Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pasiula co u ciebie z tymi schodami? Nie doczytałam tematu, z czym macie problem? Czekacie od grudnia?

z tym ze nasz Pan schodziarz dostał udaru/wylewu/zawału niecały miesiąc przed jak miał do nas wejść a materiał mamy i nie możemy nikogo znaleźć kto tylko robociznę weźmie i za rozsądną cenę - czekamy cierpliwie aż chłopina dojdzie do siebie i na swoją kolej:sick:

O kurcze ... ale pech :(. A do klasycznych schodowych się odzywałaś? Sama robota to chyba średnio, bo jak coś się nie spodoba to nie wiadomo czy wina fachowca czy materiału którego sam nie przygotował :-/. Współczuje, oby zawałowiec/udarowiec szybko doszedł do siebie, trzymam kciuki ...

wracając do tematu, bo nadrobiłam (za to już czuję ile mi postów u Eleny wisi ;))

ale że jak? Całościowo? To chyba komplement? Miło mi :yes:

Oj wisi wisi ;)

I oczywiście że komplement :yes:

z tym ze nasz Pan schodziarz dostał udaru/wylewu/zawału niecały miesiąc przed jak miał do nas wejść a materiał mamy i nie możemy nikogo znaleźć kto tylko robociznę weźmie i za rozsądną cenę - czekamy cierpliwie aż chłopina dojdzie do siebie i na swoją kolej:sick:

Pasiulka, a jest szansa, że to jeszcze w tym roku facet dojdzie do siebie?

Gość monika996

oooo, kotecek! :yes:

No fakt, zdarza się, że jestem ...

gubienie rękawiczek i binokli (jak mówi mój tata) to moja domena ;)

monia ja mam tak samo. 3 razy wracam się , czy zamknęlam dom:cool:

a koteczek moj trzynastoletnia kicia rodzaju męskiego. ulubieniec mojego męza

Fajny dojrzały Pan z krawacikiem Monia

Lubię kotecki :yes:

Czy Wam też*się wydaje że forum dziś się rozpędziło jak ten struś???

Samo się? Raczej kilka bab po winku/martini i do tego bez mężów :lol2:. Plus kilka takich co to mają powód do radości ... nie wiem co to będzie jak mi mój bla zamontują :rotfl:

Mi dzisiaj depczą moje schody panowie od REKU, strach się bać ... obiecali że będą w skarpetkach po domu biegać :lol2:.

Samo się? Raczej kilka bab po winku/martini i do tego bez mężów :lol2:. Plus kilka takich co to mają powód do radości ... nie wiem co to będzie jak mi mój bla zamontują :rotfl:

Mi dzisiaj depczą moje schody panowie od REKU, strach się bać ... obiecali że będą w skarpetkach po domu biegać :lol2:.

byle nie w takich od tygodnia nie zmienianych bo to już lepiej w butach ;)

rozumiem, ze schody macie i tak jakoś zabezpieczone?

aaa, to kiedy ten blat u Ciebie będzie? zamówiliście kuchnię? :)

Gość monika996

tak jak Elena mam nadzieję że w czystych!!!

no dziś całe forum tętni. ja wczoraj drinkowałam. dziś już pędzę spać:goodnight:

ale ten nasz tofik, to tajemnicza bestia jest, co nie?

zdjęć nie pokazuje, otacza się zasłoną tajemnicy co i rusz ... a nam się cierpliwość*kończy

Jak Twoje garderoby kochana?

Ja dziś piję calsberga.

Radość na sucho to żadna radość :p

A że mąż chwycił 2x 0.66 zamiast 2x0,5 to mi żołądek z przepełnienia pod przeponę podchodzi

ale ten nasz tofik, to tajemnicza bestia jest, co nie?

zdjęć nie pokazuje, otacza się zasłoną tajemnicy co i rusz ... a nam się cierpliwość*kończy

Jak Twoje garderoby kochana?

Ja dziś piję calsberga.

Radość na sucho to żadna radość :p

A że mąż chwycił 2x 0.66 zamiast 2x0,5 to mi żołądek z przepełnienia pod przeponę podchodzi

jak o garderobach mowa, to powinnaś pić heinekena :)