monsanbia 16.09.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 No, jesteśmy w domu! Wydaje mi się, że budowlane życie potrzebuje doby 48-mio jak nie 72-wu godzinnej Byliśmy na tym pokazie. I dowiedzieliśmy się tego co zawsze wiedzieliśmy, a co chcieliśmy w jakimś*zwidzie zmienić, bo "wszyscy tak robią" Na szczęście się*opamiętaliśmy. Żadnej technologii lcd w domu. Żadnego niepłynnego ruchu i żadnego "znienaturalniania" kolorów. Szok Będzie projektor dlp, tylko teraz powstał problem, że jeszcze nie wiemy jaki Tak się nastawiliśmy (bezsensownie) na lcdeka ... Pojechaliśmy na budowę. Zbyszek piękną wykuł mi półeczkę na kosmetyki w prysznicu (zawsze chciałam, ale myślałam że się nie da), przez chwilę chcieliśmy zmieniać cały łazienkowy układ, bo się*okazało że wanna wchodzi mi w bidet. Na szczęście w porę powstrzymałam się przed wymianą wanny, tudzież jej stawianiem gdzie indziej. Będzie ok, ciasne przejście między bidetem a wanną, ale ok. Nie można mieć wszystkiego Jak przyjechaliśmy okazało się, że Zbyszek sam z siebie wziął się za składanie ikeowskich godmorgonów Fajne te szafeczki, szkoda tylko że sporo wybrakowanych elementów - jakieś połamane kołeczki, uszkodzona płyta. Szafka w 80% złożona, nawet by mi się nie chciało tego rozkładać i jechać z rozczłonkowaną reklamować Idę*sobie otworzyć winko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 A już chciałam pytać gdzie się cały dzień szlajałaś my już winko sączymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ja tez juz po polowie winka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 i słusznie, człowiek zasłużył po całym tygodniu pracy na chwilę wytchnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.09.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ochlejusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.09.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 A już chciałam pytać gdzie się cały dzień szlajałaś my już winko sączymy A no to super, bo już myślałam że się będę sama alkoholizować Można na was liczyć dziewczyny! Ka_em, nie musisz mnie słuchać i brać ze mnie przykładu, ale ja uważam, że kilka łyków procentów na pewno nie zaszkodzi dzieciaczkowi. Bo to jest tak jak z lekami i piciem alkoholu. Teoretycznie wypić kieliszek-dwa można, ale jak Polakowi by ktoś w ulotce napisał że można, Polak butrlką by nie pogardził (tę anegdotę zapamiętałam sobie jeszcze ze studiów z wykładu z fizjologii) Ja w ciąży pozwalałam sobie na ciupinkę wina czy małe piwko raz na jakiś czas, do obiadu. Zresztą ginekolog nie miał zastrzeżeń, wręcz przeciwnie. Oczywiście po I trymestrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Tofee, tylko nie mów że sie dzisiaj z powróconym z północy małżonkiem nie napijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 no i do tego w doborowym towarzystwie, tym przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 i lepiej smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.09.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Kochana ja nie spałam dzisiaj do 12 jak co poniektórzy, więc dam buzi i odwrócę się do ściany SPAAAAAAAAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 no ciekawe, kto tak dzień marnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 16.09.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 cześc dziewczyny!!! ja się dołączę!! zrobiłam sobie malutkiego drinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 trzeba było od razu zrobić większego, po co dwa razy częściej chodzić do barku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 no ja wstalam o 5:20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 16.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Tofee - czikenie! Ja spałem dzisiaj 3.5h i żyję I nawet zdążyłem wypić 2/3 butelki wina, ale się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 16.09.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ja o 7,ale popołudniu zdrzemnęłam się godzinkę.dziś mały starczy. jutro jedziemy do wrocławia na George'a Micheala. muszę być w formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.09.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Ja chyba zaraz pójdę spać.... Jutro mam trochę latania... zakupy, targ .., a w niedzielę mam pełną chatę gości na duszonkach i oglądaniu domu... a jutro jeszcze przeróbki w domu mnie czekają, więc naśmiecą, nakurzą i będzie kiepsko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ja jutro na parapetowe mam nadzieje, ze jutro rano dzieci zajma sie soba ( czytaj beda grac na laptopie a ja sobie pospie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Monika, zazdroszczę - też bym chętnie ten koncert zaliczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 16.09.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Monika, zazdroszczę - też bym chętnie ten koncert zaliczyła moj idol z młodzienczych lat szkolnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts