Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

Kochana ja nie spałam dzisiaj do 12 :mad: jak co poniektórzy, więc dam buzi i odwrócę się do ściany SPAAAAAAAAĆ

e e e, chyba nie o mnie mowa?

no ciekawe, kto tak dzień marnuje :rolleyes: :lol:

na pewno nie o mnie ...

Nadzwyczaj rzadko zdarza mi się do południa spać :p

I nawet zdążyłem wypić 2/3 butelki wina, ale się skończyło :)

Ja wolę kupować pełne butelki :p :lol2:

monia zdrówko! Ale malutki? Nie opłaca się! Nie zdążysz zasmakować a już się skończy

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja chyba zaraz pójdę spać.... Jutro mam trochę latania... zakupy, targ .., a w niedzielę mam pełną chatę gości na duszonkach i oglądaniu domu... a jutro jeszcze przeróbki w domu mnie czekają, więc naśmiecą, nakurzą i będzie kiepsko.....

ahhh te duszaczki

Zrób jakieś zdjęcie!

Lubię patrzeć na jedzenie ... Nie tylko patrzeć, ale chociaż*tyle będę z tego miała ;)

Muszę rodzicom zabrać kociołek którego w ogóle nie używają i na budowie zorganizować taką*strawę :yes:

Tofee - czikenie!

Ja spałem dzisiaj 3.5h i żyję :)

I nawet zdążyłem wypić 2/3 butelki wina, ale się skończyło :)

Że co??? Ktoś tu mnie prowokuje :mad:, ja od ponad roku notorycznie niedospana!!! A wczoraj to waść coś pił, jakoś nie zanotowałam :lol2:

ja tam nic nie piję - na samo wspomnienie pewnego wieczoru a potem poranka w Cro to już mi niedobrze:sick:

Ja taaaaaaaaaak to ostatnio na sylwestrze 1997-1998 miałam, matko ale dziwnie się takie daty pisze :rotfl:

byłoby normalnie ale to nasza rocznica ślubu była i sąsiedzi Chorwaci, którzy o tym wiedzieli o 1-ej w nocy przyszli z prezentem - butlą ich samodzielnie pędzonego trunku, wypiliśmy to a jakże a potem jeszcze donieśli szampana o smaku truskawkowym:sick:

no to daliście czadu :lol2:

Nie wiedzialam, ze GM jeszcze spiewa :D

śpiewa, śpiewa i to jak :oops:

miałam jechać na jego koncert do Wrocławia, ale nie wyszło :( Byłam 3 lata temu w Warszawie jak występował i był to naprawdę zajebisty koncert. Tym bardziej żałuję, że mi się teraz nie udało

Nie wiedzialam, ze GM jeszcze spiewa :D

a tu duszcaczki vel pieczonki vel kociolek :)

No toś mnie zabiła!

Liczyłam na zdjęcie, ale za kilka dni!

A ja bez kolacji ...

Zjadłabym to i jeszcze dwie dokładki

Mniam

a potem jeszcze donieśli szampana o smaku truskawkowym:sick:

:lol2:

coś czuję że szampan szybko znalazł ujście :lol2:

Kurka - rurka tu się co wieczór regularne imprezy odbywają... a ja walczę wieczorami z kolką. Marzą mi się już lampeczki wina i drineczki. Jak skończę karmić to sobie odbije już w nowym domku.

Znajomym zapowiedziałam, że dopóki karmię parapetówki nie będzie ;)

Monia

ponowię pytanie odnośnie stołu MD (jeszcze nie zamówiłam....) - bierzesz z jedną czy dwoma dostawkami? Bo ja mam chyba zamiar wziąć 270 cm, czyli po wyjęciu dwóch dostawek miałby 170 cm - na co dzień idealny:)