anna-maria3 28.10.2011 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 (edytowane) Ilonka, ja myślę, że takie foteliki spokojnie mogą być w gabinecie. Też nie używam zagłówka więc mi by pasowały No i są dużo ładniejsze niż fotele typowo biurowe. Olu, jakoś wcześniej na te wanny Excelent nie wpadłam. Ale oglądam i widzę, że ich cena jest podobna do tych "moich". Eliseo kosztuje jakieś 4800, Nearia 4500. No tak, zdecydowanie chodzi o kształt Kanciaste formy jakoś tak z surowością mi się kojarzą... A ja chciałabym tutaj wszystko "ocieplić", jeśli rozumiesz, o co mi chodzi A w kwestii baterii. Komuś już o tym pisałam, ale nie wiem, czy akurat Tobie... Ja swoją zakupiłam na ebay'u za przysłowiowe grosze w porównaniu do cen baterii wolnostojących na naszym rynku. Jeśli bierzesz taką opcję pod uwagę, to daj znać - podeślę Ci link. Facet ma dwie baterie - jedna obła, taka jak moja, druga kanciasta - podobna do Hansa Grohe. Moja jest bardzo solidnie wykonana, ładnie wyglada. Jak do tej pory jestem bardzo zadowolona. Zobaczymy, jak będzie się sprawowała w użyciu, ale kupiłam ją, bo wiem, że przy wykończeniówce nie będzie kasy na baterię za 5 tysięcy, a tak dam tę i albo będzie super i zostanie, albo po jakimś czasie się zepsuje i trzeba będzie wymienić, ale jeśli będzie to już po etapie budowy i wykańczania, to latwiej będzie porządną baterię kupić, a tej żal nie będzie przynajmniej Edytowane 28 Października 2011 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.10.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Aniu, napiszesz mi na pw ile za nia dalas? Za baterie w sensie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.10.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Aniu czy Ty dzisiaj Masz miec wycene okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 28.10.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 No właśnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 28.10.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 No właśnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.10.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 (edytowane) Widzę, że ktoś tu się niecierpliwi Tak, mam mieć dzisiaj wycenę okien alu z roletami alu, od innej firmy żaluzje fasadowe, a od trzeciej firmy okna alu z roletami standardowymi Aluplastu... Olu, dałam za nią 105 funtów, czyli wtedy jakieś 450 złotych, teraz juz ciut więcej Edytowane 28 Października 2011 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.10.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 No to............ Aniu, to chyba Cie poprosze o ten link...ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.10.2011 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Co do sprzedawcy - nie było żadnych problemów. Wszystko na czas, solidnie... Tylko nie wiem, czy do PL wysyła... Jakby nie wysyłał, to daj znać... Może będę moagla pomóc BATERIA 1 (moja) BATERIA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.10.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Anusia, na razie-to temat do debaty z M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.10.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Anusia, na razie-to temat do debaty z M. Ofkorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.10.2011 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 No i się nie doczekałam Jednej firmie daruję, bo pan mówił, że postara się do piatku, ale nie obiecuje... Ale dwie pozostałe... Co za solidność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.10.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ania, ludzie już żyją długim weekendem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.10.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 tak to pewnie przez ten weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.10.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Aniu, byłam dzisiaj w Ikei i niestety zawiodłam się, widząc to krzesło. Na zdjęciu wygląda świetnie, natomiast na żywo... Wszystko przez to, że pokrowiec jest zdejmowany i przez to miałam wrażenie, że całe krzesło jest źle obite Tapicerka jakaś taka pomarszczona, pognieciona, sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.10.2011 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Ilonka, to szkoda Może rzeczywiście lepiej skorzystać z pomysłu MarJel i kupić u tego sprzedawcy na allegro - możesz sobie wybrać i nogi i obicie... Dzięki za informajcę. Przynajmniej wiem, że nie ma sensu jechać na darmo do IKEA... Swoją drogą... Na zdjęciu wygląda bardzo fajnie Dziewczynki, weekend weekendem, ale w piątek jeszcze wszyscy pracowali... A skoro się zdeklarowali, to ja im daję minus za soldność Duuuuuży minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.10.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Anulka, Mezus kochany jest na tak!!! Znaczy sie zamawiamy ta baterie! Ale my ta druga-co wyglada, jak... Jeszcze raz dziekuje za namiar:hug:Mam koleznke w Anglii i ona sie wszystkim zajmie tam, na miejscu. Troche niepokoi nas ta cena, ale stwierdzilismy, ze za te pieniadze-za kilka lat mozna ja wymienic, jak cos sie stanie-a teraz-przy wykonczeniowce wydatek kilku tys na baterie jest poza naszymi mozliwosciami. Anulka, musze Cie jeszcze dopytac-na jakiej zasadzie tam sie "robi" ciepla woda? Jest jedno pokretlo...czy jak:-? Co do okien-wiem, jak to jest, jak nastawisz sie psychicznie, ze tego dnia dostaniesz wycene a tu d...a:-x Ilonka, w pon. bede w Ikei-w tym samym celu:obczaic nilsy...chociaz Twoja opinia, juz troche mnie do nich zniechecila...na fotce zawsze wszystko pieknie wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.10.2011 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Olu, w mojej baterii jest mieszacz. Ma jedną wajchę. Na tym zdjęciu widać. Jak będziesz chciała więcej fotek to daj znać. http://i2.fmix.pl/fmi1735/0c324c2f00201f594e5d25b1/zdjecie.jpg Bateria jest solidnie spakowana. Wszystko w dużym kartonie, w środku kilka mniejszych kartoników na każdą część osobny. Dodatkowo wszystko w woreczkach, żeby się nie porysowało. Jest też instrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.10.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 hazel, daj znać, bo może ja trafiłam na jakiś wybrakowany model prezentował się zupełnie inaczej niż na fotce Mam już inny pomysł na gabinet, chociaż zarówno lampa jak i fotel są chwilowo niedostępne Aniu, co to za bateria? Wygląda znajomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.10.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Aniu, co to za bateria? Wygląda znajomo To moja bateria do dużej łazienki. Ta, na którą nie głosowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Hihi, zdziwiłam się, że taka mała Ale rozumiem, że druga część zapakowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts