Gość monika996 19.09.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ale ja mówiłam zupełnie serio ... :rolley wiem ,że serio. cześć dziewczyny!! we wrocławiu było cudnie. dziś dopiero czuję zmęczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.09.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ale się uśmiałam... niezwracający rodzice na rozczochrane dziecko Elena... a tramwaj tamtędy nie jeździ? z doświadczenia Warszawskiego wiem, że łatwiej i szybciej pół miasta przejeździłam tramwajem , niż samochodem jeszcze szukając miejsca na zaparkowanie, co było nie do osiągnięcia.... Tylko raz turbolotem mknełam za samymi dobrymi furkami... ale dałam radę tak mnie/nas forumki przegoniły po Warszawie... ze tak naprawdę nie wiem nawet gdzie byłam... Wiedziałam tylko gdzie do Irmy dojechałam i gdzie mieszka Mysza... to skojarzyłam jak od niej wyjechałam na trasę... reszta tabula raza.... akurat tam tramwaje nie jeżdżą. Kiedyś można było dojechać trolejbusem, ale zostały zlikwidowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.09.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Monsanbia - znieco? Żona by chyba nie była zadowolona że się spotykam z grupką forumowych mężatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.09.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Żona by chyba nie była zadowolona że się spotykam z grupką forumowych mężatek łiiii, że niby byśmy Cię miały zgwałcić czy co? Wszystkie na raz? Za Georgem przepadam połowicznie, ale koncert mógł być fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.09.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Monsanbia - ja tam nie wnikam, ale wolę nie ryzykować Chyba że ktoś się zadeklaruje że mnie przygarnie, jak już mnie sheenaz z domu wyrzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Tak mi się kołatało , że na Puławskiej tramwai nie ma... za to są na Grójeckiej... to nie mogłybyście gdzieś koło tramwai się budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.09.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 to nie mogłybyście gdzieś koło tramwai się budować :lol2: Miałam coś napisać, ale wstrzymam się do czwartku Dziewczyny zapamiętajcie słowa Arniki ... jeszcze mi tylko tramwai do szczęścia brak salik, wujek potrafi w 3 minuty zbudować nawet w miarę porządne łóżko. Będziesz miał gdzie spać, a i para rąk na budowie się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 19.09.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Monia!Widziałam u Myszonika, że wynegocjowałaś jeszcze lepszą cenę na Caparola!Super!Bierzesz u tego ode mnie?Jutro też do niego dzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Noooo cooooo??????????? jakby blisko gdzieś jeżdiły to byś pozbierała laski z przystanku i by nie stały w gigantycznych korkach... Brrrrrr jak ja nie lubię korków... jak stoję kilka minut w szczycie to aż mnie trzepie... wieś obok całą sygnalizowali do tego L-ki i korki się robią w mieście gdzie przeżyłam do budowy kilkanaście bezstresowych lat... teraz unia, miasto daje na durne światła, egzaminatorzy uczą śturmoków jeździć, bo to tu będą zdawać... no i nie ma jak jeździć.... Brrrrr U mnie teraz na wsi tramwaj nie jeździ, ale do tramwaju 3km, do trasy jedynki też ze 3km... więc wszędzie bliziutko i korków nie ma..... I w lesie mieszkam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.09.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Monia! Widziałam u Myszonika, że wynegocjowałaś jeszcze lepszą cenę na Caparola! Super! Bierzesz u tego ode mnie? Jutro też do niego dzwonię. Jeszcze nie negocjowałam Taką mi dał wstępnie Zastanawiam się czy mam marudzić... ale w koncu to cena wyjściowa Ale to nie ten sam, do Twojego zadzwoniłam, napisałam maila, a potem odezwał się*jakiś nowy, że ma od pana Ł wytyczne Tyle że oni nie za bardzo wiedzą co mi dać i jutro z samego rana muszę dzwonić do działu technicznego jaki podkładowy tynk mam brać, a są różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.09.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Noooo cooooo??????????? mam wystarczająco dużo innych atrakcji. Poczekaj do czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ale mnie tam w czwartek nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 19.09.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Jeszcze nie negocjowałam Taką mi dał wstępnie Zastanawiam się czy mam marudzić... ale w koncu to cena wyjściowa Ale to nie ten sam, do Twojego zadzwoniłam, napisałam maila, a potem odezwał się*jakiś nowy, że ma od pana Ł wytyczne No jasne, że marudzić! I podzielić się sukcesami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.09.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ale mnie tam w czwartek nie będzie a czemu nie? Może duszoniki do mnie przeniesiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.09.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 a czemu nie? Może duszoniki do mnie przeniesiemy ] A zabrałaś kociołek od rodziców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.09.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 A koleżanka gdzie się włóczy cały dzień, że jej nie ma u siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.09.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 A koleżanka gdzie się włóczy cały dzień, że jej nie ma u siebie ? Ona już ten garaż pucuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 ... Może duszoniki do mnie przeniesiemy Nieee no Monia... Duszonki to mój patent na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.09.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Ona już ten garaż pucuje oszzzz, zapomniałam! Ale i w sumie czasu nie było ... Załatwiłam dziś zamówienie na tynki i chemie do nich. Prawie zemdlałam jak to policzyłam. Majgat Niestety koloru wybrać nie potrafię. Dobija mnie ilość odcieni bieli i przełamanej bieli Mam moje parapety Lidzia, dziękowałam Ci już za ten namiar? Normalnie nie byłoby szans bym to miejsce odkryła. Takie zadupie, na zapleczu mechaniki pojazdów Dostałam rabat mimo że zapomniałam o niego poprosić, końcówki gratis ... i w ogóle podobają mi się Miałam dziś na budowie spotkanie ze stolarzem. Musiałam robić z siebie idiotkę, gdy pan pytał o rozplanowanie poszczególnej szafy na danej ścianie. Skąd ja mam to wiedzieć? Ja! Jak już omówiłam z nim wszystkie mebelki czułam się jak wypompowany balon. A wydawałoby się,*że to TYLKO dwie garderoby, kilka szafek, półek, stopnice, podstopnice. A to dopiero pierwszy kandydat Kiedy wybiorę pstryczki? Może zaczniecie robić zakłady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 21.09.2011 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Monia - masz już te parapety u siebie?Będziesz je montowała do ościeżnicy, czy masz u siebie listwę podparapetową w którą będziesz wsuwała parapet?Mogłabyś strzelić jakieś zdjęcie parapetu zwykłego i 'balkonowego'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts