria ...migiem:cool: nie no, parapety to była długa historia (kilka razy rozmyślałam o tym, że tu na forum to nawet nikt poza mną nie wspominał o kominach) Ale bateria fakt. Jakiś przełom? Tylko że ja jej jeszcze nie zamówiłam bo: - na allegro od ręki (w wawie, z odbiorem wł) jest za 1399 - w sklepach online za 1030-1100, ale bym musiała czekać miesiąc I nie wiem co robić. Nie lubię kupować drożej czegoś co widzę że mogę mieć taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Monia ależ ty to forum ożywiłaś poczekaj, bo nie nadanżam odpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 15.09.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Monia dość ,że niezdecydowana!! to jeszcze roztrzepana:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Ja też mam takiego od wszystkiego i szczerze ... chwalę sobie. Jak trzeba zrobić coś nietypowego nie muszę wzywać elektryka, hydraulika itp bo sobie radzi. Ma to swoje duże plusy jak cżłowiek jest wszechstronny a jednocześnie dobry w tych kilku specjalizacjach na raz Tak, tylko że ja glazurnika chciałam takiego co to ma czeladniczy dyplom i tylko w glazurze robi. A tu się pan Zbyszek pojawił (miał być*Arek, ale się okazało, że nie będzie) Stresowałam się*i zębami zgrzytałam, ale jestem póki co zadowolona. Mam nadzieję że będę tak samo za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 nie no, parapety to była długa historia (kilka razy rozmyślałam o tym, że tu na forum to nawet nikt poza mną nie wspominał o kominach) Ale bateria fakt. Jakiś przełom? Tylko że ja jej jeszcze nie zamówiłam bo: - na allegro od ręki (w wawie, z odbiorem wł) jest za 1399 - w sklepach online za 1030-1100, ale bym musiała czekać miesiąc I nie wiem co robić. Nie lubię kupować drożej czegoś co widzę że mogę mieć taniej Ale i tak nie dostaniesz do soboty (bo rozumie, że sobota jest kluczowa) więc zamawiaj tą za miesiąc taniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.09.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 :jawdrop::jawdrop: jak to!!!!!!!!! To my się nie na jutro umawiałyśmy??? Ja pierdziu... na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Monia zapytaj sie pana Zbyszka czy schodów czasem nie robi;) no way chyba Cię nie wpuszczę na budowę zapytam, ale jak u mnie pokończy Monia dość ,że niezdecydowana!! to jeszcze roztrzepana:stirthepot: oooo, kotecek! No fakt, zdarza się, że jestem ... gubienie rękawiczek i binokli (jak mówi mój tata) to moja domena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Tak, tylko że ja glazurnika chciałam takiego co to ma czeladniczy dyplom i tylko w glazurze robi. A tu się pan Zbyszek pojawił (miał być*Arek, ale się okazało, że nie będzie) Stresowałam się*i zębami zgrzytałam, ale jestem póki co zadowolona. Mam nadzieję że będę tak samo za jakiś czas Mój też generalnie od płytek, ale robi też inne rzeczy co mnie bardzo ucieszyło jak zapał męża do ocieplania poddasza padł na jesieni i tak się potoczyła historia różnych kwestii (np ogrodzenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Ale i tak nie dostaniesz do soboty (bo rozumie, że sobota jest kluczowa) więc zamawiaj tą za miesiąc taniej! Nie no, właśnie chodzi o to, że po tę droższą bym sobie jutro pojechała na Bartycą. Co robić, co robić ... Ania - kurcze no, serio byłam przekonana że to post z rana! ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Mój też generalnie od płytek, ale robi też inne rzeczy co mnie bardzo ucieszyło jak zapał męża do ocieplania poddasza padł na jesieni i tak się potoczyła historia różnych kwestii (np ogrodzenie). hmmm, podejrzane .. Zbyszek mi czasami na jakąś Lazurową ucieka ... A temu Twojemu na Ursynów się nie zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts