monsanbia 16.09.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Kochana ja nie spałam dzisiaj do 12 jak co poniektórzy, więc dam buzi i odwrócę się do ściany SPAAAAAAAAĆ e e e, chyba nie o mnie mowa? no ciekawe, kto tak dzień marnuje na pewno nie o mnie ... Nadzwyczaj rzadko zdarza mi się do południa spać I nawet zdążyłem wypić 2/3 butelki wina, ale się skończyło Ja wolę kupować pełne butelki monia zdrówko! Ale malutki? Nie opłaca się! Nie zdążysz zasmakować a już się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.09.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Ja chyba zaraz pójdę spać.... Jutro mam trochę latania... zakupy, targ .., a w niedzielę mam pełną chatę gości na duszonkach i oglądaniu domu... a jutro jeszcze przeróbki w domu mnie czekają, więc naśmiecą, nakurzą i będzie kiepsko..... ahhh te duszaczki Zrób jakieś zdjęcie! Lubię patrzeć na jedzenie ... Nie tylko patrzeć, ale chociaż*tyle będę z tego miała Muszę rodzicom zabrać kociołek którego w ogóle nie używają i na budowie zorganizować taką*strawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 16.09.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Monia ale zawsze coś będzie mi się lepiej spało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 16.09.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 co to duszaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.09.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ja tam nic nie piję - na samo wspomnienie pewnego wieczoru a potem poranka w Cro to już mi niedobrze:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Pasie, Ty przez wakacje cały limit wyczerpałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.09.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Tofee - czikenie! Ja spałem dzisiaj 3.5h i żyję I nawet zdążyłem wypić 2/3 butelki wina, ale się skończyło Że co??? Ktoś tu mnie prowokuje , ja od ponad roku notorycznie niedospana!!! A wczoraj to waść coś pił, jakoś nie zanotowałam ja tam nic nie piję - na samo wspomnienie pewnego wieczoru a potem poranka w Cro to już mi niedobrze:sick: Ja taaaaaaaaaak to ostatnio na sylwestrze 1997-1998 miałam, matko ale dziwnie się takie daty pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.09.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ja tam nic nie piję - na samo wspomnienie pewnego wieczoru a potem poranka w Cro to już mi niedobrze:sick: oho, musiało być grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.09.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Pasie, Ty przez wakacje cały limit wyczerpałaś żebyś wiedziała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.09.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 oho, musiało być grubo byłoby normalnie ale to nasza rocznica ślubu była i sąsiedzi Chorwaci, którzy o tym wiedzieli o 1-ej w nocy przyszli z prezentem - butlą ich samodzielnie pędzonego trunku, wypiliśmy to a jakże a potem jeszcze donieśli szampana o smaku truskawkowym:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.09.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 byłoby normalnie ale to nasza rocznica ślubu była i sąsiedzi Chorwaci, którzy o tym wiedzieli o 1-ej w nocy przyszli z prezentem - butlą ich samodzielnie pędzonego trunku, wypiliśmy to a jakże a potem jeszcze donieśli szampana o smaku truskawkowym:sick: no to daliście czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Nie wiedzialam, ze GM jeszcze spiewa a tu duszcaczki vel pieczonki vel kociolek http://www.stajniatrot.pl/images/rozmaite/ksiakuch/pieczonk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.09.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ja znowu kolacji nie jadłam więc ślinotok wzmożony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 pasie widze, ze chcialas zachowac w tajemnicy tego szampana :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.09.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 pasie widze, ze chcialas zachowac w tajemnicy tego szampana :D bo jakoś mało pamiętam z tego wieczoru;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.09.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Nie wiedzialam, ze GM jeszcze spiewa śpiewa, śpiewa i to jak miałam jechać na jego koncert do Wrocławia, ale nie wyszło Byłam 3 lata temu w Warszawie jak występował i był to naprawdę zajebisty koncert. Tym bardziej żałuję, że mi się teraz nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.09.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Nie wiedzialam, ze GM jeszcze spiewa a tu duszcaczki vel pieczonki vel kociolek http://www.stajniatrot.pl/images/rozmaite/ksiakuch/pieczonk.jpg Ale mniam wygląda!!! Aż się głodna zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.09.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Nie wiedzialam, ze GM jeszcze spiewa a tu duszcaczki vel pieczonki vel kociolek No toś mnie zabiła! Liczyłam na zdjęcie, ale za kilka dni! A ja bez kolacji ... Zjadłabym to i jeszcze dwie dokładki Mniam a potem jeszcze donieśli szampana o smaku truskawkowym:sick: coś czuję że szampan szybko znalazł ujście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.09.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Kurka - rurka tu się co wieczór regularne imprezy odbywają... a ja walczę wieczorami z kolką. Marzą mi się już lampeczki wina i drineczki. Jak skończę karmić to sobie odbije już w nowym domku. Znajomym zapowiedziałam, że dopóki karmię parapetówki nie będzie Monia ponowię pytanie odnośnie stołu MD (jeszcze nie zamówiłam....) - bierzesz z jedną czy dwoma dostawkami? Bo ja mam chyba zamiar wziąć 270 cm, czyli po wyjęciu dwóch dostawek miałby 170 cm - na co dzień idealny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.09.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Myszonik, mój też ma podobne wymiary - na codzień 180cm, a w razie potrzeby dwie dostawki dają 280. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts