grave 06.04.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam, czy ktoś może z Was miał dylemat w kwestii wyboru czujników do parkowania do swojego auta? Mam od niedawna wersję sedan, gdzie ni cholery tyłu nie widzę i potrzebuję się trochę wspomóc Własnie próbuje na coś się zdecydować, ale mi ciężko. Nie wiem czy brać jakieś tanie ok.50zł na allegro czy jakieś droższe np.Stig 165zł(wyswietlacz na podsufitkę z tyłu)? Na co ewentualnie zwróćić jeszcze uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 11.04.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 co jest? wszyscy hatchbackami jezdzicie czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 11.03.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Od kilku lat montujemy te najtańsze raz padł czujnik to wymieniliśmy.Ale szczerze nie znoszę tego.... Kamera cofania tak ale czujniki nie , zdecydowanie nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 13.03.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Kamera cofania - rewelacja. Dzięki niej moja żona stał się perfekcjonistką i nie muszę się przesiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejn1981 25.03.2016 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Ja proponuję coś takiego: http://www.rwcars.pl/czujnik-parkowania.html - dobre, tanie i spoko obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts