32mario 06.04.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam, mam wentylacje w łazience wykonaną z rury PCV 100. Jest jednak pewien problem. Chodzi o to, iż kapie mi z niej woda. Rura (nie ocieplona) przechodzi przez strych (nie ocieplony). Czy jeśli ocieplę tę rurę część rury na strychu wełną mineralną oraz folią paraizolacyjną to da mi to jakiś efekt? Bardzo proszę o podpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 06.04.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 TAK!WYDASZ KASĘ! Brak zadania domowego!Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi, bo wszystkie już tu są.Tę dla Ciebie to ze 30 razy czytałem (ostatnio, a każda to w innym, nowym wątku na TEN temat)Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts