monsanbia 15.09.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Spokojnie, mam już 10 nowych wycen ... i tak będę przed tobą to jakiegoś nowego przetrenuję ... bo bez szaf się nie ruszam. skąd Ty tych ludzi bierzesz i wyceny robisz? I jakie wyceny??? Ja nie mam nawet pomysłu w glowie to i wycen z kim robić nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 skąd Ty tych ludzi bierzesz i wyceny robisz? I jakie wyceny??? Ja nie mam nawet pomysłu w glowie to i wycen z kim robić nie ma Trochę googlałam, trochę podebrałam z oferii jak u kogoś wystawili ogertę ... ale tylko takich co strony z realizacjami mają i jakieś normalne lokalizacje biur (co by namierzyć gościa można było) i mam, przedziały cenowe kosmos - rozjazd prawie 100%. Jeszcze z żadnym nowym się nie spotkałam, ale na razie nie mam na to wystarczająco mocnej psyche po ostatnim. A projekt zrobiliśmy z M sami, bo wiemy co chcemy i czego nam potrzeba, a poza tym z pierwszych TYPEM swoje już przeszłam ... w sumie po 3 tygodniach ustaleń mam wszystkie detale, szkoda tylko że nie każdy pracuje na tych samych prodycentach i nie wszystko wszyscy mają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Chyba powinnam pójść tą*samą*drogąBył moment że uzbierałam kilku wykonawców z oferii i z Allegro ale dalej nie pociągnęłamMuszę się za to wziąć kurcze no, a jeszcze pstryczki i farby przede mną, i listwy przypodłogowe (dowiedziałam się ostatnio że powinnam je mieć*przed malowaniem!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 ja nie mam listew, a mam pomalowane. A dlaczego przed malowaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Chyba powinnam pójść tą*samą*drogą Był moment że uzbierałam kilku wykonawców z oferii i z Allegro ale dalej nie pociągnęłam Muszę się za to wziąć kurcze no, a jeszcze pstryczki i farby przede mną, i listwy przypodłogowe (dowiedziałam się ostatnio że powinnam je mieć*przed malowaniem!) keeeeeeee? WHY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 ja nie mam listew, a mam pomalowane. A dlaczego przed malowaniem ? keeeeeeee? WHY? hehe, mogłam się*założyć, że się na mnie rzucicie A bo tak mi panowie od dżwiów powiedzieli i Ci z vip parkietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Aaaaaaaa no bo jak chcą załatwić wszystko za jednym zamachem to powinnaś. A ty masz finish czy będziesz cyklinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 hehe, mogłam się*założyć, że się na mnie rzucicie A bo tak mi panowie od dżwiów powiedzieli i Ci z vip parkietu panowie od dżwiów nic mi takiego nie mówili, a przynajmniej ja nie pamiętam a w ogóle nie widzę związku między jednym a drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.09.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 primo baterię - moim zdaniem brać droższą i od ręki, ja już ostatnie nerwy tracę na oczekiwania na sprzęty, armatury, kafelki ze sklepów internetowych, podają jakieś terminy, a potem się to niestety z rzeczywistością mocno rozjeżdża.... secundo listwy to trzeba chyba mieć przed drugim malowaniem? jeśli się je robi po zamontowaniu parkietu. Ja już mam raz pomalowane, potem deska i listwy i potem drugie malowanie. Ale Ty chyba planowałaś obie warstwy malunku na raz? To chyba nic nie stoi na przeszkodzie żeby listwę domontować później... no chyba, że przy montażu listwy ubrudzą ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Wg mnie wlasnie listwy po drzwiach i malowaniu, hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.09.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Wg mnie wlasnie listwy po drzwiach i malowaniu, hmmm ja też tak miałam mieć bo listwy sobie grzecznie leżą w garażu od pół roku - małż coraz bliżej decyzji żeby samemu ja zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.09.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 vip parkiet i dźwi zgodnie twierdzą że listwy montuje się przed ostatnim malowaniem. Chodzi o brudzenie ścian, ale i o akryl którym się wypełnia szczelinę. Jak się montuje po malowaniu ostatecznym, to ten akryl się*brudzi, a tak jest zamalowany. Tak mi tłumaczyli Baterię zamówiłam na allegro i już wysłali mi ją kurierem. Pewnie nie będzie jej jutro, ale przyżydziłam 350pln Będzie na obiad i winko A tak w ogóle - dzieńdoberek. Jedziemy zaraz na moje ulubione Bemowo na pokaz projektorów kina domowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 hmmm u mnei nie bylo akrylem pociagniete moze dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 16.09.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ja mam drewniane listwy. wszystkie listwy po malowaniu były u mnie zakładane:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.09.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 (edytowane) A tak w ogóle - dzieńdoberek. Jedziemy zaraz na moje ulubione Bemowo na pokaz projektorów kina domowego O to będziesz pod moim blokiem A jak montuje się listwy przed malowaniem to strasznie dużo piep... z zabezpieczaniem ich , ja byłam pewna że najpierw się maluje ... fuck znowu czegoś nie wiem Edytowane 16 Września 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 sześć Dziefczyny ja też jak się kiedyś w końcu doczekam drzwi i listew to nie zamierzam ich akrylować. wolę widzieć szpary niż wałkować kurz na akrylu. już chyba gdzieś kiedyś to pisałam - widziałam u znajomych jak ten akryl po 2-3 latach zaczyna wyglądać i u siebie tego nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.09.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 sześć Dziefczyny ja też jak się kiedyś w końcu doczekam drzwi i listew to nie zamierzam ich akrylować. wolę widzieć szpary niż wałkować kurz na akrylu. już chyba gdzieś kiedyś to pisałam - widziałam u znajomych jak ten akryl po 2-3 latach zaczyna wyglądać i u siebie tego nie chcę. oooo dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 16.09.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Och jak miło się Was czyta. Trochę humoru dodajecie jak człek wraca z budowy nieźle wku... ciągle nowymi problemami (u mnie płytkarz wczoraj spieprzył z budowy i zostałam sama z płytkami i rozgrzebaną pracą). I tylko kusicie tymi winkami, drinkami i carlsbergami. A ja znowu kilka miesięcy abstynecji:cry:. A po takim dniu cyowiek aż z upragnieniem by sobie wypił co nieco i się rozluźnił. Zrobię tylko jeden mały wyjątek. Kiedyś dostałam mega drogiego szampana, którego kisiłam na super okazję. I to miała być parapetówa. Ale za chiny nie przypuszczałam, ze znów będę w ciąży:p. Okazji nie przepuszczę a Maleństwo napewno sie nie obrazi za łyk smakowitego szampana. Tylko sza nt picia kobiet w ciązy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.09.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 sześć Dziefczyny ja też jak się kiedyś w końcu doczekam drzwi i listew to nie zamierzam ich akrylować. wolę widzieć szpary niż wałkować kurz na akrylu. już chyba gdzieś kiedyś to pisałam - widziałam u znajomych jak ten akryl po 2-3 latach zaczyna wyglądać i u siebie tego nie chcę. Bo akryl powinien być pomalowany. Chociaż ja sama nie mam tam, gdzie jest biała ściana...Ale tam, gdzie szara to już tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.09.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 No ale jak to pomalować jak to taka cieniutka warstwa a listwa biała?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts