pasie 19.09.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Super! Mogę być*kiedy tylko chcesz w czwartek może być? bo mam zupełnie luźny chyba że środa ale na 13tą mam kosmetyczkę na Mokotowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.09.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 w czwartek może być? bo mam zupełnie luźny chyba że środa ale na 13tą mam kosmetyczkę na Mokotowie... mnie jest naprawdę wszystko jedno, i jeśli Tobie pasuje najbardziej czwartek, to się możemy umawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.09.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 mnie jest naprawdę wszystko jedno, i jeśli Tobie pasuje najbardziej czwartek, to się możemy umawiać oki, czwartek a co do godziny to się jeszcze zgadamy ale może tak około 11-tej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.09.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 oki, czwartek a co do godziny to się jeszcze zgadamy ale może tak około 11-tej:) czyli muszę wstać z kurami OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.09.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 a ja się mogę we czwartek dołączyć ? tylko musisz mi namiary przesłać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.09.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 a ja się mogę we czwartek dołączyć ? tylko musisz mi namiary przesłać na PW Nooo, pewa! Już Ci wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.09.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Dziewczyny, co Wy się tak bladym świtem umawiacie ? spać nie możecie czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.09.2011 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Dziewczyny, co Wy się tak bladym świtem umawiacie ? spać nie możecie czy jak? dołączasz się, czy dla Ciebie to za wcześnie? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.09.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 no przecież wiesz, że ja o tej porze to zazwyczaj przękręcam się dopiero na drugi bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.09.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 no przecież wiesz, że ja o tej porze to zazwyczaj przękręcam się dopiero na drugi bok No doprawdy nie wiem jak można być takim leniem patentowanym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.09.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Nooo, pewa! Już Ci wysyłam to mi teeeeż bo ulicę niby znam ale dokładny namiar poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.09.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 No doprawdy nie wiem jak można być takim leniem patentowanym! i jeszcze do tego bezwstynie się do tego przynawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.09.2011 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 i jeszcze do tego bezwstynie się do tego przynawać i denerwować tych co muszą z samego rańca w oczy zapałki wkładać To co? Poświęcisz się raz i wstaniesz kapkę wcześniej? Paśku, już wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.09.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Monia, a daleko to od Domaniewskiej? bo może udałoby mi się wyskoczyć w ramach lunchu, a kanapkę zjadłabym po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.09.2011 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Monia, a daleko to od Domaniewskiej? bo może udałoby mi się wyskoczyć w ramach lunchu, a kanapkę zjadłabym po drodze A ile czasu Ci dają na lunch? I zależy jak szybko jeździsz (ciii, nie mów, wiem przecież ... ale co będę kablować na Ciebie po wątkach ) Sprawdziiłam, ze środka Domaniewskiej wskakujesz na Puławską, jedziesz nią cały czas i na końcu robisz dwa skręty (jeden w prawo i jeden w lewo) Razem 8,5-9 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.09.2011 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 chyba że pracujesz bliżej Wołoskiej, wtedy w Rzymowskiego i na Piaseczno w Puławską (jeszcze szybciej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.09.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 przy Wołoskiej a czas dotarcia zależy raczej od tego, czy miasto będzie łaskawie przejezdne czy nie bo generalnie odległość na maks 15 min, ale nie mam doświadczenia na ile w tamtą stronę droga się zatyka w przedopłudniowych godzinkach Monia, pewnie innym razem się wproszę, bo na wariata nie lubię, a poza tym nie mam pewności, czy akurat będę mogła wyjść z biura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.09.2011 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 No to w 15 min spokojnie dotrzesz A jak się nie uda to i tak zapraszam Wpadasz czasem na lunch do vapiano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.09.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 vapiano to knajpa z mojej ostatniej podyplomówki ... pod koniec częściej nas można było tam zastać niż na zajęciach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.09.2011 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 vapiano to knajpa z mojej ostatniej podyplomówki ... pod koniec częściej nas można było tam zastać niż na zajęciach . jak to na studiach Kiedy to było? Może się spotykałyśmy w jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts