anna-maria3 27.09.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Atika, a Ty rozumiem tylko za podglądacza chcesz robić? Czy też się pokażesz? reni, kurcze, nie mam nic fajnego. Albo jesteśmy osobno, albo ja tyłem, albo tak niewyględna, że nie będę Was straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 27.09.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 No dobra, to ja z córą, która tutaj ma 2 lata- teraz 5 A Ty rozumiem, masz kompleksy, bo przez ostatnie trzy lata wyłysiałaś i przytyłaś 40 kg? Bo innego wytłumaczenia nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.09.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 No właśnie przytyłam po drugim i cholera nie mogę zrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.09.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 rere bardzo sympatyczna fotka - a córka słodka... pokaż jak wyrosła. Ja w 99% zdjęcia robię i nie ma mnie na nich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 27.09.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ja w 99% zdjęcia robię i nie ma mnie na nich.... No ale jest jeszcze ten 1%... Ślubne na przykład... No, chyba że Cię na nim nie ma rere, a drugie ile ma? Wiesz, jakoś nie pasujesz mi do swojego imienia. Wszystkie Renaty jakie znam, to takie zadziory, niepokorne, charakterne, a Ty na ciepłą, spokojną osóbkę tutaj wyglądasz. Zupełnie nie jak Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.09.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Rere, wreszcie się odważyłaś! Było po co się tyle ukrywać? Córeczka naprawdę słodka, a z Ciebie też całkiem sympatyczna babka jest. Atika, fotki ślubne będą... Sama też już nie mogę się ich doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.09.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 (edytowane) kurcze - na ślubnym jestem ale go w komputerze nie mam.... ale dzieciaki wkleję co by na podglądacza nie wyjść ... ............. Edytowane 27 Września 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.09.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 rere, jakie dziwnie uczucia, człowiek coś sobie wyobraża, a potem widzi zupelnie kogoś innego, zupełnie inaczej sobie ciebie wyobrazałam, oczywiscie zaskoczyłam się bardzo pozytywnie i super wyglądasz z córeczką, dużo przytyłaś po drugim dziecku?, ja też tyćkę przytyłam ale podczas budowy i wykańczania domu i przeprowadzki wrócilam do panieńskiej wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.09.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Mówiłam, że się moi rodzice pomylili z imieniem . Szkoda, że mąż nie zawsze ma o mnie takie zdanie. Czasami powie, że zołza jestem . A spokojna to ja jestem wśród obcych. Wśród swoich już taka nie jestem A młody ma dwa latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.09.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 atika słodkie dzieciaki, anka czekamy na ciebie, dawaj co tam masz byle razem z mężem! rere fakt, anka ma rację bardzo miła z ciebie kobietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.09.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 (edytowane) dobra jakieś znalazłam... ........... Anka i dawaj z mężem !!! Edytowane 27 Września 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 27.09.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 (edytowane) To pokażę Wam jeszcze jak dzieci były małe (córa pół roku, syn 3,5) ---------- Sprzed roku ---------- I z tegorocznych wakacji ---------- I mama 3 lata temu. W ciąży z córą. ---------- I ze ślubnym Te w czarnej sukience sprzed pół roku. To ostatnie sprzed dwóch lat. ---------- Lepszych nie znajdę... Edytowane 27 Września 2011 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.09.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 atika piękne, długie włosy, super kobitka z ciebie, co dziś za dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 27.09.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ja tylko prośbę do adminek mam. Proszę nie wywalać mojego wątku To jest NADAL wątek budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.09.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 A ja mam wrażenie Aniu, że córka jest do Ciebie bardzo podobna Synek też ma Twoje oczy Widzę, że lubicie tańczyć Fajne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.09.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Aniu bardzo sympatyczna z Ciebie osóbka. A synek wygląda na starszego niż jest. Ja bym mu spokojnie z 7 lat dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.09.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 anka w ciąży to ty przepieknie wyglądałaś, zupełnie inaczej jezu ty dzieciaki w czepkach kąpiesz????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.09.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ja tylko prośbę do adminek mam. Proszę nie wywalać mojego wątku To jest NADAL wątek budowlany Przed pójściem spać "posprzątamy" ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka1977 27.09.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Oj dziewczyny, ostatnio bawię się w podglądacza i czytam codziennie dzienniki Ania Twój i Atiki, teraz siedzę sobie i oglądam Przepis na życie, dzieci śpią.... a tu taka niespodzianka i Wasze zdjęcia:) Super wszystkie wyglądacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 27.09.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Asia, super Ło matko, to się dzisiaj poznałyśmy. Następnym razem proponuję kawę Ilonka, tak mówią, że córa cała mama, a syn pół na pół. reni, to było w hotelu na wakacjach robione. Codziennie nam czepki w łazience zostawiali i dzieciaki miały ubaw, że się tak kąpać mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts