Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

I budujemy... Projekt indywidualny.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

reni1980 napisał:
a ty podobna do Kumorek tak na pierwszy rzut oka

Naprawdę? A Kumorek to moja rodzina ;) Nie znamy się osobiście, ale jest kuzynką mojej cioci :) Ale krew ta sama w nas nie płynie :no: Więc tym bardziej śmiesznie, że to napisałaś :lol:

Loki naturalne. Córa teraz ma 2,5 roku. Syn skończone 5.

reni1980 napisał:
nie powiem też nic o narzycie na sofę, że niby tylko ja mam

Nic nie mów... Ja mam, bo kupiliśmy badziew z "ekoskóry" i po roku narożnik jest tak poprzecierany, że nie da rady go nie przykryć. Ale już go nie wymieniam, bo nie ma sensu. Przemęczę się z narzutą...

reni1980 napisał:
ale mówimy o tej Kumorek z obecnego "Przepisu na życie"

:yes:

Najpierw we Wrocku mieszkałam z nią na jednej ulicy i czasem widywałam, a niedawno dowiedziałam się, że jest w rodzinie. Ale jak piszę, nie z mojej strony więc podobieństwo jest czysto przypadkowe :lol:

no to super, lubię ją jako aktorkę, ma coś w sobie i nie jest tak wyjeb... ja np ania mucha

a ja o tych lokach tak bo ja na codzień mam proste włosy ale np na święta czy wesela pójdę do fryzjera, skuszę sie na loki i zazwyczaj wyglądam jak popier......

zawssze mój mąż się smieje czy nie mogę na takie okazje wyglądać tak jak na codzień

rere79 napisał:
Fiu, fiu same laski na tymm forum. Wpadłam w kompleksy!

rere, jakbym pokazała nogi, to zmienilabyś zdanie :rotfl:

reni, kiedyś próbowałam walczyć i je prostowałam. Szczególnie, jak naście lat miałam i modne były grzywki... A potem skapitulowałam i pozostało mi pogodzić się z losem i je polubić :) Teraz jest OK.

Andzia na pierwszej fotce podobna do Ilony Ostrowskiej :D:D:D

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSJMMEzlf4nMAuQGFX_oCN2qMJstn7eaVNC7hDSeKw9sO0s9UwaOA

Ja na dzień dzisiejszy wszystkim zazdroszczę dzieci więc i Tobie :lol2: Aniu :)

Ania przepraszam za fotkę, ale naprawdę podobna jesteś :D