Oktawian127 06.04.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam. Nadeszła pora aby zrobić remont mojego starego domku, który jest zbudowany z muszoru, aszki, nie znam fachowej nazwy tego surowca. Coś podobnego do żużlu. Zaczęły pękać mi ściany, zaczął sypać się tynk. Czy do elewacji budynku z tego materiału wystarczy tylko siatka i klej? Czy trzeba podjąć jakieś inne kroki aby wzmocnić ściany? Proszę o pomoc gdyż jestem w tym zielony i nie chcę dać się naciągnąć firmie remontowej. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 06.04.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Precyzja opisu, że tylko zazdrościć!Potrzebny wróżbita jaki od zaraz...Wklej jakie fotki to będzie o czym myśleć.Jak piszesz "mury mi pękają w starym domu" to tylko spychacz wzywać!A pękać mogą różnie...A nie wykruszają się aby? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts