tofee 15.09.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Zdarza się, chociaż nie mówi gdzie ... ale on nie Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Monia ależ ty to forum ożywiłaś wracając do tematu, bo nadrobiłam (za to już czuję ile mi postów u Eleny wisi ) ale że jak? Całościowo? To chyba komplement? Miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.09.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Pasiula co u ciebie z tymi schodami? Nie doczytałam tematu, z czym macie problem? Czekacie od grudnia? z tym ze nasz Pan schodziarz dostał udaru/wylewu/zawału niecały miesiąc przed jak miał do nas wejść a materiał mamy i nie możemy nikogo znaleźć kto tylko robociznę weźmie i za rozsądną cenę - czekamy cierpliwie aż chłopina dojdzie do siebie i na swoją kolej:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 O kurcze ... ale pech . A do klasycznych schodowych się odzywałaś? Sama robota to chyba średnio, bo jak coś się nie spodoba to nie wiadomo czy wina fachowca czy materiału którego sam nie przygotował :-/. Współczuje, oby zawałowiec/udarowiec szybko doszedł do siebie, trzymam kciuki ... wracając do tematu, bo nadrobiłam (za to już czuję ile mi postów u Eleny wisi ) ale że jak? Całościowo? To chyba komplement? Miło mi Oj wisi wisi I oczywiście że komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 z tym ze nasz Pan schodziarz dostał udaru/wylewu/zawału niecały miesiąc przed jak miał do nas wejść a materiał mamy i nie możemy nikogo znaleźć kto tylko robociznę weźmie i za rozsądną cenę - czekamy cierpliwie aż chłopina dojdzie do siebie i na swoją kolej:sick: Pasiulka, a jest szansa, że to jeszcze w tym roku facet dojdzie do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 15.09.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 oooo, kotecek! No fakt, zdarza się, że jestem ... gubienie rękawiczek i binokli (jak mówi mój tata) to moja domena monia ja mam tak samo. 3 razy wracam się , czy zamknęlam dom:cool: a koteczek moj trzynastoletnia kicia rodzaju męskiego. ulubieniec mojego męza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Fajny dojrzały Pan z krawacikiem Monia Lubię kotecki Czy Wam też*się wydaje że forum dziś się rozpędziło jak ten struś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 też mi się tak zdaje, ale to pewnie przez te alkoholowe rozpasanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Fajny dojrzały Pan z krawacikiem Monia Lubię kotecki Czy Wam też*się wydaje że forum dziś się rozpędziło jak ten struś??? Samo się? Raczej kilka bab po winku/martini i do tego bez mężów . Plus kilka takich co to mają powód do radości ... nie wiem co to będzie jak mi mój bla zamontują Mi dzisiaj depczą moje schody panowie od REKU, strach się bać ... obiecali że będą w skarpetkach po domu biegać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Samo się? Raczej kilka bab po winku/martini i do tego bez mężów . Plus kilka takich co to mają powód do radości ... nie wiem co to będzie jak mi mój bla zamontują Mi dzisiaj depczą moje schody panowie od REKU, strach się bać ... obiecali że będą w skarpetkach po domu biegać . byle nie w takich od tygodnia nie zmienianych bo to już lepiej w butach rozumiem, ze schody macie i tak jakoś zabezpieczone? aaa, to kiedy ten blat u Ciebie będzie? zamówiliście kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 15.09.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Samo się? Raczej kilka bab po winku/martini i do tego bez mężów . Plus kilka takich co to mają powód do radości ... nie wiem co to będzie jak mi mój bla zamontują Mi dzisiaj depczą moje schody panowie od REKU, strach się bać ... obiecali że będą w skarpetkach po domu biegać . tak jak Elena mam nadzieję że w czystych!!! no dziś całe forum tętni. ja wczoraj drinkowałam. dziś już pędzę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Boszzzzzzzzzzzzzzzzz nie straszcie !!! Zabezpieczone of cors! Mąż rano przed wylotem jechał wszystko przykrywać i zabezpieczać więc jest tip top. A kuchnia ... :rotfl:powiem co i jak, jak stanie , na razie tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Boszzzzzzzzzzzzzzzzz nie straszcie !!! Zabezpieczone of cors! Mąż rano przed wylotem jechał wszystko przykrywać i zabezpieczać więc jest tip top. A kuchnia ... powiem co i jak, jak stanie , na razie tajemnica. :foch: :foch: i jeszcze raz :foch: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Oj tam nie fochaj już,jak będzie porażka to chyba zniknę z forum . Najwyżej wkleję tylko zdjęcia blatu i ekspresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 moi panowie od barierek przywieźli ze sobą kapucie i w nich biegali po domu - bardzo dobra ekipa tak nawiasem mówiąc ja też się focham, zdradź chociaż w jakich kolorach będzie kuchnia i jaki blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 ale ten nasz tofik, to tajemnicza bestia jest, co nie? zdjęć nie pokazuje, otacza się zasłoną tajemnicy co i rusz ... a nam się cierpliwość*kończy Jak Twoje garderoby kochana? Ja dziś piję calsberga. Radość na sucho to żadna radość A że mąż chwycił 2x 0.66 zamiast 2x0,5 to mi żołądek z przepełnienia pod przeponę podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Lidszu dobrze gada i jeszcze przydałaby się jakaś zajawka na kiedy tej kuchni mamy się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Lidszu dobrze gada i jeszcze przydałaby się jakaś zajawka na kiedy tej kuchni mamy się spodziewać żeby sobie odpowiednie driny na to wydarzenie przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 ale ten nasz tofik, to tajemnicza bestia jest, co nie? zdjęć nie pokazuje, otacza się zasłoną tajemnicy co i rusz ... a nam się cierpliwość*kończy Jak Twoje garderoby kochana? Ja dziś piję calsberga. Radość na sucho to żadna radość A że mąż chwycił 2x 0.66 zamiast 2x0,5 to mi żołądek z przepełnienia pod przeponę podchodzi jak o garderobach mowa, to powinnaś pić heinekena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 żeby sobie odpowiednie driny na to wydarzenie przygotować Lidszu, jak Ty mnie dobrze rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts