pawel2906 06.04.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam.Dostane w spadku działkę, działeczka jest wąska ma 14m szerokości i 39m długości. Jest też taki zapis że działka jest przeznaczona pod zabudowę blizniaczą. Ja nie chcę budować bliżniaka, czy to możliwe? Czy możliwe jest pobudowanie na wąskiej działce domu jedno rodzinnego -są takie projekty? Diękuję pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 07.04.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Tak. Możesz tam nie zbudować bliźniaka, pozostawiając działkę pustą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2906 07.04.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Czy to znaczy że działka jest bezużyteczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2906 09.04.2011 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam. troszke zmian wprowadzę do swojego pytania z początku. Diałka ma ponad 12 m szerokości i ponad 39 długości, jest zapis że działka jest przeznaczona pod zabudowę jednorodzinną blizniaczą. I moje pytanie czy można zmienić zapis na działkę zabudowę jednorodzinną wolnostojącą i pobudować dom za zgodą sąsiadów w granicy? Czy można zbudować pół blizniaka? Gdzie ewentualnie mogą oto zapytać? Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez pawel2906 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts