Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

I budujemy... Projekt indywidualny.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

reni, to ten 7001 jest bardzo podobny.

Pierwszy 7040, drugi 7001.

http://i2.fmix.pl/fmm1514/744c37030002dc674e720f6d/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmm2127/e25523120005e57c4e720f6c/zdjecie.jpg

Nadal czekam na wycenę :popcorn:

oba bardzo ładne, już długo modlimy się nad tymi twoimi ral i ten 7001 dla mnie najładniejszy

atika, chętnie, ale niestety nic się nie dzieje. Zdradzić mogę tylko, że zamówiłam od Mikołaja krzesełko Ghosta do łazienki i stoi już sobie na strychu i czeka... na choinkę :lol2: I zamówiłam też wyciskarkę Alessi, ale ta dopiero "się kupuje" ;) Poza tym, przerzuciłam siły i energię w rejony zawodowe, bo gorący okres przede mną, a wnętrzarsko tylko od czasu do czasu w swoje inspiracje zerkam ;) Ale jak coś się wydarzy, to nie omieszkam się pochwalić :lol:

Ale w łazience będzie prawie na pewno drewno - Bambus Caramel - ipowood

mnie tam tłumaczyli, że niestety bambus nie nadaje się do łazienek...

a tu masz wyciąg z gwarancji ipowood:

Niniejsza gwarancja podlega ograniczeniom wyszczególnionym poniżej.

1. Instalacja w pomieszczeniu do tego nieprzeznaczonym. Gwarancją objęte są jedynie podłogi zamontowane w pomieszczeniach mieszkalnych o małym, średnim i dużym natężeniu ruchu (norma EN 685, klasa 21, 22 i 23). Gwarancja nie obejmuje podłóg instalowanych w pomieszczeniach narażonych na ciągłe działanie wilgoci (np. łazienki).